- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Folytatást kapott a Nubia különleges, zenei mobilja
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
Új hozzászólás Aktív témák
-
wakawaka23
csendes tag
Sziasztok. Nem tudjátok van valami program van módja hogy egy kicsit húzd a procit vagy a memóriát? Ha igen linkeljetek, vagy írjátok már le. Válaszokat, és a segítséget előre is köszönöm.
-
wakawaka23
csendes tag
Van valamilyen flash player ehez a telohoz, ha igen linkeljetek mar, koszonom.
-
wakawaka23
csendes tag
válasz wakawaka23 #2403 üzenetére
Jol latom h nincs benne gps? Tudnatok nekem ajanlani egy nagyon jot.?
-
wakawaka23
csendes tag
válasz papaja-xbox #2359 üzenetére
Hanyas hozzaszolas? Legy szives legalabb ebben segits...
[ Szerkesztve ]
-
wakawaka23
csendes tag
Sziasztok. Segítségeteket szeretném kérni. Még régebben el kurtam öcsém telojat valami rendszerfájlt töröltem, szervízbe nem akartam vinni mert muködik apróbb dolgokat le számítva. Ugye hivatalos honlapjan nem lehet frissíteni, mert mindig azt írja ki h a legujabb szoftver van rajta. Legyetek szívesek segítsetek, linkeljetek már valami le írást vagy akármi jöhet, amitől ujra tusom rakni a rendszert és ujracteljesen ki tudom hasznalni minden funkcióját. Előre is köszönöm. További szép napot sziasztok.
[ Szerkesztve ]
-
wakawaka23
csendes tag
Sziasztok, korábban írtam h tégla lett a teló, de a ti segítségeteknek köszönhetően meg tudtam csinálni, viszont a megcsinált telón volt alapból superuser, de még sem másolt törölt, nem csinált semmi így úgy döntöttem ki rootolom.Mi meglepő, miért is menne minden simán. A következő hibaüziket kapom.
Így jönnek sorba, akármit csinálok megáll, és nem megy tovább, valakinek valami ötlet.
-
wakawaka23
csendes tag
Sziasaztok, sajnos ez sem jött be megcsináltam mindent ahogy le volt írva, de amikor recoveryből telepítette,m a zipet meg csinálta be akartam kapcsolni a telót és nem reagál semmire. Esetleg nincs más trükk vagy nem lehet becsapni valahogy az upgrade progit, h ne mindig azt írja h a klegújabb szoftver van rajta.helphelp
-
wakawaka23
csendes tag
Köszönöm segítséget de nem jó, megáll mikjor a back up mappából flesselném be neki a cuccokat, vár és egy idő után hibát ír ki hogy error aztán ennyi.
-
wakawaka23
csendes tag
Segítsetek légyszi.
-
wakawaka23
csendes tag
Sziasztok, Valaki tudna küldeni nekem biztonsági mentést? Vagy el mondhatná valaki hogy kell eredeti roomot visszarakni a telora. Van egy kis problémám és sztem ezekkel orvosolni lehetne.
-
wakawaka23
csendes tag
Sziasztok, régebben írtam h sza lett a teló, és be vittük a szervízbe na meg is csinálták csak a vaku nem műáködik. Valahogy azt meg lehet csinálni? A másik meg hogy van-e olyan video lejátszó progi amin a filmek nem szaggatnak? Válaszotokat előre is köszönöm.
-
wakawaka23
csendes tag
válasz wakawaka23 #423 üzenetére
Nem értek ilyen oldalakhoz, de ha adsz egy e-mailt átküldöm ött!
-
wakawaka23
csendes tag
válasz JázminCsenge #422 üzenetére
Értelek, akkor most várunk?
-
wakawaka23
csendes tag
JázminCsenge
Megcsináltam azt is amit mondtál customot, betömörítettem zip-be felraktam sd gyökerébe, recovery menü, telepítés, és ez az üzenet fogad.
__Install /sdcard ...
E:signature verification failed
Signature verification failed
Installation aborted.Van még valami ötleted? Jól el csesztem a telót :s
-
wakawaka23
csendes tag
válasz JázminCsenge #410 üzenetére
Bocsi hogy eltüntem de el kellett szívnom vagy 3 szál cigit már teljesen ki vagyok, öcsi szemébe is látom h nem bírja sokáig, nagyon rendesek vagytok és ezt köszönöm, karéj most megpróbálom azt megcsinálni, csenge te is nagy lelkű vagy köszönöm az eddigi saegíséged, írok h mi lesz!
-
wakawaka23
csendes tag
válasz JázminCsenge #406 üzenetére
Nem megy srácok nem ugyanaz attól tartok ennek gatya.
-
wakawaka23
csendes tag
válasz JázminCsenge #401 üzenetére
Upgrade progi nem frissíti le mondván h az új rendszer van rajta, a cuspack.img meg hogyan tegyem föl memókarira mikor nem kapcsol be a teló, és úgy nem látja az sd-t. ötlet?
-
wakawaka23
csendes tag
válasz wakawaka23 #399 üzenetére
Nah lássak csodát felment, kiírta h az a 3img fájlt sikeresen rátöltötte telefonra, de a probléma mindig az h az android logotol nem megy tovább!
-
wakawaka23
csendes tag
válasz JázminCsenge #398 üzenetére
Engedi leokézni, és utána eltünik, és ennyi! Nem értek hozzá bocs srácok h nyaggatlak titeket.
-
wakawaka23
csendes tag
válasz JázminCsenge #395 üzenetére
-
wakawaka23
csendes tag
válasz wakawaka23 #392 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
wakawaka23
csendes tag
válasz JázminCsenge #391 üzenetére
Ha itt vagy még a toolsba a custpackot hova tallozzam be? a többiek már megvannak.
-
wakawaka23
csendes tag
válasz JázminCsenge #389 üzenetére
Okés rendben, mindjárt lent van az eredeti room 985-re, azt felrakom, ő mondhatnál egy időt h mikor leszel fórumon, hogy tudjak róla.
-
wakawaka23
csendes tag
válasz JázminCsenge #387 üzenetére
fuu ne haragudj de fogalmam sincs, több hely érdekében takarítottam a rootolás után, és hát sajnos nem figyeltem. Akkor ezt ugyanúgy rakom fel mint az előzőt? Remélem ezzel jó lesz! Meglátjuk, eddigi segítséget köszönöm. Remélem jó lesz!
-
wakawaka23
csendes tag
válasz JázminCsenge #384 üzenetére
Okés, neked írtam h be jön a bekapcs gom+hangerő fel. De ott is már csináltam hard resetet, meg whipe chahce partiziont, még a sp tools előtt, ugyanaz a hiba jött ki, sp tools után meg csak android logo és semmi más, aksi ki és be vétele után is.
A scrattert, boot img azon belül a 985 root, és az androidba a system img-t netről szedtem qlstar rootolt img-e volt az.
[ Szerkesztve ]
-
wakawaka23
csendes tag
Okés És van valami más ötletetek, szegény öcsémet már úgy sajnálom, tegnap kapta azt elbasztam neki... :S
De az be jön!
[ Szerkesztve ]
-
wakawaka23
csendes tag
Nem rootolni akarom, kérlek olvass vissza fentebb egy kicsit, ott le írtam a problémám.
-
wakawaka23
csendes tag
Meg van most már jó pár akksi ki és be tétele után android logoig eljutok és ott semmi megáll.
-
wakawaka23
csendes tag
Na sikerült a txt fájlt beolvastatni, a másik kérdés hogy a system.img honnan szedem le, és ott hova tallózom be a toolban?
-
wakawaka23
csendes tag
Szia, köszönöm segítségedet!! Mindent úgy csináltam ahogy le volt írva, de mikor el indítottam az SP Flash Tools-t, be tallóztam neki a Android_2.3.6_MT6573_Android_scatter_985.txt file-t. És ekkor ki ír 2db hibaüzenetet: Assertion failed: 0 && "Syntax error: xml file to be loaded could not be found!", file .\XMLNode.cpp, line 33 és a Abnormal program termination le okézom őket és kilép. Driverek is felteleültek minden ok, még is ezt kapom. Letöltöttem vagy 4-er és ugyanaz a vége.
[ Szerkesztve ]
-
wakawaka23
csendes tag
Nagyon szépen meg kérlek titeket, segítsetek légyszíves.
-
wakawaka23
csendes tag
Sziasztok. Öcsém kapott egy ilyen telót, ugye kisgyerek még pakolt volna is rá rendesen, de míg nem rootioljuk szinte semmit sem enged le szedni marketről. Így találtam erre a csodálatos fórumra, minden segítséget megtaláltam és rootoltam, de valamit sikerült el***om. Újra indítottam a telót, és tehát mikor ki hozod a boltból első beakpcsolás telepítő varázsló, nyelv, szinkronizálás stb bejön és a végén bejelentkeznék a google fiokba ha ezt az üzenetet nem dobná ki állandóan és visszalép az elejére. (processcom.jrdcom.jrdsetupWizard). Próbáltam már a hard resetet, és a whipe chace partiziont is, ugyan úgy az az eredmény, és még az updtae frissítéseket is az 1.8, és a 2.6 ost ott meg azt írja h a legujjabb szoftver van rajta és kilép. Segítségeteket szeretném kérni, hogy tudnám megcsinálni a telefont, esetleg az android szoftvert lehet valahogy törölni, és akkor abba reménykedni h az upgrade program le frissíti, SEGÍTSETEK KÉRLEK!! Helyesírásért bocsánat, gyorsan gépeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- TCL LCD és LED TV-k
- EA Sports WRC '23
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone SE 2020 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3966
- iPhone X 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3965
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3964
- iPhone 11 128GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3963
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 86%/p3962
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest