Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Anonymus
addikt
alakul a táblázat is, igyexünk összehozni az mf fórumon
ez még a nagyon béta -
Dr.Anonymus
addikt
oh yeah...
valaki ezt posztolta mf fórumon
Itt majdnem minden fegyverre megvan a kezdő ár/ szint/idő!
valamint az egyes screenshotok felett a kiszámolt mk8as damage is rajta van -
Dr.Anonymus
addikt
azok még egész jól megvannak itt, pl.:
http://deadtrigger.wikia.com/wiki/MP5K
de a későbbi szintekre már nincs nagyon infó a wikin se
persze felmerül a kérdés miért nem rögtön a wikit szerkesztjük? -
Dr.Anonymus
addikt
Ja igen az félreérthető!
Két fajta Sentinel és Defend misszió van.Sentinel drop verzió:
A saját fegyvereiddel őrizned kell egy átjárót, a zombiktól lehulló pénz nálad landol. Ez normál áras.
Sentinel no drop verzió:
Kapsz egy gépágyút vagy egy lővész állást, és onnan kell védened egy vagy két kaput!
Ilyenkor mivel amúgy se tudnád felszedni a pénzt, ezért nincs is lehulló pénz, viszont több az alap jutalom amit a misszóért kapsz!Defendnél is van két verzó!
Az egyikben egy nagyobb területre vagy bezárva, ez majdnem olyan mint az Assault, csak nem hulla mennyiségre, hanem időre kell dolgoznod, vagyis hogy 3 percig tarts ki pl.
Ez normál áras mert fel tudod szedni a leeső pénzt!
A másik no drop verzió amikor nagyon kis helyre vagy beszorítva, barikádokkal körbe véve és általában ehhez adnak egy fegyver újratöltő pontot is! Ilyenkor mivel a zombik jó része a barikádon kívül döglik ki, így nem hullik tőlük pénz, ergo ez a misszió nagyobb alapjutalommal jár.Na ezt elcsesztem viszont mert látom hogy külsőleg nem szerkeszthető a doksi
ááááhhh
nem ismerem még ezt a zohot -
Dr.Anonymus
addikt
Slier:
Idáig nem is tudtam, hogy van call of duty zombies mobilra..
Most rákerestem... hát igen grafikában még van hova fejlődnie
De az is igaz hogy a DT2 csak a tegra 4 only ultra high grafikai beállításokkal lépett előre komolyabban, a sima high nem nagy változás a DT1 hez képest.
Remélem azért fejlődik még sokat a DT2, hisz még csak 0.2.2nél járunk.Ferenczi Áko:
Többen javasolták, hogy akár egy külön DT topicot is nyithatnánk, de én úgy láttam annyira nem pörögnek a hsz-ek, ezért nem nagyon erőltettem a dolgot.
Ha úgy érzitek hogy igény van összefoglalóra akkor írok egyet,
Bár őszinte leszek fogalmam sincs, hogy hogy működik ez
pl. ha az első hszt akarom szerkeszteni akkor egy tetszőleges moderátornak kell szólni, ugye?
vagy ha új külön topicot akarunk nyitni DTnek akkor az itt lévő hszeket át lehet mozgatni, vagy erre semmi esély nincs?
Thx a válaszokat előre is, hiába vagyok PH! addikt még sose nyitottam új topicot -
Dr.Anonymus
addikt
reméljük hamarosan kijönnek az új pályák, arénával
kb. napi egy két meccset ér meg így a játéka fegyverekért pedig tényleg súlyos pénzeket kell csengetni, érdemes egy dual uzi-t meg egy crowbart beszerezni, ez a két fegyver a játékban amivel már nagyon jól el lehet lenni, de még nem vészesen drágák
de ez is 5ös szintű fegyver kovácsot igényel -
Dr.Anonymus
addikt
LOL
ez az Accra nagyon emlékeztet Tripolira
remélem nem szándékoznak eladni nekünk a madfingeres srácok, hogy egész afrika egyetlen sivatagi kunyhós városaz meg már nagyon no comment, hogy jelenleg még Tripolinak a leaderboardján egy cheater szerepel 9999999 kinyírt zombival...
remélem azt majd kiiktatják -
Dr.Anonymus
addikt
jó hogy szólsz köszi, mert akkor ránézek valamikor sg-re, most a dt2 miatt kicsit pihentettem
egyébként csak azért probléma a szint eltérés, mert ha haverok játszanak, akkor a többi játékost mindig az aktuális magasabb szintű játékos szintjének megfelelően válogatja be
és nem lenne túl fair, hogy ha olyan játékosokat kapsz ellenfélnek akik jóval erősebb fegyverekkel/perk-ekkel nyomulnak -
Dr.Anonymus
addikt
ok, ok, kipróbálom
a topichoz:
egyébként most hogy én is végig vittem egy óra alatt a deadtrigger2t és maradtak a mellék küldetések már én is kicsit unalmasnak találom, de ha tényleg hónaponta jön új pálya akkor nem lesz nagy gondamit furának találok, hogy a missziókat nem lehet újrajátszani
illetve, hogy miért nem adtak több missziót, pl. a gépágyuzós részekből
biztos mindenki csinált volna még párat, és nem is lett volna nagy erőfeszítés cifrázni a készítők részéről a dolgot, ...erről a játék módról alig húztak le valami bőrt -
Dr.Anonymus
addikt
mc4ből csak az alapot nyomtam, de azt se végig
mert elég hamar elegem lett belőle
nem kedvelem az olyan játékokat, ahol a készítők megpróbálják azt az illúziót kelteni mintha egy akció film közepén lennék, ugyanakkor sínen mozog az egész sztori
pl. ha shadowgunban kapok egy vállról indítható rakéta vetőt akkor azt meg is hagyják a fegyvertáramban, használhatom amire jól esik
az mc4ben adnak egy rakéta vetőt, de el is veszik azonnal amint leromboltam vele a kért bázista másik amit utálok, hogy olyan feladatok adnak elém, hogy húzzam átlósan végig az ujjamat a képernyőn, és akkor csinál három kung-fu rugást a fő karakter... most ennek mi értelme?
most azt hiszik a készítők, hogy ettől menőnek fogom érezni magam? amikor elég egyértelmű, hogy semmi köze az én interakciómnak ahhoz amit a képernyőn a főhős csinál...arról nem is beszélve, hogy rövid úton rájöttem, hogy ha le akarok szedni 5-6 fedezék mögül rám lövöldöző állig felfegyverzett ellenfelet, akkor értelmetlen bármilyen lőfegyvert használni, ehelyett oda kell rohanni és meg kell késelni őket egyenként.. harmad annyi idő alatt végzek
ez milyen már? a kés jobb mint a shotgun?? ne már...a multiplayert ezek után nem próbáltam ki, de meg fogom tenni, ha te mondod hogy megéri
nem tudom milyen fegyverek vannak az mc4ben de én a 21 fegyverrel(mindegyik 4 ponton fejleszthető) meg voltam elégedve a shadowgunban
azt se tudom hány pálya van az mc4 multiplayerben, a shadowgunon egész jó az a 12 pálya -
Ali G.
senior tag
az egy dolog hogy nem ugyanaz a műfaj és talán lehet pont ezért nem lett multi, elég nekik azzal foglalkozni hogy kiszűrjék a sok csalni próbáló személyt akik kihasználják a deadzone hiányosságait, de ott is eléggé romlott lett az egész játék mióta pc-n és facebook-on is elérhető mert megölik a telósok és tabletesek játékélményét, így akkor mindenki pc-hez nyúl és akkor meg már nem sok értelme van hogy telón,tableten használja az ember
Ha dead tigger 2-ben csináltak volna multit akkor szerintem sokan haraptak volna rá, hidd el a zombi lövészet eléggé elterjedt és imádják az emberek, elég ha csak beírod a zombie szót a play áruház keresőjébe láthatod hogy egy halom zombis játék van, mert van rá kereset
-
-
Dr.Anonymus
addikt
hát akkor mit mondjak? ha te ilyen hamar megunsz mindent (mert hetes szintig tökös ellenféllel még biztos nem találkoztál)
akkor ott a market nézelődjél, biztos van pár száz játék amit még nem próbáltál ki.. vagy irány a pc...
de nem a madfinger tehet róla ha egy évnyi munkájukat 5perc alatt bedarálod.. -
Dr.Anonymus
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Óvodások homokozója
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xbox tulajok OFF topicja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- További aktív témák...
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Corsair Dominator DDR5 32GB 6000mHz
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1600-180hz IPS! Beszámítok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest