- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirbence
csendes tag
Üdv!
Hívás időtartam kijelzést ki lehet valahogyan kapcsolni?
frissítettem és azóta kijelzi... -
papp053
tag
Értesítési led nincs a telefonba??
-
Elinor666
újonc
Sziasztok! Alcatel x pop-om van jelenleg 4.0.4 en fut, hol tudnám frissíteni a verziót? előre is köszi
-
sam19
csendes tag
sziasztok. mult heten vasaroltam az x pop-ot, eleg jo telo, a rammal semmi gond, mint ahogy sokan irjak, jol kezeli a rendszer, nem fut feleslegesen semmi a hatterben. az aksi nem a leg erosebb, de nalam masfel napot kibir. egeszen jol mozog, gyors telo, ilyen arban nem tudok jobbat. csak a video rogzitesel nem stimmel valami; tul halk a felvetel hangereje, alig hallani miutan visszajatszom amit rogzitettem. biztos van arra is valami beallitas...
-
Anndrew
csendes tag
Sziasztok.Felajánlotta a frissitést és tegnap frissitettem jelly beanre az xpop-om amit már megbántam mert utána nagy szar lett a kamerája, eltűnt a hd videófelvételi lehetőség csak sima vgaban vesz fel... mit tehetek hogy javuljon a helyzet?
-
törölt tag
Szerintem nincs.Atab-om volt ezelött amit 39900ft-ért vettem legolcsóbban,de mindig szervizben volt,ettől függetlenül nagyon szerettem.Ezt 2 hete vettem a media marktban 34990ft-ért és nagyon szeretem.Akku sokáig bírja,megy rajta minden játék gangstar vegas-t nyomom rajta akadás nélkül,bár az 512 mb ram nem valami sok.Egy gondom van a telefonnal nem találok rá normális szilikon tokot.Csak ajánlani tudom,nekem bevált főleg ennyiért.
-
gregory
csendes tag
Sziasztok,
Na most ez a teló tényleg olcsónak tűnik, szerintetek van ennél jobb 2 kártyás készülék 40 ezer alatt?
Előre is köszi a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok.Most vettem egy ilyen telefont fehér szinben a media marktban kiakciózva 34990 ft-ért.Ennyit simán megér,elég gyorsnak tünik nekem,nem olyan rossz telefon a gangstar vegas is elfut rajta lag nélkül meg a modern combat 4 is,szóval engem nem izgat az 512 mb ram.Meg végre egy olyan telefon,ahol belehet állitani hogy mi legyen az alapértelmezett telepitési hely.Itt meg be lehet állitani neki az sd kártyát is.Egyenlőre nagyon tetszik.
Más.
Hol kapok hozzá normális tokot?
-
-Faceless-
őstag
Ezt hogy csinálták, hogy hasonló hardverrel rendelkező, alacsonyabb felbontású telefon rosszabb szintetikus teszteredményt ér el?
Ezt szoftveresen lehet befolyásolni? -
sxmchn
csendes tag
válasz rikkancs11 #100 üzenetére
..
[ Szerkesztve ]
Az ember sokat van egyedül. Aki meg nem olyan, mint mások az még többet.
-
sxmchn
csendes tag
Nekem ugyanez a problémám. 06.06.-án vettem egyet a MM-ban 60E Ft-ért, 4.-04.-es szoftverrel.
Egy Alcatel OT-992D-t használtam 2 hónapig - ezzel meg is voltam előgedve - de különböző okok miatt sajnos eltört. Az OT-5035D eddig tapasztalt hibái;
- A SIM 2-ről folyamtatosan elmegy a térerő
- a naplózásánál csak az írja, h SIM1 v SIM 2 (nem pedig a szolgáltatót, mint a többi modellnél)
- a gyári töltőkábel baromi rövid, mással sajnos meg nem hajlandó tölteni
- gyakorlatilag ha leveszem 100%-os töltöttségről, az első húsz perces használatban esik az akku 10-12%ot, majd maximum 2-2,5 órát bírja
- nincs a készüléken állapotjelző LED, és mivel az ON/OFF nagyon mélyre sikeredett a házban, nagyon nem áll készre - így mindenképp 2 kezes használatot igényel, ami nagyon nem kényelmes
- elfordított készülékhasználat esetén számomra nagyon zavaró a kiálló fényképező optika - egyáltalán nem kényelmes
- ez előző eszközhöz képest, amely véleményem szerint tökéletesen össze volt szerelve, itt épp csak megpöccintem a hátlapot, és már le is repül
- a szoftver nagyon tördel, leglátványosabban az email kliensben, mikor kilistázza a leveleket
- a kijelző sokkal-sokkal gyengébb, mint az előző modellemben, bármit is írnak az adatlapok
- a betekintési szögek tényleg minimálisak, és legnagyobb probléma, h felülről a legrosszabb - ez azért zavaró, mert mikor Skype-on beszélek, ahhoz h úgy fordítsam a telefont, h lássam a hívott felet, akkor meg pedig ő nem lát engem
- a haptikus visszaelzés nagyon erőtlen, a rezgő hívásjelzés zsebben észrevehetetlen
..
Egyszer ennyi, aztán folytatom.[ Szerkesztve ]
Az ember sokat van egyedül. Aki meg nem olyan, mint mások az még többet.
-
rikkancs11
csendes tag
Most vettem egy ilyen készüléket... egy gondom van, a második sim kártyáról folyamatosan elmegy a térerő... tudja valaki, hogy miért?
-
veterán
Nyugi ti ketten
Rendezzétek le privátban, nem vagyunk rá kíváncsiak.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Pixa
aktív tag
válasz matyi012345 #96 üzenetére
Néhány mi?
Ki mondta, hogy engem meg lehet etetni? Leírtam a saját véleményemet. Ettől még nem lettem Alca fan!Csak van néhány olyan kretén aki nem tud értelmezni!
"...de egyszer itt hagyok majd mindent, nem számít majd odafent ami fontos volt itt lent, számot adok arról is, hogy mért volt nagy pofám..."
-
matyi012345
őstag
válasz GeryFlash #93 üzenetére
Nem vicc, csak van néhány olyan ember akit még meg lehet etetni az ilyen telefonokkal, és amíg van addig a gyártók ki is használják őket.
-
GeryFlash
veterán
El se olvasom, hardverhez pörgetek, 512mb ram, legalja mobil...
Szerk: még is beleolvastam, akkor ez nem ingyen van ? Ezért vki komolyan pénzt adna ki, még hozzá 50ezeret? Ez vicc?
[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
matyi012345
őstag
Gratulálok! Értelmes választ írtál. Na még 9 ember hátra van akinek beszólhatsz! Hajrá! Várom!
Ja és innentől befejeztem mert 1 normális érvet nem tudtál felhozni, csak hogy NEKED elég. Nem érdekel, hogy NEKED mi elég és mi nem. Élj boldogan 2030-ban is 512 ramoddal.
Boldog Karácsonyt!
[ Szerkesztve ]
-
Pixa
aktív tag
válasz matyi012345 #77 üzenetére
A nyavalygásodra nem is kellenek érvek! Untig elég rá az "Unalmas!" jelző amit már más is írt a témára...
"...de egyszer itt hagyok majd mindent, nem számít majd odafent ami fontos volt itt lent, számot adok arról is, hogy mért volt nagy pofám..."
-
huntiger
tag
várható valamikor a t-mobil-nál? egyik fórumtárs hozzászólásában láttam egy képet, ahol ott volt két másik alcatellel együtt, de azóta semmi, és a hamarosan elérhető készülékek között sincs.
-
vimes
senior tag
Olyan 60-65 MB (jobb esetben ~70 MB) szabad RAM-od van egy Y200-nál, ha nincs kint widget a főképernyőn, csak ikonok. De pl. mikor kiléptem a jetpack joyride után, és megnéztem a beállításoknál a futó szolgáltatásokat, 101 MB volt a szabad RAM, persze ez utána visszaállt az előbb említett szintre, de látszott, hogyha nem elég a 60-70 MB RAM, fel tud még szabadítani a 256 MB-hoz képest viszonylag sok RAM-ot, persze csak egy határig... ha sehogy se képes rá, akkor kidob. Ezért nem "gamer" telefon az Y200-se, pedig a processzor nem (volt) rossz az árkategóriájához képest (mikor kiadták. Anno a legjobb vétel volt a kategóriájában, most se olyan rossz még szerintem). És ugye nem 512 MB RAM-ról beszélünk, amiért itt mindenki sír, hanem csak a feléről... én is Y200-at használok, velem fordult elő ilyen, h kidobott, mikor egy weboldalon annyi flash tartalom volt, h csuda....
"Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!
-
KTU
addikt
válasz pufferzóna #79 üzenetére
El lehet lenni 256MB RAM-al is, használtam Y200-at.
Most otthoni viberes telefon lett belőle. Mostanában nem néztem de gondolom a 256-ból is marad azért szabad RAM, valamennyi1GB-ból ennyi, screenshot, és most csak felvettem az asztalról, nem neteztem, nem játszottam,
ja igen ez JB. de ICS is hasoinló[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
pufferzóna
tag
válasz matyi012345 #81 üzenetére
És milyen operációs rendszer fut a telefonodon? ICS? Mert nekem pl. az előző telefonommal korántsem volt ennyire fényes a helyzet, ott alapvetően az operációs rendszer (4.0.4) és a gyártó által fejlesztett felhasználói felület volt a ludas abban, hogy nem volt ennyire sima az operációs rendszer működése. Tiszta röhej, hogy van egy kevesebb mint feleannyiba kerülő telefonom, ami tökéletesen működik nagyon hasonló hardware mellett, igaz fejlettebb processzorral és újabb, simább futást garantáló operációs rendszerrel .
-
matyi012345
őstag
válasz pufferzóna #79 üzenetére
Hát elhiszem, nem tudom hogy csinálod. Én megnyitok 5-6 oldalt operába és már el is kezdett lassulni. Ha meg esetleg megy az IGO a háttérben akkor KO.
-
Tirexi
addikt
Csinálhatna már valami normális telefont az Alcatel.
Sztem egy helyben toporog. -
pufferzóna
tag
válasz matyi012345 #63 üzenetére
"De ha van egy teló amibe 2*1ghz dual core proci van, 540*960 körüli kijelzővel, egy viszonylag új rendszerrel akkor ne már..."
Nyilván attól függ, mit akarsz csinálni a telefonnal. Nekem is 512 MB ramom van, amire én használom, arra egyértelműen elég, nem lassul, nem akad, nem zárulnak be az alkalmazások. Fut a Viber, a Skype, két levelező alkalmazás, időjárás widget, online frissül a naptáram, a saját feladatlistám mellett két másik emberé is stb... Ezeket az igényeket a fent vázolt paraméterekkel rendelkező telefon simán, akadásmentesen kiszolgálja, igaz, alap közeli 4.1.1 fut rajta (mintha egy Nexus telefon lenne) Nova Prime társaságában. A kitűnő működésben szerintem a majdnem alap JB-Nova párosnak van a legnagyobb szerepe.
[ Szerkesztve ]
-
vimes
senior tag
A Galaxy Ace-s sztorit táborozásnál kellene elmesélni, mint rémmese, úgy, h a beszélő zseblámával világítja az arcát a sötétben... biztos mindenki jól besz@rna tőle...
"Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!
-
vimes
senior tag
-
Pixa
aktív tag
A vevőkről épp most tárgyaltuk ki, hogy az egyik fele segg hülye és megvesz egy gagyiphonet is méregdrágán, a másik felének nincs pénze... És azért van egy köztes réteg, na azok a tudatos vásárlók!
Akik olvasgatnak azon emberek túlnyomó többsége kb. ezt fogja mondani: "Azt írta a Pisti98, hogy az Alca szar! Úgyhogy Tomikám holnap megyünk és veszünk Galaxy Y-t, mert láttam egy frank hirdetést és az 80ba best buy vétel!"
Nem rég adtam el a Galaxy S3-at. Jött egy érdeklődő privát, hogy véleményezzem a telefont. Majd az illető még közel 30 készülékről feltette a kérdését, hogy szerintem jó-e (neki)? Leírtam, hogy a véleményem nagyon szubjektív és azért nézzen át több véleményt is. Rá egy hétre megírta, hogy vett Galaxy Ace-t használtan az Apródról 45.000-ért, mert arra azt írták egy fórumon, hogy a legjobb telefon.
Szóval az, hogy miket írnak, írunk az nem biztos, hogy el is éri a szürkeállományokat!
-
KTU
addikt
Szerinted mi itt a gyártóknak írogatunk???
Az informálódó, leendő vásárlóknak.!!!!!!
"Nem azonos vevőkör, így van! Épp ezért hangzik baromira hülyén a ramnyavalygás egy ilyen telefonnál!"
Ezért írjuk hogy van alternatíva, kicsit drágábban, vagy rizikósan olcsóbban.
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Pixa
aktív tag
Ha még hatezren írjátok akkor is leszarja a gyártó! Az okostelefonok üzemideje miatt mennyien emelték fel a szavukat? Sokan! Meghatotta a gyártókat? Nem! Kisebb reszelések történtek, de más nagyobb hatás nem!
Nem azonos vevőkör, így van! Épp ezért hangzik baromira hülyén a ramnyavalygás egy ilyen telefonnál!
-
KTU
addikt
Nem a RAM-ot figyeli. Így van.
Ezért írtuk jó páran hogy kevés.
Így talán nagyobb figyelmet kap."Aki igen az nem fog 50 körül telefont venni, hanem "kicsit" feljebb teszi az anyagi belépőt."
Vagy rendel Kínából olcsóbban ,
jobbat
Tudom unalmas, de ez van.50eFt vs. 150eFt, nem azonos vásárlókör
[ Szerkesztve ]
-
Pixa
aktív tag
A legtöbb ember szerinted a ramot figyeli?
Aki igen az nem fog 50 körül telefont venni, hanem "kicsit" feljebb teszi az anyagi belépőt.
Aki viszont nem, annak 150.000-ért is eladhatsz egy Galaxy Y-t pl., mivel annyit ért hozzá, mint tükörponty a divattervezéshez!"...de egyszer itt hagyok majd mindent, nem számít majd odafent ami fontos volt itt lent, számot adok arról is, hogy mért volt nagy pofám..."
-
KTU
addikt
Inkább nézd onnan hogy,
aki most nézelődik, gondolkodik telefonvásárláson, közép kategóriában, (ez nézőpont kérdése),
50-55 ezer forintot kiadni 2013-ban, 512MB RAM-os telefonért, nem jó döntés.
Vásárlás után nemsokkal, biztos megbánja.(#68) vimes:
honnan tudod hogy "nem úgy fürdenek a pénzben"?
Lehet hogy igen[ Szerkesztve ]
-
vimes
senior tag
Komolyan mondom, csodálom, h a MediaTek-nél, még nem úgy fürdenek a pénzben, mint Dagobert bácsi...
-
Pixa
aktív tag
válasz matyi012345 #65 üzenetére
Miért kellene győzködni? Alanyi jogod megvenni vagy nem megvenni! Állításod szerint karcsú az 512. Innentől miről kellene győzködni?
Igyál egy kávét és utána fuss magadnak újra!"...de egyszer itt hagyok majd mindent, nem számít majd odafent ami fontos volt itt lent, számot adok arról is, hogy mért volt nagy pofám..."
-
KTU
addikt
2mag, Dual SIM, IPS, Gorilla Glass, 1gb ram, magyar garancia: 24 hónap,??
[link] 65eFt gyorsboltba
majdnem megvettem, de rendeltem Kínából[ Szerkesztve ]
-
Pixa
aktív tag
válasz matyi012345 #63 üzenetére
Látom Te lassan eret vágsz, ha nem gyártanak hamarosan nagyobb rammal ellátott telefont az alsó kategóriában...
Ennyire zavarnak ezek a készülékek? A szitu egyszerű! Laza ifjú filigrán Ramboként szard le az ilyeneket!
-
matyi012345
őstag
512 ram + régi cerka az körülbelül rendben is van, de telefonnál más a helyzet. Ha egy régebbi készülékben mondjuk van egy 800-1000MHZ körüli proci, egy 320*480-as kijelző, meg mondjuk egy régebbi rendszer akkor azt mondom hogy oké, legyen benne 512 ram és elég, mert ha a rendszert nézzük nem lenne reális ha nagyobb lenne benne. De ha van egy teló amibe 2*1ghz dual core proci van, 540*960 körüli kijelzővel, egy viszonylag új rendszerrel akkor ne már...ha körülnézel a pc piacon akkor láthatod, hogy a RAM a legolcsóbb eleme a gépednek. Egy CSX 4GB modult megkapsz újan garival is ~8k körül, míg azért a többi kiegészítőjét ennyiből nem úszod meg. Akkor miért spórolnál pont a ramon? hogy mondjuk csak 2GB-t veszel és akkor 3000FT-vel vagy előrébb. Egyszerűen hülyeség. Szerintem a telefonoknál sem lehet más a helyzet, legalábbis én nem gondolom hogy a telefonokba való RAM olyan rohadt drága lenne, hogy a gyártóknak ezen kell spórolni.
Most szerinted ha az mini promba is 512 van és ehez társul egy 320*480-as kijelző meg egy 1*1ghz-s proci, akkor reális 540*960-as felbontás és dual core proci mellé is ugyannyit berakni? Szerintem rohadtul nem...
ez olyan mint a te celeronod, meg a munkagéped...te beleraknál a munkára való gépedbe 512-t? csak mert lehet hogy épp elég? nem hiszem...
[ Szerkesztve ]
-
Pixa
aktív tag
válasz matyi012345 #58 üzenetére
Az, hogy ki mennyire használja ki az adott készülékét - legyen az telefon, okostelefon, számítógép - relatív!
Evidens, hogyha nem egy gamer lélek vagyok akkor bőven elegendő a gépembe (s van is ilyen asztali gépem) az 512 MB DDR1 memória egy régi Celeron processzorral. Viszont a munkás gépemben azért van 4 giga ram, mivel itt már digitális képszerkesztést csinálok hobbiként, munkaként pedig orvosi dolgokkal foglalkozom és ezekhez a programokhoz szükséges a nagyobb kapacitás.
Mondhattam volna én is, hogy "Sokkal több pénzt meg nem fogok kiadni.", de mivel változott az igény így mégis kellett!
Egyébként ha igényled a több memóriát akkor miért nem spórolsz? De ha egy összegben drága lenne neked egy telefon akkor kamatmentes hitelre is vehetsz már!Azt csak halkan jegyezném meg, hogy az okostelefon memóriakezelésére - amennyiben azt a tulajdonos nem tartja megfelelőnek -, elérhető nem egy task manager alkalmazás amivel felszabadíthatsz memóriát! Onnantól pedig azért 512-n is el lehet lavírozni.
Problem?
-
Beri
addikt
válasz pufferzóna #59 üzenetére
Ez hülyeség. Csak egy a kínai webshopok közül (androidos telefonok 1 GB rammal, 178 találat):
Mi van, ha nem akarok kínából telefont rendelni? Ha csak simán be akarok menni egy boltba egy random magyar városban és kész. -
ricsi0307
senior tag
Idén kiadni telót 4.0-ás droiddal szégyen akkor is ha van olyan típus amin már 4.1 fut.Arról nem is beszélve, hogy ez a tesztben egy szemlehunyással el van intézve.
-
pufferzóna
tag
válasz matyi012345 #58 üzenetére
"hát nem igazán van nagy választék a piacon ha 512-nél többet akarok mert itt ragadt le minden gyártó."
Ez hülyeség. Csak egy a kínai webshopok közül (androidos telefonok 1 GB rammal, 178 találat):
http://www.pandawill.com/mobile-phone-c1/android-os-phone-c551.html?phone_ram=162
-
matyi012345
őstag
hát nem igazán van nagy választék a piacon ha 512-nél többet akarok mert itt ragadt le minden gyártó. Sokkal több pénzt meg nem fogok kiadni. Most xperia mini pro-t használok amiben szintén 512 van és hát be tud akadni szépen akár böngészés közben is. Xperia U-t néztem amiben már két magos proci van és abban is 512 van...ha egy dual core telefonba is 512 ramot tesznek akkor szerinted az teljesen normális? Te mennyi ramot használsz az asztali gépedben? én egy két magos gépbe mondjuk legalább 4GB-t tennék hogy jó legyen. Mondjuk mivel csak telefonról van szó legyen csak a fele...de akkor is. 512 nevetséges.
-
Zsolto
őstag
válasz pufferzóna #56 üzenetére
Ezt a "diktálok a telefonomnak" vonalat nekem még fel kell fognom
Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
Zsolto
őstag
válasz pufferzóna #53 üzenetére
Azt a hsz-t diktáltad? Melyik alkalmazásnak? És hogy csinálod az írásjeleket? Nem akarok itt offolni, de lehet, hogy mást is érdekelne. Én is próbáltam már a gugli keresőt, meg is lepődtem, hogy milyen jól működött.
Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
Pixa
aktív tag
válasz pufferzóna #53 üzenetére
Thx!
Elsőre furcsa volt (én meg fáradt) és így hirtelen nem értettem."...de egyszer itt hagyok majd mindent, nem számít majd odafent ami fontos volt itt lent, számot adok arról is, hogy mért volt nagy pofám..."
-
Pixa
aktív tag
Nem arról van szó, hogy hasra kell esni az Alca előtt! Csupán arról, hogy unalmas az állandó sírása egyeseknek!
Mi lesz a következő? AnTuTu és hasonló benchmark programokkal fogják zúzni a dualsimes telefonokat és utána szarozni?
Van elegendő készülék a piacon amik közül bőven lehet válogatni azoknak, akiknek kevés az 512 MB!"...de egyszer itt hagyok majd mindent, nem számít majd odafent ami fontos volt itt lent, számot adok arról is, hogy mért volt nagy pofám..."
-
Pixa
aktív tag
válasz pufferzóna #49 üzenetére
"Várom elég sok alkalmazás fut a telefonon" - Hogy mit mondól?
-
pufferzóna
tag
HawerKing: nézd meg egyszer a kínai webáruházakat, ahol ezeket a mobiltelefonokat árulják és látni fogod, hogy nagyon sok helyen nem csak 512 MB rammal hanem egy gigabájttal,vagy annál többel árulják a telefonokat.
Pete55555:
" Én is csak az 512 RAM-ig olvastam a cikket, utána csak végiggörgettem az összegzésig..."
Várom elég sok alkalmazás fut a telefonon, igaz erőforrásigényesek nemigen vannak köztük. Skype, Viber, Gtalk, térkép és naptár, valamint néhány egyéb alkalmazás azért ezzel az 512 MB rammal is elfut gond nélkül.
satz18:
"Szívesen látnék már egy Dual krait magos 1 GB-os IPS kijelzős dual simes telefont 60k körül."
A különböző MTK processzorral szerelt telefonok egy gigabájt rammal 60 körül már elérhetőek IPS kijelzővel is.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Hmm jó kis cikk, de hogy mindig a RAM mennyiségével rontják el az összképet.
Alcatel mit szólt a letört darabhoz?
“Songbird, Songbird, see him fly, drop the children from the sky. When the young ones misbehave, escorts children to their grave. Never back-talk, never lie, or he'll drop you from the sky!”
-
Pixa
aktív tag
válasz matyi012345 #46 üzenetére
A nyavalygáson is túl kéne lépni...
1, Megveszed ezt a telefont? Nem!
2, Van más alternatíva amit használsz/vennél? Igen!Akkor hol itt a hiba? Ez a dolog ilyen rohadt egyszerű!
-
matyi012345
őstag
ezen az 512 ramon már nagyon túl kéne lépni. nemhiszem hogy ezen annyit spórolnak...
-
vimes
senior tag
Ha mond vki legalább egy olyan tulajdonságot, amivel kitűnik ebből az MT6577-es, 512MB RAM-os mezőnyből, amiért érdemesebb ezt megvenni, mint a többi versenyzőt, az ossza meg nyugodtan...
Hát ezzel nem kavarták fel az állóvizet. Bedobtak egy újabb szürke telefont az egyébként is tömött versenybe...
-
aktív tag
én sem gondoltam volna, hogy egyszer alcatel telefonom lesz. mostanában nagyon beindultak. 997d-m van, de imádom! esetleg a képernyőt cserélném ips-re.
nemrég hallgattam régi mixeket. az egyikben till - the world doesn't know száma is volt, ami az első videóban van a képernyőn . akkoriban még armin is jó volt, mára nagyon kommersz fos lett, szerintem nem is ő zenél, csak ráírják a nevét, hogy vegye a banda. markus még olyan, mint volt, remélem marad is mindig!
Peace is a lie, there is only passion...
-
kmarci25
veterán
válasz #06658560 #40 üzenetére
És a beépített Harman Kardon 3 utas hangszóróval mi lesz? Oké, hogy 4 darab, meg 5.1 hangzás, de az sem mindegy, hogy miből jön az a hang...
Tegnap kerítést festettünk... És nem találtam a Play-en kerítésfestő alkalmazást!!! Ki hallott már ilyet..."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
-
Pixa
aktív tag
Kérdésedre a válasz:
- 4 SIM kártya kezelését
- 4-8 GB ramot
- 16 magos processzort
- 4-5" érintőkijelzőt
- 8K UHD (4320p)-s, 7680 × 4320-es felbontású kijelzőt amin sejtbiológiai labor mikroszkópjával sem találhatsz 1 pixelhibát sem
- 4 hangszórót amitől az 5.1 alap elvárás
- 30 napos üzemidőt (ezalatt amúgy is minden telefon szar...)
- 4 GB-s videokártyát
- BluRay olvasót
- Virtuális lemezképkezelést
Természetesen ez csak a kezdet! És a legjobb olyan 30.000 forint körül lenne gyárilag kártyafüggetlenbe!"...de egyszer itt hagyok majd mindent, nem számít majd odafent ami fontos volt itt lent, számot adok arról is, hogy mért volt nagy pofám..."
-
Pixa
aktív tag
A kevés a ram, szar az üzemidő, bezeg a számszung és/vagy epül eselleg hátécé sokkal besztbájabb eset dumák is ugyanilyen szarok már!
De valahogy véleményt kell formálnia a népnek!"...de egyszer itt hagyok majd mindent, nem számít majd odafent ami fontos volt itt lent, számot adok arról is, hogy mért volt nagy pofám..."
-
Yayoh
aktív tag
Csak én unom ,hogy minden telefon alá beírja valaki , hogy x dolláré milyen telefont lehet rendelni Kínából?
-
raulicio
senior tag
válasz BlackmMmDog #31 üzenetére
A legnagyobb probléma, hogy későn és drágán jönnek ezek a kínai kétkártyás telók. Mondjuk kétségtelen előnyük, hogy van hozzájuk hazai support, de az ezekkel a 2 magos chipsetekkel szerelt 512 MB ramos telefonok kínából rendelve 100 $ alatt kaphatók. 200$-ért már négymagos 1 GB rammal szerelt telefonok serege van.
És nem győzöm hangsúlyozni, hogy amikor itt még meg sem jelent hivatalosan ez a telefon, a kínai webshopok most söprik ki a kétmagos készleteiket. Az árat még csak-csak lehet magyarázni a magas áfával, vámmal, és a hazai forgalmazás költségeivel, de ennyi késés már nagyon ciki szerintem.Sokkal aggasztóbb az a trend, hogy gyakorlatilag új telefon nem nagyon jelenik meg 4,7' alatt, vagy ha igen az 320x240-es kijelzővel meg 256 MB rammal...
-
gzbotii
nagyúr
Mennyire bazari hatast kelt, hogy az ikonokat lecserelik ilyeb kis fiatalos, vidam
cuccra, a UI tobbi resze meg marad...es baromira nem talal a tarcsazo kinezetevel, plWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
BlackmMmDog
aktív tag
gaz, hogy eme funkciót nem sokáig élvezhettem, ugyanis a SIM-ek behelyezésekor sikerült letörni az egyik érintkezőt, innentől pedig csak egy kártyával üzemelt tovább. Ehhez nagymértékben hozzájárult a rendkívül bután megoldott kártyafoglalat, ahol a SIM-ek egymás felett helyezkednek el, ezt nagyon nem így kellett volna megcsinálni.
itt elszúrta az Alcatel
tudom nem sokan cserélgetik a sim kártyák,de bármikor megeshet -
toronyhaz
aktív tag
Csak arra lennék kíváncsi hogy egy ilyen telefonba miért tudják beletenni a gyári equalizert,egy desire x-be meg semmi.Csak a bíszt audió parasztvakítás.Mert ebben a telóban annyit tesz,hogy ha kikapcsolom akkor lejjebb veszi a hangerőt és kb POP minőségű hangszintet állít be.Tiszta vicc!
-
Matada2.3
veterán
Kezdenek bejönni az új szériás alcatel telefonok, de mint minden gyártónál itt is el tudják egy ponton szúrni..
[ Szerkesztve ]
Finn the human
-
Csapoati
nagyúr
A videolejatszasi kepessegek lemaradtak, vagy en siklottam at felettuk?
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Kicsit jellegtelen, de nem olyan vészes. Legalább Dragon Tail üveget kapott az előlap, nem tudom mennyire jellemző ebben a kategóriában.
<< Heimdal >>
-
blackmajesty
aktív tag
válasz dreamdancer #24 üzenetére
Az lehet, de akkor is azon menne a sírás, hogy akkor már miért nem 1 giga. Igazából akinek ez kevés, az vegye a másikat, szerintem sokkal szebb is az Idol, én tuti azt venném inkább. Ez nem tetszik.
-
dreamdancer
őstag
válasz blackmajesty #23 üzenetére
Ha 768 MB RAM-ot raktak volna bele, akkor a Pop'M és az Idol közé esne ebben is és annyi RAM-mal csak kellemesebb lenne.
Nem a lényeg a fontos.
-
tjb007
nagyúr
válasz próbakocka #17 üzenetére
Mindenki másra "esküszik", lehet, hogy amit most ajánlanék arról egy másik ember meg lebeszélne, mert problémája volt velük, ezért inkább nem írnék semmit.
(#19) satz18
Ez ennél azért jóval összetettebb, főleg a kínaiak részéről.
-
-
tjb007
nagyúr
Ő szerintem a Dual krait magos részre vonatkoztatva írta azt, arra meg valamilyen szintes helyes a megállapítása.
"Ott vannak a 4 magos kínai kütyük 4 db A9-es maggal IPS-el, csak nincs rá gari és nehéz beszerezni. Azok ráadásul dual simesek is."
Az első mondat még stimmel, ezekben jellemzően Exynos 4412 (vagy Tegra 3) van, de a következő mondat már azokra igaz amiben MT6589 van, az meg Cortex-A7-es.
-
HawerKing
őstag
válasz #06658560 #12 üzenetére
most ez csak feltetelezes volt ... s irtam is "ha"
egyszerusitve: pl 80ezerbe kerulne az alkatreszekkel , licenszekkel es szerelessel egyutt a telo + az ado = 90ezer amire ra tennek mondjuk 110% ot s kijonne 100 ezerbe. Szomold ki mennyi profit az mar tobb ezres eladasnal....
Amugy meg arrol volt szo , hogy eros dual simes telot csinalnek s nem direkt butitottat.
Amugy a samu meg az aple szerintem nem 10% ot rak egy telora hanem 50korul▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
satz18
őstag
Nokia L520. Igaz csak 512-es de wp8 annyival kevesebbet eszik. Ott vannak a 4 magos kínai kütyük 4 db A9-es maggal IPS-el, csak nincs rá gari és nehéz beszerezni. Azok ráadásul dual simesek is. Szóval van rá bizonyíték, hogy meg lehet csinálni, már most köztünk vannak. Ez az álmodban maxtól kicsit messze van.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
törölt tag
válasz HawerKing #10 üzenetére
"Biztos lenne ara de nem nagy profitot raknek ra... keveset hogy megfizetheto legyen aztan ugyis rengeteg darab menne el belole ami nagy profitot eredmenyezni s a konkurenciat is lenyomnam mert gondolj bele az iphonon es a csucs droidos gepeken is hatalmas a profit..."
És valami gazdasági számítással alá is tudod ezt támasztani? Gyakorlatilag minden szavába bele lehet kötni, az utolsó modnatrészt kivéve. De a leogikai kapcsolat azon modnatr´sz és az összes többi között is hibás.
-
veterán
Azért van jónéhány Dual SIM-es telefon 1 (illetve hamarosan 2)GB RAM-mal, quad core processzorral, qHD, HD, fHD kijelzővel 150-300USD áron. Ha valaki behozza ezeket, akkor a különböző adókkal, garanciával, kis haszonnal még mindig elérhető lenne 50-100k forintért. A gond az, hogy nem lenne igazán piaca (A típusonként eladott párszáz darab az nem piac). Mivel pedig nincs megfelelő méretű piac, ezért az ár nem 50-100k között lesz (ahol 50k a quad core, 1GB RAM, qHD, 100k a 2GB RAM, quad core, fHD), hanem +20-30%. Ezek pedig már most is jelen vannak a magyar piacon.
-
HawerKing
őstag
Biztos lenne ara de nem nagy profitot raknek ra... keveset hogy megfizetheto legyen aztan ugyis rengeteg darab menne el belole ami nagy profitot eredmenyezni s a konkurenciat is lenyomnam mert gondolj bele az iphonon es a csucs droidos gepeken is hatalmas a profit...
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
satz18
őstag
n+1-dik dual simes teló ugyan azzal a vassal és kijelzővel. Szívesen látnék már egy Dual krait magos 1 GB-os IPS kijelzős dual simes telefont 60k körül.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
HawerKing
őstag
hat igen sajnos aki ket simes okos telot akar annak eleg nagy kompromissumot kell kosson.
Ha nekem lenne egy cegem ami telokat gyart, csinalnek olyat hogy lenyomnam vele az osszes gyartot pl dual simes, vizallo FHD, 2gb ram , 4magos proci, 32gb + memkari , legujabb droid 4",4,3" es 5" meret▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
duo
addikt
mert, egy ilyen készülék 1Gb RAM-mal elég lenne a legtöbb embernek hogy tisztességesen tudja okostelefonként használni a cuccot. Mápedig a gyártók úgy vannak, hogy ha multitaskingolni akar a paraszt, akkor vegye meg jóval drágábban az adott esetben prociban alig erősebb és Gigaramos telót. vagy még drágábban a sokkal jobbat.
[ Szerkesztve ]
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
HawerKing
őstag
Mi a fenenek nemtud mar valaki aki ket simes telot gyart androidal, tul lepni az 512 ramon??
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
veterán
Először azt hittem, megkukultam, merthogy ez a cikk már volt, de aztán olvasva rájöttem, hogy ez másik.
Tetszik nagyon, hogy nincs alul-felül nagy felesleges tér - a motorola szokta ilyen jól elkészíteni a formát. Ezeknek a mostani Alkateleknek már csak az kell, hogy az egykártyás változataik ne csak bekerüljenek a szolgáltatói kínálatba, de még kis reklámot is kapjanak (de ez nem hiszem, hogy sokszor megvalósul)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest