- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisszoli0707
tag
válasz
janeszgol #225 üzenetére
Teljesen igazad van!
Lehet,hogy a technikai paraméterei nem az egeket verik,de én pl. már vagy egy hete keresek valami "normális" olcsó androidos telefont 10ezer alatt,ami a lányomnak jó lenne addig,amíg az övé a szervízben van.Igaz,hogy az a telefon nagyobb,meg szebb a kijelzője,meg stb,stb...,de addig is zenét hallgatni,facebook-ozni bőven megteszi ez is!A net szalad rajta,fülessel egész tűrhetően szól.
Már vettem is hozzá egy szilikon tokot és egy fóliát rá 1600-ért,mivel gondolom a gorilla glass felejtős ebben a kategóriában!Ez persze csak vicc volt,tudom én,hol a határ. -
kisszoli0707
tag
Tescoban ma vettem egy c1-et kártyafüggetlen,DUAL SIM-es!
És az ára:7245ft.-A polcon nem sokkal arrébb árválkodott a telenoros egy kártyás változata 11ezer nem tudom mennyiért...
Gyerekek,ennyi pénzért csak szuperlatívuszokban tudok szólni róla.Jó,én sem ezt használom,de ennyi pénzért nem tudtam ott hagyni,ráadásul az utolsó volt,mert állítólag valami 50%-os kiárusítás volt,amit a kutya sem jelzett,de mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged