- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chabi
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus #157 üzenetére
Utólag hozzáteszem, most egy kicsit toltam és azt tapasztaltam hogy amiket felajánl (célkereszt jelű) küldetéseket azok közül csak az lövéazes amiért 550 et ajánl(easy).
-
Chabi
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus #157 üzenetére
Nimcsmit
-
Chabi
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus #155 üzenetére
Nem csak azok hanem még az a célkeresztes is mert ha jot fogsz ki akkor a mesterlövészest kapod ami elég egyszerű, meg van még a nagygéppuskás ami szintén egyszerű, mindez persze az amerikai részen.
-
assemble
addikt
válasz
Dr.Anonymus #151 üzenetére
Probaltam mar mindkettot, es igy is voltak palyak amit 3-4 nekifutasbol sem tudtam megcsinalni. Igen, easy-n, es ugy hogy DT1-et nem csak h kijatszottam anno, de kb a legjobb cuccokat is minde osszeszedtem benne, szoval van nemi rutinom.
Egyszeruen nincs penzem jo fegyverekre, jon egy panzer vagy rager, egyedul akkor van eselyem ellene ha kb az egesz tarat kilovom ra es minddel jol el is talalom. De ha kozben pl epp ujratoltes kozben kozel jon vagy epp pont mogottem megjelenik a semmibol kozben 5 masik zombi, mar vege is a tortenetnek. -
Slier
tag
válasz
Dr.Anonymus #141 üzenetére
Hát pedig nagyon úgy néz ki a dolog :/
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Dr.Anonymus #135 üzenetére
Köszi! És ha Afrikában kinyírjuk az összes bennszülöttet, akkor jön a meglepi?
-
Slier
tag
válasz
Dr.Anonymus #132 üzenetére
Elnézve a területet ha kapunk is valamit akkor egy újabb város megtisztítása lesz a cél. De ahogy te is írtad erre kb 1% esély van.
-
Chabi
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus #119 üzenetére
Igen talán az ilyen elvetemült arcok miatt is ingyenes a játék.
-
Dondenis
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus #125 üzenetére
LG G2 4.2.2. Nem gondolnàm hogy a hardverrel van gond mert ennél nem igen van izmosabb. Meg màr jàtszottam is vele bőven és csak most jött elő.
-
Slier
tag
válasz
Dr.Anonymus #123 üzenetére
Sokszor ki tud húzni a sz**ból az auto tüzelés, mondjuk én csak hardon kapcsolom be nélküle elég esélytelen lenne a dolog
bár ez fegyvertől is függ
-
Slier
tag
válasz
Dr.Anonymus #119 üzenetére
Felvettelek SG-be bár még csak 8-as vagyok de majd
-
Chabi
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus #117 üzenetére
Én plusz kiadás nélkül csinálom, most még csak 13 as vagyok és gyüjtök 40 ezret hogy tudjam fejleszteni azt ami ott hátul mukodik.
Ja hát nem aprózzák el. De 20 ezer forintot szerintem egyetlen játék se ér hogy rákölts annyit. -
Chabi
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus #114 üzenetére
Jojo nem vagyok profi angolos igy azt hittem hogy az a harapofogo, meg a jatekbol sem emlekeztem a nevére
-
Dondenis
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus #108 üzenetére
Shotgun+ M16. Nagyon jók eddig. Várom a pályarészek bővülését.
-
Chabi
aktív tag
válasz
Nagyon durván tolod nwkem még csak egy blueprint sincs meg dual uziból
egyébként ugyan azok vannak nekem is mint slier nek
-
assemble
addikt
válasz
Crowbar jobb a knife-nal is? Melyik a legjobb kozelharci? (Lancfuresz benzint eszik es ki tud fogyni? Mi van ha kifogy? Mert ezek lennenek arra az esetre ha kifogy a loszer ugye...)
-
Slier
tag
válasz
Dual stukker, kés, shotgun
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Dr.Anonymus #101 üzenetére
Legalább nem lesz megunva.
-
assemble
addikt
válasz
Dr.Anonymus #75 üzenetére
Ember, nyugi van, csak kerdeztem valamit, maskor annyi is eleg lesz h "nem tudom"
-
a2d2
addikt
válasz
Dr.Anonymus #72 üzenetére
Na akkor az nagyon szép eredmény.
Kipróbáltam gyorsan, az A31-es SOC elvérzik ultra high grafikán.
Mondjuk nekem olyan érzésem van hogy ez már komolyan pár évvel ezelőtti asztali PC-s grafika, olyan jól néz ki.FPS: 13.7
Felbontás: 2048x1440Milyen GPU van a tiédben?
-
Slier
tag
válasz
Dr.Anonymus #71 üzenetére
Érdekes megközelítés de egyébként van amiben izagad van
próbáld ki teszteld le és majd meglátod végülis hogy milyen.
SG: DZ fent van, 9-es vagyok szép lassan alakul
vissza térve a dead trigger 2-re megnéztem a statom, már egy ideje a mellék küldiket csinálom ugye, a játékidőnél 1 órát és 42 percet ír :/
lvl 18
remélem a hónap közepén már kapunk frissítéstui: iOS-re tökömért nincs benchmark epic citadelben?...
-
assemble
addikt
válasz
Dr.Anonymus #72 üzenetére
Har mar ilyen benchmark topic lett: N7 2013-on lefutottam ultra high-on 1920*1104-en (navbar miatt) 37.9 fps.
High quality-n: 57.1 fps
High performance-n: 57.6 fpsAmugy hogy ment neked 60 fole ugy egyaltalan? Vsync miatt soha nem kene 60 fole mennie, nemhogy atlagban felette legyen.
-
a2d2
addikt
válasz
Dr.Anonymus #66 üzenetére
Ez most nem lett túl mérvadó, mert az egyik ultra high qualityn a másik pedig high performanceon lett futtatva.
Ráadásul én meg középállásban futtattam az enyémet -
Slier
tag
válasz
Dr.Anonymus #67 üzenetére
Ebbe viszont nem lennék olyan biztos
mc4-be az a jó hogy multiban sokféle játékmód van több pálya, perkek, frankón fejleszthető fegyverek stb... Nem tudom játszottam mind a 2-vel de az mc4 jobban le tudott/tud kötni de hát ízlések és pofonok
-
Joccc07
addikt
válasz
Dr.Anonymus #15 üzenetére
nem playről származó apk-ban van ultra high opció és apró röccenésekkel de megy zte grand x in-en
-
Slier
tag
válasz
Dr.Anonymus #40 üzenetére
Csak a negatívumokat soroltam fel
de még ezeket is nézve remek jaték. DT2-t nem untam meg csak a ha már nincs több sztori küldetés lehetne mondjuk multi
de majd idővel remelem lesz
-
a2d2
addikt
válasz
Dr.Anonymus #35 üzenetére
Én is csak ezt az egyet tettem fel mikor megérkezett a tab, hogy lássam mennyire lesz versenyképes 3D-s játékoknál ha arra kerül a sor.
Ha gondolod oszd meg itt az eredményeket hogy lássuk melyik chipset mit tud. -
Slier
tag
válasz
Dr.Anonymus #37 üzenetére
Nyomtam egy darabig de meguntam bocsi
lvl 7-esen hagytam abba azt hiszem
De várj le szedem és megnézem -
Slier
tag
válasz
Dr.Anonymus #32 üzenetére
2 óra alatt végig toltam pénz nélkül közepes-nehéz fokozaton a mellék küldetésekkel el vagyok de na kicsit kevés volt
Ettől függetlenül remek kis játékot raktak össze a madfingeres srácok, viszont annyit üzennék nekik hogy a grafika nem minden. -
a2d2
addikt
válasz
Dr.Anonymus #31 üzenetére
Epic citadel benchmarkot nem próbálgattad ezeken?
Nálam retina felbontás és high quality mellett 60fps felett volt ha jól emlékszem (este le tudom futtatni pontos értékek miatt).
--lehet benéztem és 60fps fölé ment a mutató, de a végeredmény negyvenvalamennyi. Megnézem este.
-
Slier
tag
válasz
Dr.Anonymus #12 üzenetére
Elmondanám hogy ipad 4-en ugyan az a grafika mint tegra 4-en fullon
és megy akadás nélkül
-
ilyen_85
senior tag
válasz
Dr.Anonymus #22 üzenetére
jaj nem, bocsi egyáltalán nem neked szólt, s nem támadólag írtam, csak egy pár hónapos, most már talán éves tapasztalatot osztottam meg a tisztelt way its meant to be played tegra x- ről....
-
ilyen_85
senior tag
válasz
ugyan ez volt a 2012-es tegra only címeken is... a htc one x melegedett és akadt mint az állat a fullra húzott dead trigger, shadowgun alatt....
utálom a tegrát, egy elavult darab xar, melegszik, optimalizálatlan, a one x-em és a nexus 7-em is melegedett és akadt...
Bezzeg mikor más telefonokon chainfire-el indíthatóvá tettük a tegrás játékokat, akkor ment az anyázás, hogy szinte kivétel nélkül akadás mentesek voltak a játékok...
Tegra = optimalizálatlan, elavult xar...
Na ennyi... ez kikívánkozott belőlem, soha többet tegrás eszköz
Megyek le is szedem a játékot s megnézem mit tud a nexus 4-en
-
Segal
veterán
válasz
Dr.Anonymus #12 üzenetére
"ehhez csak annyi, hogy maximális grafika csak tegra4en érhető el android alatt"
Vagy nem a Play áruházból szerzed be és bármelyik erősebb vasssal rendelkező telefonon elérhető a maximális grafika... (tipikus nvidia szemétkedés van ebben is mint az elődben hogy szoftveresen tilt a telefon de keress rá a moddolt verzióra és láss csodát elérhető lesz minden...)
-
a2d2
addikt
válasz
Na este kipróbálom A31-el és visszaírok hogy megy.
(mondjuk retina kijelző lehet visszafogja majd).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest