- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabjan
tag
Na amit a végén írtál az én vagyok
Két Nokia ment szarrá a kezeim közt. Egy 3510 es. Úgy fagyott ki, hogy vitte magával a sim kártyát is az összes telefonszámommal együtt. 3 hónapos volt. Mivel kint hagytam az esőn egyszer 10 percre, kitalálták hogy eláztattam. Bukta. Volt egy 3110-em is. Az is annyi lett fél év után. Bezzeg a 2010 es még mai napig működik 96 óta. Volt w200 am is. Elfüstölt a zsebemben az alaplapja. Majdnem kigyulladt a tököm. Telefosnál azt mondták a napon hagytam. Odacsaptam az asztalra és kimentem. Az alkatrészek fele az asztalba fúródott, fele a kezembe. Sonyierikszonom is volt. Két nappal a gari lejárta után ment ki végleg.
Itt eltört bennem valami. Vettem egy számlás számra egy LG optimus one-t 500 forintért. 3 éves, mai napig működik a gyereknél. Majd magamnak ezt az Alcatel-t. Mindenki hülyének nézett a családban. De amikor megmutattam nekik a 2964 órás folyamatos működési időt pofájukra fagyott a mosoly. Próbálok is vigyázni rá....
Elnézést az off-ért... -
szabjan
tag
Kifogtál egy rosszabb példányt.
Nekem semmi bajom vele. Egyszer sem fagy ki. Soha nem szoktam kikapcsolni a telefont, 3000 órát megy a jégkrém. Akkor újraindítja magát. Minden funkciója hibátlanul megy 15 hónap óta. A gyerek belelökte a palacsintatésztába minap a konyhában. Azt is kibírta. Még csak le sem állt, pedig lemostam csap alatt ijedtemben.. IGO Primo-t használok rajta leginkább. Az is megy remekül.. Úgyhogy ne általánosítsunk. Az idő eljár felette lassan az igaz. De az eddigi legmegbízhatóbb telefonom, állítom... -
imiadmin
őstag
sajnos minden teló felett eljár az idő. Ez a teló a maga idejében, ha a kijelzőre nem volt valaki finnyás, egy vállalható kompromisszum volt...
Ma már 5x jobbakat lehet kapni ennyiért... még az alcatel-ek közül is!
Ha tudod, vidd vissza 3 napban, hogy nem felel meg és vegyél egy másikat...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest