- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- LG V30 - vezércsel
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrDreams
tag
válasz
üzenetére
Használtat én sem vennék... Elöször az Idol 2s-be szerelmesedtem bele, utána jött a Honor 3c. De azt javasoltad hogy ezeket inkább ne, akkor egy Huawei G 620s. De ezt meg csak a Telekom árulja. Pedig most ebbe a készülékbe zúgtam bele.
Csak elég húzos az ára... Sokat kellene toldanom, na meg úgy tudom hogy csak elöfizetéssel kaphatö. A Telekomnál 'bar' listás vagyok, (akkor még Westel volt és ök nem küldték a számlát pedig kb 86-szor felhívtam az ügyfélszolgálatot, fogták és letiltották a kimenöim, pár hét múlva a telcsit is. Elhajitottam a kártyát, azóta Vodafone-os vagyok.). Szóval nem nagyon éri meg a csere. A memória bövithetö fillérekert, a kamera mint már írtam napsütésbent egész jó, az akku más telcsinél se különbb. Magyarán a kijelzö kerülne kétszer annyiba mint maga a telóm... Ez pedig nem egy nagy okosság... -
ubul23
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Csak elég húzos az ára... Sokat kellene toldanom, na meg úgy tudom hogy csak elöfizetéssel kaphatö. A Telekomnál 'bar' listás vagyok, (akkor még Westel volt és ök nem küldték a számlát pedig kb 86-szor felhívtam az ügyfélszolgálatot, fogták és letiltották a kimenöim, pár hét múlva a telcsit is. Elhajitottam a kártyát, azóta Vodafone-os vagyok.). Szóval nem nagyon éri meg a csere. A memória bövithetö fillérekert, a kamera mint már írtam napsütésbent egész jó, az akku más telcsinél se különbb. Magyarán a kijelzö kerülne kétszer annyiba mint maga a telóm... Ez pedig nem egy nagy okosság...