Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• JOEPAPA

tag

A frissitessel nem lett gyorsabb csak az hiszi azt aki elotte nem tesztelte. Az antutu ugyanolyan verziojaval. Az. Nem regebben a regivel hanem friffites elott ugyanevvel amit most a play rol letolthetsz. Nekem ugyanannyi. Illetve 200pontal kevesebb de ennyit ket egymasutani teszt is teved. Mindent le kellene tiltani stb... A szabad RAM tobb lett. Telefonalni jobb. Tisztabb a hang s gy a ket mikrofonos hatterzajszures ami eddig femesen sziszegett most tiszta raadasul szelessavubb hang lett. A gyorsulas eloszor lassulas vol. De par ora mulva mert hagytam pihenni gyorsabb lett erzesre. Villamgyors. Az akku lehet tovabb birja? Nem tudom mert eredetivel elsi toltes volt most a masodik toltessel amugy is tovabb menne. Raadasul full llemerült es full feltoltottem ismet most bekapcaoltan had avaszkodjon a szoftver. Kikapcsolt toltesnek mi ertelme lenne ha mar az androidos szazalekos visszajelzes kalibracio a cel bekapcyolva kell tolteni sokaig szerintem egesz ejjel. A gps nem tetszik most. Lehet nem is volt jobb csak mostvettem eszre mikor lassu a hold talalat. Illetve lassu a helyzetmeghatarotas. Szoval frissites utan telefon full visszaallit ujratelepit a navigon elsore ismet gyors volt. Nincs mobilnetem de wifi van es gyanitom tudta kb hol van igy 5mp es latja a helyzetet. Viszont ha kileptem a navibol es elmentem 2km el tavolabb es inditottam a navigont mobiknet es wifi nelkul elmolyol a helyzetmeghatarozason. Valaki kiprobalhatna akinek meg a regi szoft van fent. Nem mentettem mivel 72h n beluli telo.

Új hozzászólás Aktív témák