- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Az a "nyél".
Nem tudom, mennyire vetted észre, de az ilyen kialakítású éllel ellátott cuccok nagyon nem kellemesek hasogatni, mert baromira messze elpattintják a hasábot, ha szétvágod. Nekem is volt hasonló cuccom, de baromira nem szerettem. Van egy svéd, kétélű, nagyon vékony profilu fejszém is, a csodahasító fejszék sehol sincsenek hozzá. Egy pótkocsi cser ágtuskót simán szétvertem vele..nem tudom, mennyire van meg a rommá szikkadt, millió csomóból álló, cser ágtuskó formátuma, de a csodafejszékkel max karcolgattam őket..
Ilyen jellegű volt, nem ez, de hirtelen ilyen képet találtam, a fej kialakítása hasonló, csak azért lényegesen jobb cuccról van szó.
A Fiskarsot baromira szeretem, tudom, hogy nem olcsó, de már régóta megvan és hibátlan. Ilyen kompoztitnyeles holmiból ennyi idő alatt 2-3 db ment a kukába régebben..aztán meguntam. A Fiskarsnak nagyon nagy a méretválasztéka, igazából van nekem egy egykezes is belőle, ami még épp hogy kényelmes egykezesnek, de kétkezesnek is lehet használni, ha oda akarsz vele bszni egy komolyat.. Szal én inkább egyszer veszek meg dolgokat, aztán csak használom..csak használom..csak hasznáom.
.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest