Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
Azt hiszem, hogy egy kicsit kihalt a fórum. Esetleg másik fórumban a telóval kapcsolatban létezik? Nem találtam mást, hátha csak velem van a hiba. Mostanában felütötte a fejét egy olyan hiba, hohy egy keskeny, vízszintes sávban a pixelek elszíneződnek. Egy restart megoldja a hibát, tehát softwares gond lehet. Ennek az okát tudja valaki?
-
szupermacs
veterán
Ha esetleg él még a topic valaki tudna segíteni? Frissítettem a telefont az Alcatel progijával és a zenelejátszó progi zárt képernyőnél nem irányítható. Eltűnt a widget a feloldóról. Valaki tud megoldást, hogyan lehetne visszavarázsolni?
-
szupermacs
veterán
válasz
estampida #100 üzenetére
Egy olyan memóriakártyával amin lesz hely a gyorsítótárnak nem lesz gond vele. Nekem játékokat gyönyörűen viszi, telefonálásnál nem fagy le a kijelző, mint a régi Samumon. A hangszóró hangereje elég jó, nem recseg (ez persze a zene minőségétől is függ). A sok appos futtatáson nem tudom pontosan mit értesz. Ha mondjuk egy FB Messenger appot futtatsz zenehallgatás közben akkor nincs gond. Gondolom ha Plants vs Zombies 2-t futtatsz Dead Trigger 2-vel egyhuzamban akkor lehet, hogy nyögdécsel, bár én mindig kilövöm az olyan appokat amiket nem használok, nem akarom, hogy akadás vagy fagyás legyen. Eddig nem fagyott még semmitől szerencsére.
-
szupermacs
veterán
Nemrég kaptam egy ilyet, 40K-ért teljesen megérte és eddig semmi baja nem volt. A kijelző szép, de a hátlap anyaga nekem kicsit gyengének tűnik (amit megoldottam egy szilikon hátlappal). Viszont lenne egy kérdésem: ha játékot futtatok, néha kiírja a jobb felső sarokban, hogy: "Low memory!" Ez mi lehet? Olvastam egy fórumot, de nem nagyon értettem, hogy most a ROM vagy a RAM kevés neki, mert a MicroSD kártyám mindig tele van (talán cache) ha játszok a telefonon. Érdemes bele venni egy nagyobb SD kártyát, hogy tele legyen hellyel, vagy fölösleges és inkább telepítsek automatikusan mindent a telefon memóriájába? Most 4GB-os kártya van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest