- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhncsa
csendes tag
szabadban, napsütésben próbáltad esetleg? én nem sokat akarok gépelni rajta, de pl. versenyeredményeket nem papírra írnám, majd a laptopomon táblázatba, hanem előre elkészítek egy excel táblát, rá a tabletre, a versenyen meg már csak az eredményeket írom be, majd a táblát vissza a laptopra és ott majd megformázom kényelmesen.
a kérdés inkább az, hogy tűző napon, napszemüvegben olvasható marad e a tartalom pl. egy fehér hátterű excel tábla esetén? -
mhncsa
csendes tag
sziasztok!
Nagyon szimpatikus gépnek tűnik, erősen gondolkodok rajta, hogy beszerzek egyet. Viszont előtte lenne pár kérdésem:
1. milyen a fényereje a laptopnak? mondjuk nyáron napsütésben mennyire olvasható?
nem filmeket akarok nézni aminek mondjuk esetleg alapvetően sötét a tónusa hanem pl.excel táblába adatokat bevinni2. nem teljesen egyértelmű számomra, hogy a garancia ügyintézés hogy zajlik. pl.ha edigital-ben megveszem akkor ők intézik a javíttatást/cserét vagy nekem kell majd nyűglődnöm vele? pl. egy sharp tv-t vettem onnan fél év, és mivel a sharpnak nincs Mo.i szervize ezért ők intézték. viszont több mint 3 hét volt..
3. számomra a játék/3D-s teljesítmény másodlagos, viszont én a "kistesóhoz" képest éreztem minimális lassúságot az UI-n a ph!-s videók alapján? ez mennyire érezhető a valóságban?
+1. stylus-t használt hozzá valaki? van esetleg tapasztalat, hogy mennyire működik?
Előre is köszönöm a segítséget!
üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest