- [Re:] Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- [Re:] Több natív Apple alkalmazás keresője is reklámokkal bővülhet
- [Re:] Garmin Epix Gen2 - generációs tehetség
- [Re:] 200 megapixeles kamerával legózik a Xiaomi
- Yettel topik
- [Re:] TM Roh: 2025-re a Samsung eladott prémium telefonjainak fele hajlítható lesz
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- [Re:] Huawei FreeBuds Pro - egy igazi csúcsmodell
- [Re:] Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus
addikt
Szia!
A vonatos nagyon tetszik, ebből a szögből még nem láttam róla fotót, egyedi!
A Kossuth téri? rózsa is szuper!A facebook profilnak a valósággal való bármilyen hasonlósága csak véletlen egybeesés. --> Huawei band 6 aprón
-
Szeretem a "zöld alagút" effektust, hiszen eleve szeretek a zöldben időzni, a fák lombja alatt.
A pékséget a Kossuth térről fotóztam le. A vázon a kis tele obi volt, 70-300mm, amivel lehet messzebbről is jó képeket lőni. A rózsa a katolikus templom előtti ágyások egyikénél lett lekapva.
A reggeli fény különleges. Hiszen alapvetően hajnalban párásabb a levegő, még ebben a hihetetlen aszályban is és ettől olyan költői lesz a valóság.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
pusszycat
nagyúr
Kellene vegyél valami zoom kamerás telefont, valami ultrát, azt nem kell profi gép, nem lehet jó fotókat lőni ha mosódik vagy nem éles a kép. Ja, szerintem.
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Samsung 870 Evo 1 TB inside :-))
-
Egyszerűen állványt kéne használnom, de picit se volt kedvem még azt is cipelni, illetve a 70-300mm kit obi nem éppen a reggeli kevés fényhez való.
A nagy gép pont elég jó nekem, sőt még sok is. Ezek a fotók nekem tökéletesek.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Dhampir
félisten
Tetszenek ezek a szolid, mesterkéletlen képek.
-
-
Geller72
veterán
Én is sokáig ódzkodtam a 3 lábútól, de beadtam a derekam, mert egyszerűen sokkal jobb képeket tudok készíteni vele. Nem beszélve arról, hogy egy tök olcsó, de mégis jó állványt bárhol meg lehet venni, amit 1 perc alatt előkapok a kis tatyóból, szétnyitom és készen is vagyok. Visszafele ugyan az. A teleszkópos alu állványok nem is nehezek, viszont nagyon kicsire összecsukhatóak. Szerintem.
--->>Honor is only one<<--
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Citizen
- [Re:] Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- [Re:] Több natív Apple alkalmazás keresője is reklámokkal bővülhet
- Filmvilág
- Kompakt vízhűtés
- Steam Deck
- Nők, nőügyek (18+)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Volvo és Saab topik
- További aktív témák...
- Medion Akoya S6212T 15.6" Érintőképernyő/i3-4010u/8GB DDR3L/128GB SSD/Jó Akku!
- Huawei MediaPad M5 10.8 4G 64GB
- Fujitsu Lifebook AH531/GFO Nagyon Szép Notebook.i5-2410M/6GB/128GB SSD/GT525M/Jó Akku
- Mint az új - iPad Pro 2021 11" - 512GB - Apple garancia, doboz
- Lenovo Thinkpad T510i, 15.6" HD+ Led/i5/NVS 3100M/4GB/500GB Jó akku/Szép állapot!
Állásajánlatok
Cég: Időkép Üzleti Szolgáltatások Kft.
Város: Budapest
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest