Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus
addikt
Egyetértek. A facebook profil és a valóság a legtöbb embernél köszönő viszonyban sincs egymással...
Valóban, kint lenni a szabadban, kertészkedni, vagy házat felújítani sokkal nagyobb élmény, mint ez a sok idióta tartalom. De mondhatnám a Lego-t is, mint tökéletes flow élmény.
Ami ma a médiában megy, az borzalmas. Rámhírek, egymásnak totál ellentmondó hírek, ugyanarról a tényről politikai oldaltól függően. Aki csak origót m1-et meg tv2-őt néz, már rég zombi lett szerintem.
Totális agymosás megy mindenhol, minden szinten a hozzá nem értés a nyerő. -
Februárban töröltem a valós Face accot. Már csak a kamú van amivel szakmai és hobbi oldalakat követek.
Ismerősökkel Viberen meg Instán kommunikálok. -
kuntics
aktív tag
Fb-t meg instát használom, de szerencsére sose estem túlzásba. Egy kezemen meg tudom számolni, hány képet töltöttem fel évek alatt, posztok száma sem sokkal több. Viszont sok esetben megkerülhetetlen, jópár számomra hasznos dolog csak ide kerül fel. Legyen az akár egy kis helyi koncertterem műsora, akár egy grafikus,tetováló stb munkája. Ami nekem segít, az az appkorlát. Napi 45 perc fb, 30 perc insta, többet nem enged a rendszer(iOS). Van, hogy a napi limitet sem érem el.
-
zolikaDB
veterán
Egyetértek az írásoddal, hasonló irányba törekszem.
De várom én is egy újabb írásban, hogy kifejtsd a véleményed! -
nyunyu
félisten
Én eléggé internetfüggő vagyok mióta 2001. januárban bekötötték az ADSLt, de mivel nagy mértékben antiszociális vagyok, sosem értettem, mire jók a social networking akármik.
Azóta sem tudom, hogy eszik-e vagy isszák az iwiwet, arckönyvet, tiktokot, instát, és társaikat. (Biztos kihagytam párat)Tecsőn is csak pár csatornát csoktam nézni, azokat is szigorúan nem belépve, masszív adblockkal, mert nem bírom a kéretlenül pofámba tolt reklámokat, tartalmakat.
-
Ha bárkit is érdekel, akkor részletesebben kifejtem, hogy mi a gond a túlzott információhabzsolással, a görgetéssel, a röpke videók nézésével és így tovább.
Én kíváncsi vagyok a szemléltedre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS R8 full-frame fényképező 16mm f/2.8 STM tájkép objektívvel (újszerű, garancia, biztosítás)
- Lenovo Thinkpad P50
- iPhone SE2020 / 128GB / White / Gyári kártyafüggetlen (254)
- Dell G15 5510 i7-10870H// RTX 3060// 16 GB// 512 GB// USA bill.
- HP ProDesk 600 G1 SFF i5-4590 8GB DDR3 128GB SSD 500GB HDD HD Graphics 4600
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Újszerű ASUS ROG Ally - 7"120Hz - Z1 Extreme - 16GB/512GB - (RC71L-NH001W) fehér - 2 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest