Hirdetés
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- Mobil flották
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Watch GS Pro - strapacska
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wictor
őstag
válasz
Winchester95 #956 üzenetére
Nem járatom le magam még egyszer, itt is úgy nézett rám a nő, mintha ufót látna ("pixelhiba? mi? az mi?") De a kollégák arckifejezése is elárult néhány dolgot ("nabmeg, már megint egy szőrszálhasogató ügyfél")...
Erélyesen? Ezt a potenciális vevőnek (akit emiatt elbuktam) is említettem, hogy az asztalborogatás nem az én műfajom.
-
Wictor
őstag
Ide is beírom, ha már emiatt nem bírtam eladni a telefont. A T-Mobilban semminek titulálták a pixelhibát. 3 napos cseregar = 0. Köszi T-Mobile!
-
Wictor
őstag
Helló! Fóliával használom, a karcállóságról nem tudok nyilatkozni. Mint ahogy a telefon többi felülete, az érintő sem tűnik túlságosan ellenállónak bármilyen behatás ellen. Keménynek kemény a plexi, de azért az üvegnél értelemszerűen kevésbé ellenállóbb. Viszonylag jól csúszik rajta az ujj.
-
Wictor
őstag
válasz
vampire17 #858 üzenetére
Első kettőre egyelőre nem tudok választ adni, viszont észrevettem, hogy a felső harmadban vagy pixelhibás, vagy poros az érintő alatt...
Ha ezzel visszaviszem 3 napon belül, kezdenek valamit? Max 2 pixel méretű.
Viszont intenzíven látszik még szürkés háttér előtt is, tegnap nem láttam még. -
Wictor
őstag
No, pár napja én is tagja vagyok kicsinyke 995-ös csoportunknak. A helyi T-Mobilból én hoztam el a legelső ilyen Alca-t. Megnéztem a fehéret is, sajnos gyenge minőségű, fényes a hátlapja. Aki szeretne kérdezni, ne kíméljen!
Amúgy tök jó képeket készít auto módban, Xperia mininél jobb szerintem.
Kültér 1 - kültér 2 - makró -
Wictor
őstag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy videózás közben működik az AF? Valamint valakinek van fehér színű példánya?
Közben az elsőre most látom, hogy EczkE már válaszolt... A fehér példánnyal kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy hasonló anyagból készült, mint az Xperia mini hátlapja? Nálam az sárgulni kezdett anno, pedig nem dohányzom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AliExpress tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ukrajnai háború
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan AERO BRONZE 650W 80+
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 6 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest