- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
DrDreams #4163 üzenetére
Telenornál van már olyan néhány hete, hogy Play Áruházban nem csak bankkártyát állíthatsz be fizetési eszköznek, hanem a telefonszámládra is terhelheted a vásárlást. Szerintem igen hasznos dolog, a többi szolgáltató is bevezethetné.
Én amúgy is azzal az előfizetésemmel szoktam vásárolni, de így még egyszerűbb. Valaki vesz egy feltöltőt azzal is meg lehet oldani (azt hiszem nem csak előfizetésnél, de meg kell nézni). Így ha valaki másik telefonhoz, kártyához párosítja a fiókját, akkor azokra már ingyen letölthető. Vagy lementi az apk -t.
-
törölt tag
válasz
DrDreams #4163 üzenetére
Most nincs fent a gyári ROM - Galaxy S5 ROM -on vagyok -, így nem emlékszem, nincs valamilyen hívásjavítás a hívás beállításokban? Mert lehet azért veszi le a hangerőt. Vagy valamilyen szűrő.
(#4164) ubul23:
Az L Style az úgy látom nem csak frissítés, hanem maga a ROM, mert közel azonos a mérete az előzőhöz. Erre kíváncsi vagyok, írhatnál majd róla tapasztalatot.A másik linkhez nincs kép?
Új hozzászólás Aktív témák
- Csak a Battlefield 6-ra gyúr az új AMD Software
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Odoo(ERP) - Szoftverfejlesztés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Battlefield 6
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 0 perces Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest