Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim Karéj
tag
válasz
wakawaka23 #370 üzenetére
Szia!
Valószínűleg leszedtetek egy olyan csomagot is ami kell a Google accountos bejelentkezéshez.
Szerintem két megoldás van.
Első megpróbálsz felrakni rá egy romot.
Második vársz hátha lesz még frissítés, (halkan jegyzem meg hogy nem valószínű hogy készül még egy).Ha az elsőt választod akkor megpróbálok segíteni de nem ígérek semmit.
(Nekem olyan problémám lett a rootolás után hogy a fenti állapotsávomat ha megmozgatom akkor eltűnik, és vagy visszajön magától vagy nem, és akkor csak a resetre reagál).
Szóval vissza a tárgyhoz, én már próbáltam de nekem nem sikerült, hátha neked bejön:
Szóval a #66-ik hozzászólásban leírtak szerint lépkedsz, annyi különbséggel hogy a nem csak a BOOTIMAGE-et töltöd rá a telóra hanem a system.img-et is. A system.img 289-es hozzászólásban találhatod. Ez egy rootolt android de működőképes.
Ha esetleg nem jönne be akkor még lenne egy ötletem, de ezt csak akkor próbáld ki ha már az okosok is azt mondták hogy mehet. A 2.6.3 upgrade proggramban van egy "otp6577.sca" nevű fájl, ezt kellene flasheléskor a scatter helyére betenni. Ez a gyárija. De nyomatékosan kérlek hogy az utolsót csak akkor próbáld ki ha már mások is rábólintottak.
Üdv.: Sok sikert
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ismét egy pénztárcakímélő okostelefonnal rukkolt elő az Alcatel, ráadásul nem is kell komoly mértékben lemondanunk az Android által nyújtott felhasználói élményről.
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Fűnyíró topik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- HP szerverek áron alul
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest