Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• qwe_2005

csendes tag

Nagyon jól használható teló ennyi pénzért. Arra azért figyeljetek, hogy a Vodánál próbáljátok ki, mert nekem rossz volt a hangszórója, csak kihangosítva hallottam a másik felet. Egyébként a beszédhangszóró hangja meglepően jó, kristálytiszta, mintha melletted állna, akivel beszélsz. Előtte egy IPS paneles LG-m volt, így van összehasonlítási alapom. Az valóban szebb volt, de egyáltalán nem rossz ez a kijelző, teljes fényerőn jól használható nappali fényben is. Az akksija nagyon jó a nagy kijelzőhöz és az erős hardverhez képest, nekem dupla időt teljesít, mint pl. egy korábbi telefonom, a Galaxy Mini. Az USB OTG a cikkben leírtak ellenére tökéletesen működik, én 2 db. 16 Gb. - os pendrive-ot használok vele. Mx playerrel nincs az a film, amit le ne játszana. A netezés is akadásmentes. Nálam teljes mértékben tudja helyettesíteni a tabletet, és még a zsebemben is elfér. Kollégám Nokia 625-je kijelzőben szebb, de a jóval gyengébb hardver nehezebben jeleníti meg az oldalakat, ráadásul gyakrabban kell tölteni a 625-öst. Nem fagy, nem lép ki memória hiánya miatt. Én idáig nem csalódtam benne.

Új hozzászólás Aktív témák