- iPhone topik
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeno79
őstag
Nem egy erőgép, én nem is játékra vettem. Ágyban netezni, youtube-ozni, levelezni, FB-t megnézni tökéletes. RDS-es FM Rádió nagyon jó, erősítőre kötve szoktam hallgatni, alig merül közben. Ez már akkora, hogy egy gyors szövegszerkesztés is megy vele (főleg külső billentyűzettel). OTG működik, így pendrive miegymás rendben megy. Nekem nem kell ennél több.
Ugyan kicsit gyengécske, de ezekre elég. Előnye a Samukkal szemben, hogy egész jól le lehet tiltani a neked nem kellő appokat (nincs is sok baromság), így kellően le tudtam csupaszítani => gyorsabb, több helyem van.
Persze nem árt néha üríteni/tisztogatni kis fogyasztású programokkal (SDMaid, Greenify, CM lite).
Nem régen vettem, és nem bántam meg, de nem tudom manapság milyen a felhozatal, meg kell nézni van-e picit jobb/újabb ennyiért, stb.
Remélem tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest