Alcatel One Touch Pop C1 - apró útitárs

Bevezető, tartozékok

Másodvirágzását éli az Alcatel. Az eredetileg francia, ám azóta már kínai kezekbe került vállalat rendkívüli ütemben kezd felnőni a felső kategóriához, mely nem csak a nagyszámú termékpalettának köszönhető, hanem annak is, hogy ezek a modellek a maguk szegmensében sok szempontból megállják a helyüket. A las vegasi CES-en is ott volt a gyártó, ahol sikerült olyan telefonokat bemutatni, mint a kitűnő dizájnnal rendelkező Idol Alpha, vagy a phablet kategóriában szerencsét próbáló Hero. Fényűzés és csúcsmodellek ide vagy oda, sokan még mindig nem vágynak ilyen nagy, vagy ilyen drága telefonokra, így a gyártó sem hagyhatta figyelmen kívül a belépőszintű készülékek piacát.

Alcatel One Touch Pop C1
[+]

A Pop C3 már az a telefon volt, ami ár/érték arányban kiválónak számított, és tényleg kezdte azt az érzést kelteni, hogy az alsó kategória is képes pozitív meglepetéseket okozni. Egy dolog viszont hiányzott az átütő siker eléréséhez, ez pedig a szolgáltatói kínálatba való felvétel. Tesztalanyunk viszont ez a problémát is áthidalja, így aztán jó esetben semmi sem állítja majd meg céljai elérésében. A Pop C1 névre keresztelt készülék ugyanis tényleg aprópénzért kapható, mégis teljesen használható maradt, még ha meg is kíván némi kompromisszumot a leendő vásárlótól. Ez a masina azoknak készült, akik földi áron szeretnének telefont venni, mégis belekóstolnának az androidos világba, valamint annak alkalmazáskínálatába.

Alcatel One Touch Pop C1
[+] Alcatel OT Pop C1 vs. Nokia Lumia 800

Sajnos még nem láttuk a gyári dobozt, a C1 csak egy sima fehér kartonpapírban érkezett hozzánk. Ha kiindulunk az eddig tapasztaltakból, akkor minden bizonnyal egy visszafogott külsővel megáldott csomagolásban tálalják majd a készüléket, melyen egy fotót helyeznek majd el. Tudomásunk szerint az aprócska Alcatel mellé egy microUSB kábel, egy töltőfej és egy headset fog kerülni. A C1 a most látható kékes-fekete árnyalat mellett fehérben is kapható lesz itthon, más változatról egyelőre nem informáltak minket.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés