- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Dondenis #513 üzenetére
jól látod, belassította az mf, hogy befejezzék az updatet az új afrikai pályákkal
ezt számolgatjuk már egy ideje az mf fórumbanazt egyébként tudjátok, hogy szarul van megcsinálva a jutalom kijelző?
mert csak kettő fér ki...de három jutalom van a valóságban:
-
Dondenis
aktív tag
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Dondenis #340 üzenetére
főleg fejlövéseket
a 305ös hszben belinektem róla a benyomásaimat
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Dondenis #338 üzenetére
igazad lehet, utána számoltam
mk8on a M-16 üt 1152-öt
a scar 1536-ot
de viszont az m-16 majdnem másfélszer akkora fire-rate-el rendelkezik, így ez gyakorlatilag kiegyenlítődikaz a vicc, hogy kb. az összes fegyvert kimaxolhatjuk és csak akkor fog kiderülni melyik a legjobb
lesz egy kis idő -
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Dondenis #259 üzenetére
Dondenis:
Hogy hogy működik? Hát jelenleg nagyon rosszul
Elvileg némi aranyért cserébe egy órán vagy 24 órán át duplázza minden bevételedet
pl. 100 arany egy napi booster, ha 100 aranyat átváltasz dollárra akkor kapsz 30 000 $-t
de ha arra az egynapra/órára belehúzol, akkor ennek a sokszorosát nyerheted
szóval elvileg megérné olyasvalakinek aki azért vesz csak aranyat hogy utána átváltsa dollárra, de most nem éri meg mert rosszul működik
A smuggler (- fekete csávó akit sose upgradelsz) ajánl ilyeneket. Látni fogod ha rányomsz a karakterére, majd a Trade-re.
Zozzy94:
jó erős, ugye?
A spashoz mit fogsz szólni ? annak az alap damage-e 3072a textura bug nekem a bányában jött elő eddig, meg az egyiptomi kamrában, másutt is találkoztál vele?
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Dondenis #172 üzenetére
nem tudom milyen készüléken vagy
de érdemes a "contact us" menüpontal egy levelet küldeni mf-nek (ilyenkor minden infot bepakol a levélbe automatikusan a játék)
kb. egy hét latencyvel nekem válaszoltakvagy még amivel lehet próbálkozni, hogy egyszerűen reinstallálod a játékot, az accountod úgy is megmarad
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest