- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
- Garmin topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim Karéj
tag
válasz wakawaka23 #370 üzenetére
Szia!
Valószínűleg leszedtetek egy olyan csomagot is ami kell a Google accountos bejelentkezéshez.
Szerintem két megoldás van.
Első megpróbálsz felrakni rá egy romot.
Második vársz hátha lesz még frissítés, (halkan jegyzem meg hogy nem valószínű hogy készül még egy).Ha az elsőt választod akkor megpróbálok segíteni de nem ígérek semmit.
(Nekem olyan problémám lett a rootolás után hogy a fenti állapotsávomat ha megmozgatom akkor eltűnik, és vagy visszajön magától vagy nem, és akkor csak a resetre reagál).
Szóval vissza a tárgyhoz, én már próbáltam de nekem nem sikerült, hátha neked bejön:
Szóval a #66-ik hozzászólásban leírtak szerint lépkedsz, annyi különbséggel hogy a nem csak a BOOTIMAGE-et töltöd rá a telóra hanem a system.img-et is. A system.img 289-es hozzászólásban találhatod. Ez egy rootolt android de működőképes.
Ha esetleg nem jönne be akkor még lenne egy ötletem, de ezt csak akkor próbáld ki ha már az okosok is azt mondták hogy mehet. A 2.6.3 upgrade proggramban van egy "otp6577.sca" nevű fájl, ezt kellene flasheléskor a scatter helyére betenni. Ez a gyárija. De nyomatékosan kérlek hogy az utolsót csak akkor próbáld ki ha már mások is rábólintottak.
Üdv.: Sok sikert''Én már annyi különöset láttam, hogy semmit sem találok különösnek.'' Különös
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZEN.com
- Milyen autót vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest