Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe 89
tag
válasz
Lalikiraly #96 üzenetére
Itt egy leírás, ami alapján könnyen meg tudod vágni egy ollóval a sim kártyádat: [link]
Én már egy ideje ilyen telót használok. Jól kezeli a két kártyát, a GPS-is gyorsan talál jelet, a kamera is aránylag jó képeket lő, szóval nincs vele gondom. -
quailstorm
félisten
válasz
Lalikiraly #83 üzenetére
ezeknél a hardvereknél, ilyen fos virtualizált környezetben rendkívül mód skálázódik a teljesítmény a kijelzőmérettel fordított arányban...
-
quailstorm
félisten
válasz
Lalikiraly #81 üzenetére
kijelzőméret...
ez az össz magyarázat. QVGA-t meghajtani nem nagy szám. Akár az X10mini, X8 harca... -
tybsen
addikt
válasz
Lalikiraly #79 üzenetére
4.2 fozott rom volt rajta
-
tybsen
addikt
válasz
Lalikiraly #77 üzenetére
En nem szidom, de az en felhasznaloi szokasaimnak egyszeruen nem felel meg.
Egy galaxy S-em volt korabban 512-vel, folyton varni kellett, akadozott, mindent ujra es ujra betoltott amikor megint megnyitottam, stb. A billentyuzet megjelenesere (!) is varni kellett nagyon sokszor. Akarmilyen (gyari vagy fozott) romot is tettem ra, elobb-utobb ugyanaz lett a vege: egy lassu hasznalhatatlan laghalmaz volt, amit nem vol orom hasznalni. Ha egyszerre csak egy appot hasznaltam, akkor nem volt gond igazan, de amint ide-oda valtani szerettem volna ketto vagy akar tobb kozott, vege volt.
-
tybsen
addikt
válasz
Lalikiraly #75 üzenetére
En 199 EUR-ert lattam Ausztriaban a MM-ban. Abszolut tularazott a RAM miatt, akarmennyire is jol nez ki.
Hosszabb tavra szerintem ertelmetlen ilyet venni, de rovid tavra is idegesito. A keszulekhaz viszont szep es ami nekem nagyon tetszett, hogy a kijelzo uvegehez nagyon jo hozzaerni, nagyon-nagyon minosegi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest