Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vimes

senior tag

válasz KTU #83 üzenetére

Olyan 60-65 MB (jobb esetben ~70 MB) szabad RAM-od van egy Y200-nál, ha nincs kint widget a főképernyőn, csak ikonok. De pl. mikor kiléptem a jetpack joyride után, és megnéztem a beállításoknál a futó szolgáltatásokat, 101 MB volt a szabad RAM, persze ez utána visszaállt az előbb említett szintre, de látszott, hogyha nem elég a 60-70 MB RAM, fel tud még szabadítani a 256 MB-hoz képest viszonylag sok RAM-ot, persze csak egy határig... ha sehogy se képes rá, akkor kidob. Ezért nem "gamer" telefon az Y200-se, pedig a processzor nem (volt) rossz az árkategóriájához képest (mikor kiadták. Anno a legjobb vétel volt a kategóriájában, most se olyan rossz még szerintem). És ugye nem 512 MB RAM-ról beszélünk, amiért itt mindenki sír, hanem csak a feléről... én is Y200-at használok, velem fordult elő ilyen, h kidobott, mikor egy weboldalon annyi flash tartalom volt, h csuda....

"Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!

Új hozzászólás Aktív témák