Új hozzászólás Aktív témák
-
riszter
senior tag
Neked is csak a 997D-ből kiindulva tudok válaszolni. Beállítható, hogy az adatforgalom, hanghívás, üzenetek illetve a videohívás melyik kártyáról menjen alapból és ekkor nem kérdez rá a hívás, küldés elött. De azt is be lehet állítani, hgy mindig rákérdezzen mondjuk hívás előtt hogy melyik kártyáról induljon a hívás és ez csak egy koppintás, semmi több. Ráadásul színt is lehet párosítani a kártyákhoz (kék, zöld, lila, narancssárga) és így nagyon gyorsan egyértelművé válik hogy miről hívsz, vagy melyiken hívnak téged.
-
riszter
senior tag
válasz
kiskagylo2 #72 üzenetére
Szia! Annyiban tudok segíteni hogy nekem a 997D-n az első sim foglalatban bár nem sima adatkártya van, hanem telenor praktikum kártya amit csak netre használok. A második sim foglalatban pedig a flottás vodafone kártyán mennek a hivások, üzenetek. Külön-külön müködik mind a két kártya, egyiken adatforgalom (és ez 3G-vel, a kettes simen nincs 3G) a másikon folyamatosan elérhető vagyok, akkor is ha ha az elsővel éppen netezek! Ha netezek és hívnak megáll a net, kicsörög a telefon, felveszem, beszélek, majd mikor lerakom úrja él a net, megy tovább az adatforgalom. Sms-t simán megkapom net közben is.
Szerintem mivel a 992 a 997 után jött ki, valószínűleg ennél is így oldották meg. Remélem segítettem.
-
riszter
senior tag
Maradok a 997D-nél! Nekem bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 12/512 ÚJ! 36 HÓ HAZAI GARANCIA!
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest