- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reedly
tag
Amúgy érdekes dolgot fedeztem fel. Ha USB-ről töltöm fel, akkor 1 napot bír. Ha a gyári hálózati töltőről, akkor 4 napig, de még van benne 8%. Ez kb. 2 óra beszélgetés, 10-20sms. Semmi játék, wifi meg ilyenek. Ez azért nem olyan rossz, ha figyelembe vesszük, hogy vannak telek, amik akkor is lemerülnek 1nap alatt, ha hozzájuk se nyúlsz.
-
Reedly
tag
Nekem pár napja van ilyen telefonom, régen voltak alcateljeim és szerettem őket. Ez is bejött. Engem nem zavar, hogy hasonlít egy 100ezres iphonra.
A kijelzője nagyon szép, úgy látom ez az amoled sokkal színesebb, mint sok ips. Az ikonok is nagyon szépek, és lehet őket mappázni, egymásba húzni a főképernyőn. A fontosabbakat úgy is oda rakja ki az ember. A ram valóban nem nagy, de elég sok alkalmazást raktam rá a személyre szabáshoz és még van hely. Aki komolyabb dolgokra használná, az úgyis egy nagy fekete lapátot vesz 4 maggal.
Ez egy viszonylag szép telcsi, pont ideális mérettel, stabil működéssel. Lehet szeretni. Dupla simmel 32 rugóért nem nagyon találtam vetélytársat. -
anzo
senior tag
válasz
szupermacs #103 üzenetére
Tudom, hogy már régen kérdezted de a páromnak most vettem egy ilyen készüléket és itt elég sok okosság van igaz oroszul.
4PDA.ru -
szupermacs
veterán
Azt hiszem, hogy egy kicsit kihalt a fórum. Esetleg másik fórumban a telóval kapcsolatban létezik? Nem találtam mást, hátha csak velem van a hiba. Mostanában felütötte a fejét egy olyan hiba, hohy egy keskeny, vízszintes sávban a pixelek elszíneződnek. Egy restart megoldja a hibát, tehát softwares gond lehet. Ennek az okát tudja valaki?
-
szupermacs
veterán
Ha esetleg él még a topic valaki tudna segíteni? Frissítettem a telefont az Alcatel progijával és a zenelejátszó progi zárt képernyőnél nem irányítható. Eltűnt a widget a feloldóról. Valaki tud megoldást, hogyan lehetne visszavarázsolni?
-
szupermacs
veterán
válasz
estampida #100 üzenetére
Egy olyan memóriakártyával amin lesz hely a gyorsítótárnak nem lesz gond vele. Nekem játékokat gyönyörűen viszi, telefonálásnál nem fagy le a kijelző, mint a régi Samumon. A hangszóró hangereje elég jó, nem recseg (ez persze a zene minőségétől is függ). A sok appos futtatáson nem tudom pontosan mit értesz. Ha mondjuk egy FB Messenger appot futtatsz zenehallgatás közben akkor nincs gond. Gondolom ha Plants vs Zombies 2-t futtatsz Dead Trigger 2-vel egyhuzamban akkor lehet, hogy nyögdécsel, bár én mindig kilövöm az olyan appokat amiket nem használok, nem akarom, hogy akadás vagy fagyás legyen. Eddig nem fagyott még semmitől szerencsére.
-
estampida
újonc
sziasztok! Átlagos lányos néha megőrülős és sok appot párhuzamosan futtatós, de általában minimalista, kényelemre törekvős használat mellett mennyire elég ez az 512 ram? szóval nem szeretném agyonnyúzni, de néha igényelném, hogy teljesítsen... tépném a hajam ilyenkor? előre is köszi a választ
-
szupermacs
veterán
Nemrég kaptam egy ilyet, 40K-ért teljesen megérte és eddig semmi baja nem volt. A kijelző szép, de a hátlap anyaga nekem kicsit gyengének tűnik (amit megoldottam egy szilikon hátlappal). Viszont lenne egy kérdésem: ha játékot futtatok, néha kiírja a jobb felső sarokban, hogy: "Low memory!" Ez mi lehet? Olvastam egy fórumot, de nem nagyon értettem, hogy most a ROM vagy a RAM kevés neki, mert a MicroSD kártyám mindig tele van (talán cache) ha játszok a telefonon. Érdemes bele venni egy nagyobb SD kártyát, hogy tele legyen hellyel, vagy fölösleges és inkább telepítsek automatikusan mindent a telefon memóriájába? Most 4GB-os kártya van benne.
-
-
Joe 89
tag
válasz
Lalikiraly #96 üzenetére
Itt egy leírás, ami alapján könnyen meg tudod vágni egy ollóval a sim kártyádat: [link]
Én már egy ideje ilyen telót használok. Jól kezeli a két kártyát, a GPS-is gyorsan talál jelet, a kamera is aránylag jó képeket lő, szóval nincs vele gondom. -
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ez a teló micro simes ugyebár.
Nekem viszont sima blue mobilos sim menne bele. Hogy lehet megoldani?
azt mondják vágjam. Na kösz de hogy?Mostanság 38 ért már meglehet kapni. Én nekem nagyon bejön. Valakinek több idő használat után?
-
Joe 89
tag
Úgy néz ki hamarosan nekem is ilyen telóm lesz.
Itt van infó a rootoláshoz: [link]
-
Joe 89
tag
Üdv! Mennyi ideig bírja az aksija egy feltöltéssel kevés nyomkodással?
-
aveos
tag
Sziasztok!
Vettem egy Alcatel One Touch Star 6010D és rootolni szeretném, rá akarok rakni egy másik rendszert!
Tud valaki valamilyen oldalt vagy valamilyen megoldást?
-
siskad
őstag
ennek nagyon iphone kinézete van. talán túlságosan is.
-
gaben1117
senior tag
Nagyon megtetszett ez a teló nekem. Valaki nem szeretne megválni tőle? Nekem jó lenne használtan is, szívesen megvenném.
-
BroCreSt
aktív tag
Én is beszereztem egy ilyen csodatelefont.
Meg kell hagyni, teljesen jó telefon.
Szép a kijelző, nem akad, egy jó fülessel kb. úgy szól mint egy S4.Ja, épp hogy belemegy egy iPhone 4 tokba, csak picit szorul.
-
Kelcike84
csendes tag
Sziasztok! Én a napokban tettem szert egy ilyen készülékre. Meghatározó volt a két sim-es működés és a szuper kinézet. A hardvert talán annyira nem venném igénybe így a gyengeségei nekem annyira nem számítanak. Viszont az első dupla sim-es készülékem és lehet lesznek majd hülye kérdéseim!
Egy mindjárt akadt. Osztrák teleringes hálózaton vagyok és osztrák teleringes sim-em van.Mégis azt írja a teló , hogy roaming üzemmódban van? Ez , hogy van vagy miért? Akkor most Roamingos árak vonatkoznak rám?
-
quailstorm
félisten
válasz
Lalikiraly #83 üzenetére
ezeknél a hardvereknél, ilyen fos virtualizált környezetben rendkívül mód skálázódik a teljesítmény a kijelzőmérettel fordított arányban...
-
válasz
quailstorm #82 üzenetére
De ennyire? Ennyira rakás szarok ezek? Vicc komolyan... Na mind1 én erre az Alcára kíváncsi leszek majd valahol megnyomkodom...
-
quailstorm
félisten
válasz
Lalikiraly #81 üzenetére
kijelzőméret...
ez az össz magyarázat. QVGA-t meghajtani nem nagy szám. Akár az X10mini, X8 harca... -
-
tybsen
addikt
válasz
Lalikiraly #79 üzenetére
4.2 fozott rom volt rajta
-
De ezt nem okozhatja magában egyszer hogy régi Android volt rajta vagy ilyesmi?
Mert egy pár napig volt nálam Akai PHA 5800 és abban is 512 ram volt. De az száguldott és minden flottul ment rajta, neteztem rajta mint a notimon. Ezért is nem értem a dolgot. De akkor lehet csak nekem nincsenek olyan nagy elvárásaim a csigalassú L3 hoz képest úgyis minden száguld...
-
tybsen
addikt
válasz
Lalikiraly #77 üzenetére
En nem szidom, de az en felhasznaloi szokasaimnak egyszeruen nem felel meg.
Egy galaxy S-em volt korabban 512-vel, folyton varni kellett, akadozott, mindent ujra es ujra betoltott amikor megint megnyitottam, stb. A billentyuzet megjelenesere (!) is varni kellett nagyon sokszor. Akarmilyen (gyari vagy fozott) romot is tettem ra, elobb-utobb ugyanaz lett a vege: egy lassu hasznalhatatlan laghalmaz volt, amit nem vol orom hasznalni. Ha egyszerre csak egy appot hasznaltam, akkor nem volt gond igazan, de amint ide-oda valtani szerettem volna ketto vagy akar tobb kozott, vege volt.
-
De miért szidjátok az 512 ramot ennyire? Nekem egy LG L3 van összesen 384MB rammal amiből az alkalmazások telepítésére 157 mega áll rendelkezésre. Namost ha a gyári alkalmazásokat felfrissítem ami elérhető frisítés már gyakorlatilag semmit nem tudok telepíteni rá. Persze még facebook és hasonlók és az SD kártyára sem engedi áthelyezni őket. Csak néhányat a készülékre. A sima RAM a rendszernek meg valami 200 MB. És ezzel is elvagyok. Na nem azt mondom hogy szélvész mert hajaj sokszor van hogy fehér ember lesni homokóra style. Szóval ezt kifejtené nekem valaki?
Én nem akarok játszani meg ilyesmi. GPSt használom, térkép, Facebook, jegyzet, zseblámpa funkció jól jönne. ilyesmi.
-
tybsen
addikt
válasz
Lalikiraly #75 üzenetére
En 199 EUR-ert lattam Ausztriaban a MM-ban. Abszolut tularazott a RAM miatt, akarmennyire is jol nez ki.
Hosszabb tavra szerintem ertelmetlen ilyet venni, de rovid tavra is idegesito. A keszulekhaz viszont szep es ami nekem nagyon tetszett, hogy a kijelzo uvegehez nagyon jo hozzaerni, nagyon-nagyon minosegi!
-
-
tybsen
addikt
Nagyon komoly.. en ma lattam eloszor egy MM-ban es mosolyogtam magamban, hogy rossz cedulat raktak ki a telefonhoz, tenyleg azt hittem i4..
Egyebkent ettol fuggetlenul - vagy eppen ezert - nagyon szepre sikerult, a kijelzo is oke. Kar volt az 512 ram-ert.
-
Fryskitt
addikt
Ez nem KICSIT Apple forma. Konkrétan az.
-
Csak hiába írjuk hogy mennyit érne meg nálunk a túlárazottság rányomja a pecsétet
-
devast
addikt
válasz
pècsimunkás #69 üzenetére
Ez gyakorlatilag egy 2012-es telefon. 2014-ben ilyent venni elég nagy hülyeség lenne... Pár hónapon belül az európai piacot is el fogja árasztani az mt6589-es készülékek kavalkádja, és annak fényében ez mt6577-el meg 512 rammal még viccnek is rossz. Jelenleg megér 40k-t. Fél év múlva? 25k max.
-
pècsimunkás
addikt
Ha karácsony előtt le megy az ára 40 e Huf-ra,szerintem azért sokan meg fogják venni,mert azért jól néz ki,meg nem rossz telefon. Csak menjen le az ára. Nekem tetszik.
-
Atomcsirke
aktív tag
Barátságos darab, enyhe hendikeppel (= 512 MB RAM
), max. 40-ért megvenném, bekalkulálva felárként a hazai garanciát.
-
Komolyan nem is értem, hogy manapság, hogy lehet kiadni 512 RAM-al telefont
Külsőre egy az egyben iphone az nem is kérdés , de az legyen a legkevesebb, de ezzel a RAM mennyiséggel vicc. Simán több embernek lenne választása még ennyiért is , ha nyavalyás 1 GM RAM belement volna, bár nyilván a laikusok csak azt fogják látni WOW , milyen kis pofás,tetszetős, kompakt teló és egész használható is, aztán meg is vették...
-
Mokó
aktív tag
Kétségkivűl tulárazott a hardvert tekintve,és az amoled se huzza ki ebből....
-
Dany007
veterán
"Szép a formaterv, de kicsit "almás""
Hehe én a "kicsit" szót is idézőjelek közé tenném.
Mert nem kicsit almás.
De egyébként jólnéz ki...
-
Videóból volna esetleg 720p-s? Ami most van fent az csak VGA.
-
MurdR
veterán
Kövezzetek meg, de nekem tetszik a ,,dualsimes androidos i4.''
-
0xmilan
addikt
Háhá, aki ezt ennyiért megveszi, az meg is érdemli. Mondtam, hogy nem mostanában lesz az Y300-nak konkurenciája.
-
G-Guts
aktív tag
Ho-hó, a 9-es kép (star9.jpg) meglepően jó lett, a vonalak rendben vannak és ha tényleg borús idő volt, ahogy a felvételen is látszik, akkor az eget is várakozáson felül kirajzolta.Ez igen.
Bár ez még mindig nem győzött meg arról, hogy jó a telefon. Az MTK chipsetekben annyira nem hiszek, kivétel talán ez alól a PowerVR SGX 544 GPU-val rendelkező(k).
-
Mr. Byu
aktív tag
Kétszer is elolvastam a címet, hogy ez most tényleg az Alcatel egyik terméke-e (ami még hajdanán kifejzetten jellegzetes, más márkával összetéveszthetetlen telókat gyártott - persze még jóval az érintőképernyős világ előtt), vagy egy Alfatel, Alkatel, esetleg Almatel (
vicc) nevű kínai gyártó újabb gyöngyszemét tesztelték a mobilarénás srácok, mert szeretnek mókás készülékekről is tesztet írni.
De nem, ez tényleg Alcatel, és ezt a koppintást egy európai hírű gyártó szerintem nem igazán engedhetné meg magának. Van persze ennek is célközönsége, épp azok, akik különféle gagyi kínai iPhone utánzatokat vettek ismeretlen zárt rendszerrel, és nem érezték cikinek, na azoknak egy nagyon jó ajánlat lenne (mégse akkora zsákbamacska itt a minőség és a szoftver), mondom LENNE... ha nem lenne ilyen drága...
De így.... hááát.... 60 ezerért már gyönyörű állapotú használt iPhone 4-et lehet venni, de persze ahogy mondani szokták: kinek a pap, kinek a paplan...
@Ayanlith: sry, véletlenül írtam neked válaszba
-
Ayanlith
tag
A Veletech-en a kezembe került telefonok közül ez tetszett legjobban. Nagyon minőségi érzést keltett és az ott lévő ezüst hátlappal rendelkező készüléket akkor ott nem éreztem iPhone-koppintásnak. Az ár viszont valóban nem az igazi, illetve - és most "troll" leszek - az 512 Mb RAM mondhatni hazavágja az egészet. Mondjuk nem is értem, hogy ebben az árszegmensben, 2013-ban hogyan fordulhat elő ilyen kevés RAM-mal ellátott készülék, a másfél éves Live with Walkmanem is ennyi memóriával rendelkezik és hasonló áron jött ki annak idején (arról nem is beszélve, hogy egyes szolgáltatók milyen nevetséges áron forgalmazták egy ideig és a benne lévő többi dolog is átlagon felüli volt).
-
aram01
nagyúr
előfizuval fillérekért megvenném
-
dokee78
félisten
Nekem is tetszik.
Amoled paneleknél mennyire jellemző a "beégés"? -
haxiboy
veterán
Nem rossz teló, de a kutya se fogja megvenni ha drága.
-
Bibby
addikt
Melyik kép túlexponált?
-
Nekem is baromira tetszik! De szerintem is a 35-40 ezres kategória lenne neki való már. Akkor viszont azonnal vinném...
-
Heskey E.
tag
fu, kicsit hajaz egy másik gyártóra.
-
horush
addikt
válasz
aprokaroka87 #41 üzenetére
MTK6577 simám, nekem anno a jiayu g2-n működött, szal ezen is kéne.
-
Maateeo
aktív tag
nem rossz, de drága.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #41 üzenetére
Most megnéztem, a Galaxy W-m bírja szoftveres dekódolással a 720P-s MP4-et (3Mbps) nagyobbat most nem eresztettem rá. De mivel az ebben levő processzor erősebb, ezért szerintem mindenképpen vinnie kéne. Mondjuk kitudja Alcáék mit csináltak megint.
(Az OT-995 szoftvere össze volt kutyulva, újabbat nem ismerek, ezért nem tudom)
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #39 üzenetére
Lehetséges, mert ha felvesz 720P-ben, de akad visszajátszásnál, az már azért durva
MX Player lehet, nem volt ilyen Alcatelem. De tény, hogy kodekkel sok olyan dolgot visznek a telefonok, amit a gyári lejátszóval nem, és kodek nélkül sem. Szóval hiába van a lejátszás tesztelve az MX Playerrel, ha nincs mellé kodek. Nem sokat ér, maximum át lehet rakni szoftveres dekódolásra.
-
steamy
csendes tag
válasz
airmax_2.0 #27 üzenetére
Akkor most a 6010D vagy a 6030D kerül itt ennyibe? Az XXL most kicsit összekeverte a számozást vagy az elnevezést.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #36 üzenetére
A GPU bírná, mert pár ilyen készülék épül még erre a SOC-ra, amik elviszik lazán, magas bitrátával is.
Amúgy nem értem, miért lenne az előnye az AMOLED. Ez nem előny, mert megvannak a maga hátrányai, az IPS, és más panelekkel szemben. Az előnyei is, szó se róla, de ez inkább 50-50, nem oszt, nem szoroz.
-
aprokaroka87
nagyúr
a Cpu-nak nem sok köze van a Videólejátszáshoz Hardveres Dekódolás esetén,ugyanis abban az esetben azt a Dsp/Gpu páros végzi a feladatot.
Viszont a Szoftveres kódólást már a Cpu segitségével végzi az adott videólejátszó.
Általában az Android gyári lejátszói csak a Hardveres dekodolást ismerik.
Nyilván a Szoftveres dekodolás teljesitménye függ a proci orajelétől,illetve számitási teljesitménytől.
Szoftveres kódolással ez a Soc valószinű elbirná a 720p HD-t,de nem 100%
Az hogy akad a 720p valószinű a Gyengébb Gpu miatt van. -
TiX
csendes tag
Azért azt tegyük hozzá, hogy az AMOLED kijelző egy hatalmas előnye ennek a készüléknek. Ilyen kijelzővel készülék nincs 70 ezer forintért Sony meg pláne.... Ezzel csak a cikk elején leírtakra akartam célozni.
Ettől függetlenül természetesen nem ez a készülék testesíti meg a számomra ideális telefon kategóriát. -
horush
addikt
35k körül lenne ennek a reális értéke valahol szvsz...
-
Az Alcatel Hires az olcsóságáról,
de ebben az esetben,ez nem jött össze
-
Vadmeggy
aktív tag
Erősebb hardware van ebben, mint az xperia P-ben?
-
Ed3r_X_
nagyúr
Hát.. vegyes érzelmek, azt viszont nem értem, ennyi AMOLED panel maradt a Galaxy S után?
A kinézet iPhone koppintás, nem is kicsit, a hardver még rendben is lenne, egy 20-assal olcsóbban kb.
-
airmax_2.0
tag
Szerintem máris jön olcsóbb (gondolom keleti) forrásból.54000 -ért. Kártyafüggetlenül..[link]
-
Epsylon
aktív tag
70-ért iPhone clone-t? Csak mert nem SciPhone, CECT vagy egyéb ismertebb kínai logó, hanem Alcatel felirat van rajta?
-
quailstorm
félisten
Az elkészült videó viszont VGA felbontású...
-
tzsolesz
nagyúr
Szerintem meg nem is rossz telefon.
Valamiért tetszik. Meglepő, hogy az elkészült képek egész tűrhetőek. Én rosszabbra számítottam.
Szolgáltatóknál olcsósítva még lehet sikere, már ha a formatervet is jobban megnézzük. eszméletlen jó a megjelenése. -
minifoximaxi
tag
RAM ide vagy oda, ez ennyiért nem lesz sláger.
-
Arthuro_Adam
őstag
A DLNA nem csak szoftveres cucc? Nem minden wifi chip tudja? A Dual Active mód szerintem nem annyira lényeges, de mostanában gyakorlatilag egyik telefon sem tudja, ennek mi lehet az oka?
-
zdanee
őstag
Mivel a cikkben már minden le volt írva, csak annyit mondhatok, +1. Annyival kiegészítve, hogy a kis felbontású AMOLED PenTile-al nem pozitívum, csak ha a mezei TFT-khez hasonlítjuk.
-
FireFox1996
őstag
Tényleg szép a design
Csak egy kicsit több RAM-ot és nagyobb aksit kéne bele tenni ennyi nyitott árral, és már egészen jó 2 sim-es teló lehet...
-
dreamdancer
őstag
Ebből a telóból látszik, hogy az Alcatel továbbra is a kínai olcsójánosok között játszik, nem érzik kínosnak még a nagyon egyértelmű koppintást sem. És ezzel el is b@szták az egészet, ártól-ramtól függetlenül, szvsz egyszerűen ciki egy iPhone-vanabível mászkálni.
-
Prevent
aktív tag
válasz
andris1602 #12 üzenetére
Lesz az biztos de egyszer már vesztett az Apple ugyanilyen perben. És ha most perel megint veszíteni fog. Egy sima téglalap lekerekített sarkokkal. Bár ez kimondottan iphone 4-re hajaz xD
-
andris1602
aktív tag
nem néz ki rosszul, de ebből per lesz..
-
arzz
tag
Az meg hogy lehet, hogy a dual core SOC nem bírja el a HD videót, míg még a régi HTC Desire is elbírja Cortex A8-al ????
Kicsit kiábrándító :/ Cortex A9-nek még az 1080p-t is bírnia kéne.
-
Prevent
aktív tag
Ajjaj Nyugatról elszortan perelés várható.
-
|AP|
veterán
Én is megfogdostam a Veletechen és felüdülés volt ez a kis kütyü a sok tepsi mellett. Egyszerűen jó kézbefogni, jó használni. Nagyon jól össze van rakva, a kijelző sem rossz a felbontás és a pentile matrix ellenére sem (gyakorlatilag S3 Mini).
Azt vettem észre, hogy sokan gondolták így ott a Veletechen, sok embert ezt fogta először a kezébe és mindenkinek bejött.
Az ár valóban magas, de lesz ez még jóval kevesebb is szerintem. Egyedül az 512MB Ram az, ami felett nem tudok napirendre térni... Ezért nagy kár volt, ez így már kevés. -
-
ribery22
tag
Nekem az almás formatervvel nagyon megtetszett a Veletechen, ráadásul azt mondták, hogy lesz egy sim-es is, gondoltam, hogy 40k körül el is tudnám fogadni a L620 mellé, de így kb ugyanannyiba kerül, mint az. Tudom, ez almát a körtéhez hasonlítás, bár itt nem csak képletesen van erről szó
-
tomatos
aktív tag
Nekem ez tetszik, vagyis asszonynak tetszeni fog, hamarosan sor kerül a Samu Galaxy Y cseréjére és ez azért lényegesen jobb, bár az értéke úgy 35-40.000 forint garival lenne reális. De majd körülnézek a kínai fronton mi a helyzet.
-
Drága, feleennyit ér a motyó lassan, annyi 6577-es jött ki...
Ez jó: "Ezen az sem segít, hogy a RAM mérete ezúttal csupán 512 MB, joggal csaphatnak rá le fórumtrollok."
-
M3oH
addikt
A bevezeto elso mondataival tokeltesen osszefoglaltad a dolgot
Nem rossz telo, de az 512Mb keves ennyiert.
-
BloodRay
veterán
Az alcím alapján azt hittem, hogy egy meglepően korrekt hardvert kapott, de szerintem ez nem az.
Ebben a kategóriában, akinek nem kell a 2 SIM, a Huawei szerintem is sokkal jobb vétel. -
kengyel
nagyúr
Komolyan mondom jól néz ki a masina
Valamire nagyon hasonlít
-
Weeman1
veterán
Nem lenne rossz,de a ram lehetne 1gb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged