Hirdetés
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One UI zápor esett a hétvégén
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
viano
aktív tag
válasz
janeszgol #254 üzenetére
Köszi, keresgélni én is tudok, de ...
- valami kipróbált és bevált app-ra gondoltam,
(annál is inkább, mivel)- a screenshot- nál túl nagy a választék a Playen és
- nem szívesen telepítgetek ismeretlen programokat, mert ...
Remélem előbb-utóbb olvassa valaki, akinek van ezirányú tapasztalata (és le is írja)
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
janeszgol #245 üzenetére
Az érintőt megszoktam, telefonálni használom, netezni, meg Plants vs Zombies 2. Egyik se túl megterhelő neki, szeretem.
A kikapcsolásra volt az az ötletem, hogy hosszan nyomódik a zsebemben a bekapcsológomb. De zsebből kivéve nem tudom előidézni. Amúgy rebootol, nem mindig csinálja. Régebben meg feloldotta magát, most képernyőzárral már nem.
-
kisszoli0707
tag
válasz
janeszgol #225 üzenetére
Teljesen igazad van!
Lehet,hogy a technikai paraméterei nem az egeket verik,de én pl. már vagy egy hete keresek valami "normális" olcsó androidos telefont 10ezer alatt,ami a lányomnak jó lenne addig,amíg az övé a szervízben van.Igaz,hogy az a telefon nagyobb,meg szebb a kijelzője,meg stb,stb...,de addig is zenét hallgatni,facebook-ozni bőven megteszi ez is!A net szalad rajta,fülessel egész tűrhetően szól.
Már vettem is hozzá egy szilikon tokot és egy fóliát rá 1600-ért,mivel gondolom a gorilla glass felejtős ebben a kategóriában!Ez persze csak vicc volt,tudom én,hol a határ. -
ep75w
csendes tag
válasz
janeszgol #204 üzenetére
Ha nem ment fel neked a kitkat, erre valami alcás módosított verzió került?
9900Ft lenne most az egyik szolgáltatónál, feltöltés esetén, azt meg úgy is kell... A C1 is annyi végül is.
Még egy különbséget találtam, nem csak LED villanó, hanem a kamera is nagyobb, igaz csak +1 mp, de hdr.
Hát gondban leszek :-)
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A gyártó legújabb terméke apró mérete ellenére teljesen jól használható, kellemes sebesség mellett kínálja az egyik legjobb felületet, és még az ára is kedvező.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest