- Garmin topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Folytatást kapott a Nubia különleges, zenei mobilja
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
juhasz22
aktív tag
válasz wakawaka23 #2425 üzenetére
Nekem ez van fent
LINK
telepited és kész linkelheted sdre iPhone SE (2020) --- Nintendo Switch™ OLED --- Sony PlayStation™ 4 Slim 500GB --- 55" LG C1 OLED
-
juhasz22
aktív tag
válasz wakawaka23 #2416 üzenetére
Hello
Van flash nekem mukodik most meg nemmondom hol van de holnap belinkelem. iPhone SE (2020) --- Nintendo Switch™ OLED --- Sony PlayStation™ 4 Slim 500GB --- 55" LG C1 OLED
-
crow89
tag
válasz wakawaka23 #2406 üzenetére
Ja azok ki lettek takarítva, mert a google maps folyton fut a háttérben és foglalja a memóriát...
Ajánlom a navfree nevűt legálisan a play storból ingyé én az iGOMyWay_8.4.2.139242-t használom, de azt legálisan nem lehet ingyé beszerezni -
atosan
veterán
válasz wakawaka23 #2406 üzenetére
Azok csak ki vannak takarítva, de ha kell a playről letöltheted bármikor.
Boldog Új évet!
-
crow89
tag
válasz wakawaka23 #2404 üzenetére
Szerintem nem jól látod, ha az általam linkeltek közül tetted fel az update.zip-et abban biztos megy minden(a gps is)...
Jó ajánlatok:
1, egyszerű cucc kell ezt ajánlom
2, ha bírod az angolt és a "tehnodroidot" akkor eztA linkelt rom-ok tartalmazzák az én kezem munkáját is és teljesen működnek.
A második Alcatel OT-918-as romból készült és független.
A felrakás előtt ajánlom a cwm-ben a wipe data/factory reset opciót, a tiszta alap miatt. -
wakawaka23
csendes tag
válasz wakawaka23 #2403 üzenetére
Jol latom h nincs benne gps? Tudnatok nekem ajanlani egy nagyon jot.?
-
papaja-xbox
tag
válasz wakawaka23 #2396 üzenetére
asd.zip alapból rootolt
-
crow89
tag
válasz wakawaka23 #2398 üzenetére
Szívesen, de papajának jár a köszönet nagy része a leírásért
-
crow89
tag
válasz wakawaka23 #2396 üzenetére
Grat
Melyiket, a sima update.zip-et vagy az update2.zip-et?
A második már kicsit javítva van, de mind2 root-olt[ Szerkesztve ]
-
crow89
tag
válasz wakawaka23 #2393 üzenetére
Sikerült mappaként feltöltenem itt van és az oldalon jobb fent lesz egy fogaskerék arra rákattintasz és download as .zip
Elvileg ha leszedted és kibontod a scatter fájlok autómatikusan betöltik a velük egy mappában levő fájlokat szval nem kell aggódni a pipálgatások miatt -
crow89
tag
válasz wakawaka23 #2390 üzenetére
A leírás ugyanaz lesz, tehát ez, ha valami nem tiszta benne kérdezz...
A netem elég lassú, még 15 percet ír a feltöltés végéig... -
crow89
tag
válasz wakawaka23 #2385 üzenetére
Bocsi, nem tudtam, hogy eltűntek a fájlok...
Most töltöm fel dropboxra a szükséges fájlokat, addig is az asd.zip helyett ezt kapod -
crow89
tag
válasz wakawaka23 #2367 üzenetére
Üdv!
Ha tudod mit töröltél azt is belinkelhetjük és akkor nem kell flash-elned.
Ha nem tudod már (valószínűleg ez a helyzet áll fenn):
Erre a hsz-re van szükséged, a 13-as lépéstől kezdve elég lesz, azzal felteszed a cwm recoveryt. Ha netán nem jönne be papaja romja, akkor ezt tedd fel az sd-re az asd.zip helyett. -
papaja-xbox
tag
válasz wakawaka23 #2358 üzenetére
Olvas vissza sorry
-
papaja-xbox
tag
válasz wakawaka23 #1080 üzenetére
AZ új verziós update.zip-et tetted fel ? Mert a régivel ez volt nekem is a gond !
-
juhasz22
aktív tag
válasz wakawaka23 #1080 üzenetére
A hiba üzenet szerint a Driverekkel van baj nem tudom mi köze van a Realtek gondolom hangkártya driverének de azt kellene feltenni amugy nem hiszem hogy a teloval van baj hanem inkább az op rendszer drivereivel. Azt nem tudom hogy csak a One Click-el kezdted vagy felflashelted a boot.img-t is. Esetleg probáld meg a Super One Clicket újratelepíteni, letölteni.
OTU és a Telenoros Android Manager fent van?
[ Szerkesztve ]
iPhone SE (2020) --- Nintendo Switch™ OLED --- Sony PlayStation™ 4 Slim 500GB --- 55" LG C1 OLED
-
juhasz22
aktív tag
válasz wakawaka23 #1065 üzenetére
Miután feltetted a zip-et az első belépés irtó lassú lehet hogy nem vártál eleget? De lehet hogy lemerültél idő közben. [csak tipp]
[ Szerkesztve ]
iPhone SE (2020) --- Nintendo Switch™ OLED --- Sony PlayStation™ 4 Slim 500GB --- 55" LG C1 OLED
-
juhasz22
aktív tag
válasz wakawaka23 #1058 üzenetére
ezt nézd meg
-
ADP10
aktív tag
válasz wakawaka23 #1056 üzenetére
-
Roland031
csendes tag
válasz wakawaka23 #1051 üzenetére
ADP 10 köszönöm a választ!
wakawak töltsd le az áruházról a go backup programot azzal tudsz biztonsági mentést csinálni! -
ADP10
aktív tag
válasz wakawaka23 #862 üzenetére
Hát ha szervizelés előtt jó volt, azóta pedig rossz a vaku, akkor vidd vissza.
-
fgabor27
csendes tag
válasz wakawaka23 #862 üzenetére
mx player nekem működik rendesen. nekem a gps nem akar csatlakozni mondjuk olvastam hogy az első csatlakozás lehet 10 perc is de nem idegtesitetem magam úgyhogy kikapcsoltam inkább
sj4000
-
JázminCsenge
tag
válasz wakawaka23 #424 üzenetére
Ment privát üzenet.
-
wakawaka23
csendes tag
válasz wakawaka23 #423 üzenetére
Nem értek ilyen oldalakhoz, de ha adsz egy e-mailt átküldöm ött!
-
JázminCsenge
tag
válasz wakawaka23 #420 üzenetére
Egyelőre az a nyűge, hogy szignózni kellene az img fájlokat. Most ügyködöm egy jobb megoldáson, csak az a szitu, hogy nem biztos, hogy bootloader módba lehet rakni ezt a típusú készüléket.
UI: nem tudnád a gyári mentés rar-ját a [link]-ra feltölteni? Mert ahol most van, azt a gépem egyszerűen lelövi, miközben töltöm lefele.
[ Szerkesztve ]
-
Jim Karéj
tag
válasz wakawaka23 #409 üzenetére
Tedd be a kártyádat egy másik telóba vagy kártyaolvasóba és úgy másold rá a custpack.zip-et
''Én már annyi különöset láttam, hogy semmit sem találok különösnek.'' Különös
-
JázminCsenge
tag
válasz wakawaka23 #409 üzenetére
Mármint mi nem megy? A recovery menü nem jön be?
-
JázminCsenge
tag
válasz wakawaka23 #403 üzenetére
Recovery menü. Bekapcs gomb+hangerő fel. Háromszög, felkiáltójel. Home gomb a telefonodon megnyom, lapozunk, kiválasszuk a megfelelő menüpontot, s a bal oldali érintő gombbal leokézzuk.
-
JázminCsenge
tag
válasz wakawaka23 #400 üzenetére
Akkor próbáld meg amit fentebb írtam! Upgrade, ha nem megy, akkor a recoveryből a custpack.img zippelve telepítése.
-
wakawaka23
csendes tag
válasz wakawaka23 #399 üzenetére
Nah lássak csodát felment, kiírta h az a 3img fájlt sikeresen rátöltötte telefonra, de a probléma mindig az h az android logotol nem megy tovább!
-
JázminCsenge
tag
válasz wakawaka23 #396 üzenetére
Alakul ez mint a pűpos gyerek a prés alatt
No s ezt sem engedi leokézni?
-
JázminCsenge
tag
válasz wakawaka23 #393 üzenetére
Ezt a system.img-re írta ki? ha lenyugtáztad a hibaüzenetet sem engedett tovább?
-
JázminCsenge
tag
válasz wakawaka23 #392 üzenetére
No ezt nem tudom, lehet, hogy ezt majd a recovery menüből lehet felrakni majd csak.
Próbáld meg az első hármat lecserélni s meglátjuk, hogy mi lesz. Ezek után próbáld meg a gyári frissítrő progit (Une Touch Upgrade). Ha ez sem menne, akkor a custpack.img-t meg tömörítsd be zipbe s rakd be az SD kkártya gyökérkönyvtárába. A recoveryben (bekapcs+hangerő fel) lesz egy olyan lehetőség, hogy install zip from SD card ha jól emlékszem.Egyelőre ennyi ötletem van.
-
wakawaka23
csendes tag
válasz wakawaka23 #392 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
JázminCsenge
tag
válasz wakawaka23 #390 üzenetére
Kb. fèl òra mùlva.
-
JázminCsenge
tag
válasz wakawaka23 #388 üzenetére
Most dolgom van, de mire leszeded a gyári img mentéseket, az min, egy óra (majd felrakom egy barátságosabb tárhelyre). Addigra én is itthon leszek s segítek. Ha ez sem menne, akkor majd adok egy recovery-s backupot, de azt nem tudom, hogy mit fog érni. Remélem arra nem lesz szükség.
-
JázminCsenge
tag
válasz wakawaka23 #386 üzenetére
S nem tudod, hogy mit is töröltetek le, mikor elszállt a droid? Utolsó mentsvárként van egy személyes recovery backupom, de az idő míg felrakom, s nem tudom, hogy mennyire fog használni. Első sorban jó volna, ha innen leszedett cuccokat próbálnád meg feltenni a flash tool-lal: [link] Mert az én system.img-m ugye már erősen buherált cuccos.
-
JázminCsenge
tag
válasz wakawaka23 #383 üzenetére
No még egyszer, akkor mit is flasheltél fel eddig? Boot.img+ system.img?
Megpróbálunk segíteni, főleg ha gyerekről van szó.
[ Szerkesztve ]
-
JázminCsenge
tag
válasz wakawaka23 #382 üzenetére
Jó volna ha használnád a válasz gombot az új gomb helyett ha a fórumba írsz. Akkor pld tudnánk, hogy mire hivatkozva s kinek válaszolva írogatsz,
Így eléggé követhetetlen a dolog.
-
JázminCsenge
tag
válasz wakawaka23 #378 üzenetére
Mért kell neked a system.img? A roothoz nem kell, csak a módosított boot.img.
Ja közben látom, bocs.
A recovery módig se jut el? Bekapcs+hangerő fel?
[ Szerkesztve ]
-
JázminCsenge
tag
válasz wakawaka23 #372 üzenetére
A Flash Tool programot gondolom kitömörítetted PC-n mappába s úgy futtatod?
-
Jim Karéj
tag
válasz wakawaka23 #372 üzenetére
Próbáld meg újból leszedni a scatter fájlt a netről. Egyenlőre nincs jobb ötletem.
''Én már annyi különöset láttam, hogy semmit sem találok különösnek.'' Különös
-
Jim Karéj
tag
válasz wakawaka23 #370 üzenetére
Szia!
Valószínűleg leszedtetek egy olyan csomagot is ami kell a Google accountos bejelentkezéshez.
Szerintem két megoldás van.
Első megpróbálsz felrakni rá egy romot.
Második vársz hátha lesz még frissítés, (halkan jegyzem meg hogy nem valószínű hogy készül még egy).Ha az elsőt választod akkor megpróbálok segíteni de nem ígérek semmit.
(Nekem olyan problémám lett a rootolás után hogy a fenti állapotsávomat ha megmozgatom akkor eltűnik, és vagy visszajön magától vagy nem, és akkor csak a resetre reagál).
Szóval vissza a tárgyhoz, én már próbáltam de nekem nem sikerült, hátha neked bejön:
Szóval a #66-ik hozzászólásban leírtak szerint lépkedsz, annyi különbséggel hogy a nem csak a BOOTIMAGE-et töltöd rá a telóra hanem a system.img-et is. A system.img 289-es hozzászólásban találhatod. Ez egy rootolt android de működőképes.
Ha esetleg nem jönne be akkor még lenne egy ötletem, de ezt csak akkor próbáld ki ha már az okosok is azt mondták hogy mehet. A 2.6.3 upgrade proggramban van egy "otp6577.sca" nevű fájl, ezt kellene flasheléskor a scatter helyére betenni. Ez a gyárija. De nyomatékosan kérlek hogy az utolsót csak akkor próbáld ki ha már mások is rábólintottak.
Üdv.: Sok sikert''Én már annyi különöset láttam, hogy semmit sem találok különösnek.'' Különös
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vírusirtó topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Garmin topik
- CES 2025: Viszlát, TrackPoint!
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MSI notebookok
- Pörkölt, sós földimogyoró
- További aktív témák...
- iPhone SE 2020 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3966
- iPhone X 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3965
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3964
- iPhone 11 128GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3963
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 86%/p3962
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest