Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Krissz1983
aktív tag
válasz
janeszgol #20 üzenetére
Oké értem amit mondani akarsz.
De itt nem is arról van szó hogy a Samsung milyen stratégiát választ az éves haszon megszerzése érdekében. Hanem inkább arról hogy mivel a Samsung most nem megy annyira ezért a legtöbb Samsung fan a kínai telefonokat okolja. Volt Samsung S5-öm de sajnos rá kellett jönnöm hogy amit ott abban megkaptam 150 ezer forintért azt kapom másnál mondjuk 100 ezerért. (sarkított példa) -
Krissz1983
aktív tag
válasz
janeszgol #12 üzenetére
Oké értem én hogy fáj a kínaiak előre törése mert minden egyes kínai gyártó a Samsung piaci részesedéséből harapja ki a sajátját.
Csakhogy nem értem miből gondolják hogy majd ezt venni fogják az emberek? 85000 forint!!! Ezért nem csak kínaiból de más régi nagy nevű gyártó palettájáról is jobbat választhatsz! És kérlek írjátok már le hogy ebben a termékben milyen hatalmas innovációt találok amiért ki kéne fizetnem a Samsung márkanév sápját?
Amúgy meg komolyan azért fizessek többet egy telefonért mert nem megy jól a Samsung hajó gyárának?? Most ezt komolyan mondod? -
babkukta
senior tag
válasz
janeszgol #12 üzenetére
Oké, de szerinted a mai piacon mennyire lesz életképes ez a stratégia, h az alsó meg középkategóriát 2x drágábban adja, mint amennyit ér? Egyre több kínai telefon jut el az emberekhez, elég sok mindent ismernek is. Csak mondok egy példát: egyik haverom, aki most akar telefont venni, qrvára nem telefon guru, és nem is ismeri őket, mégis megkérdezett, h mi a véleményem a Xiaomi, meg ahogy ő kérdezte, "Mizu" ( Meizura gondolt
) készülékekről.Szerintem ez már jelent vmi... méghozzá azt, h most már nem lehet feltétlen minden sz.rt ledugni az emberek torkán, mint pl ezt, ennyiért. Az emberek látják a kínai csodákat, azt, h mennyiért adják, mit tud, és igenis a számok törvénye itt is itt van. Mit lát? Ez 85ért gagyi soc, 1,5 giga ram, stb stb. Még egy nevesebb kínai, olcsóbban (!!!) 8 mag, meg 2 giga memória, ugyanúgy 13 Mp-es kam és folytathatnám. Nem mellesleg már rengeteg olyan van, ami nagyon is jól néz ki
Egy Galaxy S más, meg egy Note is, de ilyen kacatokat ne haragudj, de ennyiért adni, ha Samsung, ha nem, bűn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest