Hirdetés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro
- Lefagyhat a Galaxy A56, így lehet feléleszteni
- Ultra és Racing változatot kapott a OnePlus Ace 5
-
Mobilarena
Alcatel One Touch Idol 2S
Új hozzászólás Aktív témák
-
barmar
aktív tag
sziasztok
van egy eladó idol 2 s-em, hibátlan állapotban, másfél hónapos. ha érdekel keress privátban!
üdv -
barmar
aktív tag
van olyan launcher aminél átlátszó az értesítési sáv? minden launcher azt mondja h ezt csak a 4.4 támogatja.
köszi -
barmar
aktív tag
Sziasztok
Megoldodott már a videóhang probléma? Az összes felvett videóm alatt éles sípoló hang van semmi más...
Köszi -
barmar
aktív tag
válasz
s3nsitivity #756 üzenetére
Mikor novan be akarom állítani, azt mondja h ezt csak az android 4.4 támogatja..
-
barmar
aktív tag
Van olyan launcher amin be lehet állítani felül az áttetsző értesítési sávot?
Köszi -
barmar
aktív tag
sziasztok
van egy olyan gondom, hogy random modon keszenletben nagyon merul a telefon. tudom, elvileg beakadhat egy app de elvileg nem. nem app fogyasztja az akkukezelo szerint, hanem vagy az akkumulátor készenlét, vagy az android rendszer. Wakelock detectorral sem jövök rá, csak annyit ír h 99% ébrenlét egy éjszaka alatt. De azon sem látok gyanús appot. Emiatt már volt factory reset, van h jó is a dolog és kevés az ébrenlét de tok random, egyszerűen nem jövök rá. Valaki nem tapasztalt még ilyet?
Normál esetben éjszaka 2-3%ot esik az akksi, mikor épp szarakodik akkor 20%ot..
Köszi -
barmar
aktív tag
nektek nincs olyan problémátok hogy sms írásnál pl á betűre csökkenti az egy sms-ben elküldhető karakterek számát? ha igen akkor lehet ezzel valamit kezdeni?
-
barmar
aktív tag
legyszi nezze meg valaki, hogy az akkumulator kezelesnel neki is folyamatosan bekapcsoltnak jelzi-e a wifit. hiaba van kikapcsolva, azt mutatja hogy folyamatosan megy a wifi es h majdnem az zabalja a legtobbet az akksibol. nemzom h ez egy bug, vagy tenyleg nem kapcsol le a wifi hiaba kapcsolom ki. koszi
-
barmar
aktív tag
na én is beszereztem egyet. külsőre tényleg rendben van, minőségi darab, nekem nem recseg. viszont lehet látni hogy a képernyő alulról van megvilágítva, főleg ha egy szín van a kijelzőn (fehérnél pl alul nagyon szép tiszta a fehér, felül kicsit szürkésebb árnyalatú), viszont tényleg nem vészes, ha nem görcsöl rá az ember h ezt figyelje. volt már sony-m, lg-m, samsungom, azoknál azért ilyen dolog nincs... viszont ár/érték arányban ez a telefon nagyon megéri, ha a kis hibáit elnézzük neki..
-
barmar
aktív tag
arról semmi infót nem találok h mit tud ez a NEG üveg, egyáltalán karcálló-e...
-
barmar
aktív tag
és tényleg bevilágít alulról a kijelző? vagy az csak a tesztpéldánynál volt..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest