Új hozzászólás Aktív témák
-
mcs
veterán
Akkor valószínűleg én vagyok szerencsés, hogy néhány füles böngészéssel bőven nem futok még ki a ramból, és legfeljebb bemicrolaggol egy picikét.
Kilépéskor a gyárilag feltelepített Memory Manager progival ürítek ramot, hogy egy bejövő hívás véletlenül se akassza meg. Telefonáláson meg böngészésen kívül másra nem is használom igazából. Eddig a folyamatos szoftverfrissítések se rohasztották meg jobban, pedig jó pár hónapja megvan már.
-
mcs
veterán
,,Akármilyen olcsó, nem éri meg azt a kínszenvedést amit az 512 ram okoz az aljaTFT-vel meg a kicsi akkuval karöltve. Gyakorlatilag semmire sem alkalmas ez a telefon, jóesetben telefonálásra ha nem szemeteli tele magát 1 hónap alatt."
Használtál már hasonlót? Én is addig voltam hasonló véleményen, amíg meg nem vettem a Smart 4 Minit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged