- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tabli
csendes tag
De utálom, mikor sok sok keresgélés, kutatás után megveszek valamit nagy nehezen és ahelyett, hogy egyszerűsítené a dolgokat, gond van vele.
Már mindent leszedtem róla. Az appok 40 mp környékén nyílnak, már a képernyő feloldás is.
Akkor szervizBár nem túl bizalomgerjesztő
Köszi azért srácok! -
tabli
csendes tag
Sziasztok! Adjatok légyszíves tanácsot, mert nagyon szomorú vagyok. Az utóbbi 3 napban háromszor kellett resetelni a tabletem. Böngésző volt nyitva és facebook.
Játék két kicsi van rajta, csak alap programok (gmail, fb)+ avg vírusírtó, task killer, ilyenek.
Egy weboldal betöltés operán 40-50 mp tök jó wifinél. 40 cm-re a rootertől.
Akad, fagy, lassú. Két hétre kéne beadni bevizsgálásraSzülinapomra kaptam, így tényleg nagyon szomorú vagyok.
-
tabli
csendes tag
Már mindent letiltottam, semmi. Kicsit szétnéztem a 4.2.2-nek hibája :s
Én főleg sok írásra vettem és ezért rossz, hogy nem ajánl föl lehetségeket (csak neveket), mikor gépelek.
Erre egyelőre nem találtam még megoldást. Minden szónál 3 koppintás kell a mentéshez, így nagyon nehéz
Szerencsére megint gyors a gép, de visszanézek még és mondom mi lesz később -
tabli
csendes tag
válasz
csemberlen #54 üzenetére
Semmi nem volt rajta, battery doktor és ennyi az alap gmail, facebook ilyenek mellett.
Köszi a válaszod! -
tabli
csendes tag
Sziasztok!
Én két hete vettem egyet, de nem vagyok elégedett. Alig van rajta valami és nagyon lassú.
A kijelző gyönyörű, olvasni szuper rajta, de minden app (gmail, facebook, tehát alapok) fagynak rajta, belassul, már a gépelés sem olyan, mint mikor megvettem. A honlapjukon leírt módon nem tudtam 4.4.2-re frissíteni.
Ez az első tabletem, a lehető legjobbat akartam az árért, de nem tudom, hogy mi lehet a rossz.
2 hétre akarják bevenni szervízre, az ott ülő amúgy nagyon kedves, tényleg segítőkész lányra nem mertem bízni a frissítéstÖtletek, hogy mi lehet. Az androidos cuccok mind ilyen vackok, vagy csak ez béna?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Wuthering Waves
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ford topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Horgász topik
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest