- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
modeart
tag
Én tudom hogy mivan, tisztán és pontosan. Az van, hogy ennél a telónál jöttek az 512trollok, ebbe kapcsolódtál te is bele hogy az Alcatel úgy szar ahogy van. Én erre írtam, hogy az én telóm tökéletesen működik, a papíron gyenge hardver ellenére is, mire te pár hozzászólással később azt írtad, hogy ha nekem jó, akkor biztos a rettenet szoftvert elviszi a hátán a hardver.... amiről épp korábban volt szó, hogy nem túl "acélos".
Nem vitázom tovább, az utolsó szó jogát átadom neked. -
modeart
tag
OT-995-öt ismerem. Nem vettem meg, mert én is sok problémát olvastam a fórumokon.
Egyébként írtam: Alcatel M'pop-om van, korábban egy 918-ast használtam nagy megelégedéssel. Az online update tökéletes.
Amúgy kézséggel elhiszem neked bármit írsz, csak az a baj, hogy itt van egy fél éve használt teló nálam és bár lehet hogy belül a rendszer egy hulladék, de kívülről - ahogy írod tán a hardver miatt - ebből semmit észre sem venni. Ha a felhasználói élmény tökéletes, érdekel mi van belül? Ne légy olyan, mint aki hánykólódik éjszaka ha nem a legutolsó firmware van a telóján, van netán kevés a ram. Most a használhatóság a lényeg, vagy a műszaki paraméterek, vagy a márka/felirat???
Igazából két megjegyzésem lenne még: ha azt hiszed hogy a Samsung nem egy ipari hulladék, nagyon tévedsz. Tele van az is szeméttel, volt Samsungom. Többet nem vettem, mert drága és nem jobb egy kommerszebb márkánál. (A Sony tetszik, de túlárazzák, ahogy a HTC-t is).
Kínai telókkal és árukkal példálózni itt már kicsit sem elegáns, tkp. troll téma. Ha nem volt szétdumálva a téma milliószor hogy egy itthon forgalomban lévő (netán szolgáltatónál is kapható) teló egy kínai teló beszerzése között mi a különbség.....És pont az Alcatelt vádolni nagy árréssel? A Samsung miatt miért nem mégy egyenesen a Dunának?
Tudom, az Alcatel az TCL, de ez kicsit sem érdekel, a hardver és a szoftver paramétereket lesz@rom, csak és kizárólag a használhatóság és a felhasználói élmény érdekel. Az megvan, hiába próbáltak itt már többen meggyőzni, hogy biztos csak azért működik jól az Alcatel telóm, mert "rosszul tartom".
Egy kicsit olyan az érzésem, hogy téged baromira nem érdekel ,hogy egy teló jó-e, csak a saját előítéleteid igazolását szeretnéd látni mindenhol (az Alcatel szerinted ipari hulladék, akkor tehát biztos én vagyok a hülye, vagy csak alaprendszert használok.... -
modeart
tag
Annyi sok sületlenséget sikerült egy hozzászólásban összesűríteni, hogy reagálni se lehet rá.
- Alcatel - optimalizálás: a sokadik tesztet olvashatod itt a mobilarénán, ahol a hardverhez képest meglepően jó sebességet produláló Alcatel telóról esik szó.
- Annyira idiótának nézel hogy egy alaprendszert használok és ez alapján állítok bármit is? 30-40 telepített alkalmazásom van (többek között Viber is) és Chrome-mal is böngészek. Magán és vállalati mailfiókom is van (push) háttérben fut mindig, illetve GPS útközben zenelejátszással, bluetooth headsettel, wifi hotspotként a laptophoz, laggolás mentesen. Nem hiszed? Készül a youtube videó ahol annyi alkalmazás telepítek amennyit kíván a nép...
- Alcatel felár? Uramatyám... Az Alca azért jön fel, mert újabban egyre korrektebb telókat csinálnak, olcsón. Teszteket olvasol, árakat nézel? Alcatel "felár"... a hét vicce....
- Alcatel hibás okosteló egy volt a környezetemben. Cserélték egy újra. Nem volt javítás.
- Sony, Samsung teló is van a családban, egyik sem jobb sebességben mondjuk az Alca MPophoz képest
- "Alcatel leirta magát a szememben": látod itt a baj, hogy volt a kezedben egy szar teló 10 évvel ezelőtt és azt hiszed, ez maga a márka. Az Alcatel tud ám szarokat is kidobni telóként ez igaz, de tud néha nagyon jól sikerült darabokat, az viszont tuti vétel. Bocs hogy azt mondom, hogy ha volt a kezedben egy szar Alcatel amit képes voltál megvenni, akkor telefont nem tudsz vásárolni...Használj Sony és Samsung telókat, ha neked megnyugtató, hogy azokon nincs" felár."
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- sziku69: Szólánc.
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest