- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyetértek. A facebook profil és a valóság a legtöbb embernél köszönő viszonyban sincs egymással...
Valóban, kint lenni a szabadban, kertészkedni, vagy házat felújítani sokkal nagyobb élmény, mint ez a sok idióta tartalom. De mondhatnám a Lego-t is, mint tökéletes flow élmény.
Ami ma a médiában megy, az borzalmas. Rámhírek, egymásnak totál ellentmondó hírek, ugyanarról a tényről politikai oldaltól függően. Aki csak origót m1-et meg tv2-őt néz, már rég zombi lett szerintem.
Totális agymosás megy mindenhol, minden szinten a hozzá nem értés a nyerő. -
Februárban töröltem a valós Face accot. Már csak a kamú van amivel szakmai és hobbi oldalakat követek.
Ismerősökkel Viberen meg Instán kommunikálok. -
kuntics
aktív tag
Fb-t meg instát használom, de szerencsére sose estem túlzásba. Egy kezemen meg tudom számolni, hány képet töltöttem fel évek alatt, posztok száma sem sokkal több. Viszont sok esetben megkerülhetetlen, jópár számomra hasznos dolog csak ide kerül fel. Legyen az akár egy kis helyi koncertterem műsora, akár egy grafikus,tetováló stb munkája. Ami nekem segít, az az appkorlát. Napi 45 perc fb, 30 perc insta, többet nem enged a rendszer(iOS). Van, hogy a napi limitet sem érem el.
-
zolikaDB
veterán
Egyetértek az írásoddal, hasonló irányba törekszem.
De várom én is egy újabb írásban, hogy kifejtsd a véleményed! -
nyunyu
félisten
Én eléggé internetfüggő vagyok mióta 2001. januárban bekötötték az ADSLt, de mivel nagy mértékben antiszociális vagyok, sosem értettem, mire jók a social networking akármik.
Azóta sem tudom, hogy eszik-e vagy isszák az iwiwet, arckönyvet, tiktokot, instát, és társaikat. (Biztos kihagytam párat)Tecsőn is csak pár csatornát csoktam nézni, azokat is szigorúan nem belépve, masszív adblockkal, mert nem bírom a kéretlenül pofámba tolt reklámokat, tartalmakat.
-
Ha bárkit is érdekel, akkor részletesebben kifejtem, hogy mi a gond a túlzott információhabzsolással, a görgetéssel, a röpke videók nézésével és így tovább.
Én kíváncsi vagyok a szemléltedre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest