- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Winchester95 #956 üzenetére
Nem járatom le magam még egyszer, itt is úgy nézett rám a nő, mintha ufót látna ("pixelhiba? mi? az mi?") De a kollégák arckifejezése is elárult néhány dolgot ("nabmeg, már megint egy szőrszálhasogató ügyfél")...
Erélyesen? Ezt a potenciális vevőnek (akit emiatt elbuktam) is említettem, hogy az asztalborogatás nem az én műfajom.
-
törölt tag
Ide is beírom, ha már emiatt nem bírtam eladni a telefont. A T-Mobilban semminek titulálták a pixelhibát. 3 napos cseregar = 0. Köszi T-Mobile!
-
törölt tag
Helló! Fóliával használom, a karcállóságról nem tudok nyilatkozni. Mint ahogy a telefon többi felülete, az érintő sem tűnik túlságosan ellenállónak bármilyen behatás ellen. Keménynek kemény a plexi, de azért az üvegnél értelemszerűen kevésbé ellenállóbb. Viszonylag jól csúszik rajta az ujj.
-
törölt tag
válasz
vampire17 #858 üzenetére
Első kettőre egyelőre nem tudok választ adni, viszont észrevettem, hogy a felső harmadban vagy pixelhibás, vagy poros az érintő alatt...
Ha ezzel visszaviszem 3 napon belül, kezdenek valamit? Max 2 pixel méretű.
Viszont intenzíven látszik még szürkés háttér előtt is, tegnap nem láttam még. -
törölt tag
No, pár napja én is tagja vagyok kicsinyke 995-ös csoportunknak. A helyi T-Mobilból én hoztam el a legelső ilyen Alca-t. Megnéztem a fehéret is, sajnos gyenge minőségű, fényes a hátlapja. Aki szeretne kérdezni, ne kíméljen!
Amúgy tök jó képeket készít auto módban, Xperia mininél jobb szerintem.
Kültér 1 - kültér 2 - makró -
törölt tag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy videózás közben működik az AF? Valamint valakinek van fehér színű példánya?
Közben az elsőre most látom, hogy EczkE már válaszolt... A fehér példánnyal kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy hasonló anyagból készült, mint az Xperia mini hátlapja? Nálam az sárgulni kezdett anno, pedig nem dohányzom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PlayStation 5
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elden Ring
- Megújult a PROHARDVER!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest