Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwe_2005
csendes tag
Nagyon jól használható teló ennyi pénzért. Arra azért figyeljetek, hogy a Vodánál próbáljátok ki, mert nekem rossz volt a hangszórója, csak kihangosítva hallottam a másik felet. Egyébként a beszédhangszóró hangja meglepően jó, kristálytiszta, mintha melletted állna, akivel beszélsz. Előtte egy IPS paneles LG-m volt, így van összehasonlítási alapom. Az valóban szebb volt, de egyáltalán nem rossz ez a kijelző, teljes fényerőn jól használható nappali fényben is. Az akksija nagyon jó a nagy kijelzőhöz és az erős hardverhez képest, nekem dupla időt teljesít, mint pl. egy korábbi telefonom, a Galaxy Mini. Az USB OTG a cikkben leírtak ellenére tökéletesen működik, én 2 db. 16 Gb. - os pendrive-ot használok vele. Mx playerrel nincs az a film, amit le ne játszana. A netezés is akadásmentes. Nálam teljes mértékben tudja helyettesíteni a tabletet, és még a zsebemben is elfér. Kollégám Nokia 625-je kijelzőben szebb, de a jóval gyengébb hardver nehezebben jeleníti meg az oldalakat, ráadásul gyakrabban kell tölteni a 625-öst. Nem fagy, nem lép ki memória hiánya miatt. Én idáig nem csalódtam benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Vezetékes FEJhallgatók
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam Deck
- Apple MacBook
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest