Új hozzászólás Aktív témák
-
horush
addikt
válasz
aprokaroka87 #41 üzenetére
MTK6577 simám, nekem anno a jiayu g2-n működött, szal ezen is kéne.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #41 üzenetére
Most megnéztem, a Galaxy W-m bírja szoftveres dekódolással a 720P-s MP4-et (3Mbps) nagyobbat most nem eresztettem rá. De mivel az ebben levő processzor erősebb, ezért szerintem mindenképpen vinnie kéne. Mondjuk kitudja Alcáék mit csináltak megint.
(Az OT-995 szoftvere össze volt kutyulva, újabbat nem ismerek, ezért nem tudom)
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #39 üzenetére
Lehetséges, mert ha felvesz 720P-ben, de akad visszajátszásnál, az már azért durva
MX Player lehet, nem volt ilyen Alcatelem. De tény, hogy kodekkel sok olyan dolgot visznek a telefonok, amit a gyári lejátszóval nem, és kodek nélkül sem. Szóval hiába van a lejátszás tesztelve az MX Playerrel, ha nincs mellé kodek. Nem sokat ér, maximum át lehet rakni szoftveres dekódolásra.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #36 üzenetére
A GPU bírná, mert pár ilyen készülék épül még erre a SOC-ra, amik elviszik lazán, magas bitrátával is.
Amúgy nem értem, miért lenne az előnye az AMOLED. Ez nem előny, mert megvannak a maga hátrányai, az IPS, és más panelekkel szemben. Az előnyei is, szó se róla, de ez inkább 50-50, nem oszt, nem szoroz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest