Új hozzászólás Aktív témák
-
ctvagyok
őstag
Nekem most van ilyen is meg olyan is. Össze sem lehet hasonlítani a kettőt .
Az 512 MB os gépet könnyen megtudom fingatni akár 1 oldallal is. A legtöbb 512 MB- telót már a facebook és a google szarjainak telepítése is szétcseszi, ha nem tiltod le. Szerinted aki először vesz androidos telefont, majd tiltogatni fog álkalmazásokat? Meg biztos nem telepítget semmi haszontalant ugye?
Elhiszem, hogy használható, hiszen 4 éve még 512mb volt a csúcs, de ma már 30k ért garanciás mobilokat lehet kapni 1 GB-RAM-al.
Nem vitaképp mondom, mert ma mér kell az 1 GB. JB alatt elfogy az is, pedig tiltva van minden. -
helltp
aktív tag
Járt a kezeim közt ez-az, egy két kínai tablet Samu galaxy minik közül mind a kettő galaxy fame-ből az 512mb-os verzió, ezek rövidtávú használata, valamint tanulmányaim alapján írtam. Az 512 ram szerintem mindenkinek felejtős a TFT-t meg használja akit nem zavar, de én kiütéses vagyok tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hálózati / IP kamera
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest