- Google Pixel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixa
aktív tag
válasz matyi012345 #96 üzenetére
Néhány mi?
Ki mondta, hogy engem meg lehet etetni? Leírtam a saját véleményemet. Ettől még nem lettem Alca fan!Csak van néhány olyan kretén aki nem tud értelmezni!
"...de egyszer itt hagyok majd mindent, nem számít majd odafent ami fontos volt itt lent, számot adok arról is, hogy mért volt nagy pofám..."
-
Pixa
aktív tag
válasz matyi012345 #77 üzenetére
A nyavalygásodra nem is kellenek érvek! Untig elég rá az "Unalmas!" jelző amit már más is írt a témára...
"...de egyszer itt hagyok majd mindent, nem számít majd odafent ami fontos volt itt lent, számot adok arról is, hogy mért volt nagy pofám..."
-
pufferzóna
tag
válasz matyi012345 #81 üzenetére
És milyen operációs rendszer fut a telefonodon? ICS? Mert nekem pl. az előző telefonommal korántsem volt ennyire fényes a helyzet, ott alapvetően az operációs rendszer (4.0.4) és a gyártó által fejlesztett felhasználói felület volt a ludas abban, hogy nem volt ennyire sima az operációs rendszer működése. Tiszta röhej, hogy van egy kevesebb mint feleannyiba kerülő telefonom, ami tökéletesen működik nagyon hasonló hardware mellett, igaz fejlettebb processzorral és újabb, simább futást garantáló operációs rendszerrel .
-
pufferzóna
tag
válasz matyi012345 #63 üzenetére
"De ha van egy teló amibe 2*1ghz dual core proci van, 540*960 körüli kijelzővel, egy viszonylag új rendszerrel akkor ne már..."
Nyilván attól függ, mit akarsz csinálni a telefonnal. Nekem is 512 MB ramom van, amire én használom, arra egyértelműen elég, nem lassul, nem akad, nem zárulnak be az alkalmazások. Fut a Viber, a Skype, két levelező alkalmazás, időjárás widget, online frissül a naptáram, a saját feladatlistám mellett két másik emberé is stb... Ezeket az igényeket a fent vázolt paraméterekkel rendelkező telefon simán, akadásmentesen kiszolgálja, igaz, alap közeli 4.1.1 fut rajta (mintha egy Nexus telefon lenne) Nova Prime társaságában. A kitűnő működésben szerintem a majdnem alap JB-Nova párosnak van a legnagyobb szerepe.
[ Szerkesztve ]
-
Pixa
aktív tag
válasz matyi012345 #65 üzenetére
Miért kellene győzködni? Alanyi jogod megvenni vagy nem megvenni! Állításod szerint karcsú az 512. Innentől miről kellene győzködni?
Igyál egy kávét és utána fuss magadnak újra!"...de egyszer itt hagyok majd mindent, nem számít majd odafent ami fontos volt itt lent, számot adok arról is, hogy mért volt nagy pofám..."
-
Pixa
aktív tag
válasz matyi012345 #63 üzenetére
Látom Te lassan eret vágsz, ha nem gyártanak hamarosan nagyobb rammal ellátott telefont az alsó kategóriában...
Ennyire zavarnak ezek a készülékek? A szitu egyszerű! Laza ifjú filigrán Ramboként szard le az ilyeneket!
-
Pixa
aktív tag
válasz matyi012345 #58 üzenetére
Az, hogy ki mennyire használja ki az adott készülékét - legyen az telefon, okostelefon, számítógép - relatív!
Evidens, hogyha nem egy gamer lélek vagyok akkor bőven elegendő a gépembe (s van is ilyen asztali gépem) az 512 MB DDR1 memória egy régi Celeron processzorral. Viszont a munkás gépemben azért van 4 giga ram, mivel itt már digitális képszerkesztést csinálok hobbiként, munkaként pedig orvosi dolgokkal foglalkozom és ezekhez a programokhoz szükséges a nagyobb kapacitás.
Mondhattam volna én is, hogy "Sokkal több pénzt meg nem fogok kiadni.", de mivel változott az igény így mégis kellett!
Egyébként ha igényled a több memóriát akkor miért nem spórolsz? De ha egy összegben drága lenne neked egy telefon akkor kamatmentes hitelre is vehetsz már!Azt csak halkan jegyezném meg, hogy az okostelefon memóriakezelésére - amennyiben azt a tulajdonos nem tartja megfelelőnek -, elérhető nem egy task manager alkalmazás amivel felszabadíthatsz memóriát! Onnantól pedig azért 512-n is el lehet lavírozni.
Problem?
-
pufferzóna
tag
válasz matyi012345 #58 üzenetére
"hát nem igazán van nagy választék a piacon ha 512-nél többet akarok mert itt ragadt le minden gyártó."
Ez hülyeség. Csak egy a kínai webshopok közül (androidos telefonok 1 GB rammal, 178 találat):
http://www.pandawill.com/mobile-phone-c1/android-os-phone-c551.html?phone_ram=162
-
Pixa
aktív tag
válasz matyi012345 #46 üzenetére
A nyavalygáson is túl kéne lépni...
1, Megveszed ezt a telefont? Nem!
2, Van más alternatíva amit használsz/vennél? Igen!Akkor hol itt a hiba? Ez a dolog ilyen rohadt egyszerű!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest