- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
psq
tag
Kb. ugyanaz mint a monitor előtt. A különbség talán, hogy mivel sem te sem a tablet nincs fixen rögzítve a szemed fókusza többet-jobban változik. Ez hosszabb távon pici plusz a tablet javára. Meg persze nincs csöppet sem helyhez kötve... Negatívum viszont, a 10" vs 24" vagy kinek mekkora monitora van valamint az asztali gépek jelentősen nagyobb teljesítménye. Annó az első tabletet ajándékba vettem a zasszonynak, aztán szépen lassan azt vettem észre, hogy én használom. Mostanság már van úgy, hogy napokig be sem kapcsolom a pc-t. Ja és a családi béke miatt szükség volt még egyre
.
-
Delerium
senior tag
Egy komolyabb GPU azért nem ártott volna a kijelző mellé, de én mint átlag felhasználó nem érzek semmi olyat ami miatt bajom lenne. A wifi nekem jó, amióta megvan még egyszer sem dobta le a hálózatot, az erősséggel sincs bajom. Mondjuk nem nagy a lakás de 2 tégla falon kersztül tudok netezni vele. HD videót csak youtubeon nézek azok jól futnak, akkor lassul be egy picit ha pl. beletekerek de ez szerintem az app hibája. Főzött romról nem tudok nyilatkozni.
Tabli: Nekem simán felment a leírás alapján az új droid.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Kuponkunyeráló
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest