Hirdetés
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winchester95
őstag
válasz
junkpod #4957 üzenetére
Pontosan.Nekem ilyen van hozzá:
Igaz nem tudtam még soha kipróbálni mert se HDMI Monitor itthon se HDMI TV.Majd egyszer.De ugyan az van mint a képen.Aranyozott eredeti SONY.Ezzel ha jól tudom csak annyit kell tenni hogy összekötöd egyik végén a telefon másikon meg a tv,monitor stb..
Zsír új egyszer sem használt.Ha kell valakinek esetleg jó áron oda tudom adni. -
Badboys
őstag
válasz
junkpod #4073 üzenetére
sd\media\audio
ringtones
notifications
alarmsEbben a formában van és volt minden droidos kütyüben. Ezt soha egyiknél sem tapasztaltam.
Az este nyomtam egy FR t kíváncsi leszek ma mit ad elő arra is gondoltam,hogy valamiért nem tetszik neki 32 Gb Samu kártya,de aztán elvetve mert látja a kártyát Most kapcsoltam be és nincs semmilyen beállított hang minden 0. -
Winchester95
őstag
válasz
junkpod #4028 üzenetére
Én ugyan azokat töröltem....Sőt még pár appal többet.Persze az appok helyére újat raktam és semmi baja.Rootolva van természetesen.
Azok az appok nyugodtan törölhetőek nem lesz semmi baja a telefonnak.Csak előtte fel kell tenni pl egy másik lauchert....És újraindítani a telefont.Csengőhang is megmard újraindítás után is stb...No problem...Persze ha valaki talált már megoldást a halk hangfelvételre simán és videónál is az szóljon.
-
Badboys
őstag
válasz
junkpod #3287 üzenetére
Már megint kezditek?Vannak akik fölajánlották a segítséget és kész vége a sztorinak.
Egyébként a kártya nem kor függő a munka igen.
Én vastagon elmúltam 18 és nincs kártyám akkor Én senki vagyok?Nem vagyok idióta és adom a pénzt a szemét bankoknak.
Egyébként ez ez nem az a topik ahol ezeket kéne kitárgyalni. -
ZozzHUN
addikt
válasz
junkpod #3262 üzenetére
Tudtommal ennek CCFL háttérvilágítása van, nem pedig LED.
És köszönöm hogy kiálltál mellettem, szerintem sem alapvető a brigádos vásárlás. Kb ez olyan mint az nő bevág elém a villamos megállóba, mert ő nő. Én szívesen megadom neki az elsőbbséget, de ha bevág alapból, akkor szerintem az is bunkó.
Peti198506: Nem az első ember vagy aki erre kér, és kicsit meguntam, de szerintem bocsánatot kértem.
De ha ennyire bántja a lelketeket, akkor most szuperjófej leszek:
Ilyen TPU tokot fogok rendelni, akinek kell még az szóljon PÜ-ben. Péntekig van időtök. Egy tok ára 7,81-7,87 USD, nem tudom milyen tranzakciós díjak jönnek még rá, szóval mondjuk azt, hogy 2.000 az ára. Ha lehetséges, akkor mindenkinek megadom külön, hogy hova küldjék a tokot, ha nem, akkor BP III. kerületben lehet átvenni a tokot (néha IV/XIII. kerületben)
-
Winchester95
őstag
válasz
junkpod #3266 üzenetére
Ugyan így megkértünk a live with walkman topicban egy embert mert ő is ebayről rendelt.Érdekes hogy ő és egy csomó más ember nem volt bunkó paraszt.....De még flegmulás/lenézés sem volt mint itt.Mert valamilyen szinten én ezt tapasztaltam az írásában.De lényeg a lényeg minden ember különböző.Valaki már így áll a dolgokhoz hogy idegen mi a fas.. mit akart tőlem vegye meg ő.Valaki meg szívesen segít..
-
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
junkpod #1688 üzenetére
Igen, pont ezért kérdeztem rá, webshop akcióval a Samu ugyanis 48-ért vihető. De mivel pont lecsúsztam a 25e-s Telenoros Galaxy W-ről - a fene egye meg
-, a 48 is kicsit erős (főleg h 60e volt az S2(!) pénteken). Elnézve a többi készüléket, a 2 éves hűség általában 20e ft engedményt jelent Dominó-árhoz képest, 995 esetében ez 35e lenne. Szóval érdemes várni amíg esik az ára illetve a bejövő Samuk esetleg lenyomják az S+- árát...
ON: megnéztem a gyakori kérdések linkjét és két furi dolgot találtam: 1) azt írja a GPS 5 perc amíg megtalál? Vagy csak legelső használatkor? 2) kikapcsolt állapotban tényleg nem szól az ébresztő? Elég gáz lenne...
-
espista
senior tag
válasz
junkpod #1528 üzenetére
De ilyenkor már a datára telepített appokat átteheted a system-re. Plusz a sunyi módon állandóan elinduló programokat is ki lehet lőni a memóriából.
Én ezeket szedtem ki:
system/app mappából:
Calculator
DeskClock
Email
FileManager
Galery3D
LiveWallpapers
LiveWallpapersPicker
MagicSmokeWallpapers
Music
Protips
VisualizationWallpaperscustpack/app/removeable mappából:
Accuweather
Bebbled
Layar
MyTracks
Palringo
Shazam
ShoppingList
Top_Games
TowerBloxxcustpack/app/withlibs mappából:
DLNA
SingleSimAgent
SPB
TouchPalcustpack/app/withoutlibs mappából:
Apps_on_SD_TCL
DrmUtility
DutchPack
FastDormancy
FrenchPack
GenieWidget
GermanPack
HungarianPack
ItalianPack
JrdAlcatelHelp
JrdLauncher
Music2
MusicWidget
NotePad2
PortugesePtPack
RomaniaPack
SpanishPack
SpeedDial
SpriteBackup
SyncMLClient
Tasks
TraficManager
TurkishPack
VoiceDialer
VoiceSearch -
vampire17
addikt
válasz
junkpod #1432 üzenetére
Nem. A telefonban egy 2 gigabyte os beépített ROM van. ( Ennyi a telefon tárhelye) Ez két részre van particionalva, egy "system" és egy "data" particiora. A "system" en van a rendszer, illetve a beepitett alkalmazasok 95%-a, a "Data"-n van a az összes többi, illetve az általad telepített appok, stb...
Mindket particio 1-1 giga.
Az SD az még ehhez jon hozza, az alapesetben +4Gb.
-
tpeti78
senior tag
válasz
junkpod #1248 üzenetére
" ez teljesen alap android/okos teló szindróma, hog yegy éjszaka alatt teljesen bekapcsolt állapotban 50-60%-ot is veszíthet. "
Te most csak hülyéskedsz ugye?
Hogy lenne már normális 50-60% úgy, hogy hozzá sem nyúlsz?
Jó tippek, amiket leírtál, hozzá tennék még annyit, hogy ha a user össze vissza telepakolja mindenfélével, előfordulhat, hogy összeakadnak az appok, és ezek nem hagyják aludni a telefont. Monitorozni kellene, hogy mi fut a háttérben, mi pörgeti a procit, monitorozni az aksit is, stb. Ha végképp nem sikerül rájönni a dologra, akkor sajnos app és adat mentés után gyári beállítás vissza, és újra rakni a dolgokat, de nem ész nélkül.
szerk.: A háttérben zabáló appokra ajánlom a Watchdog-ot, a lite verzió ingyenes.
-
DarknessHope
senior tag
válasz
junkpod #1044 üzenetére
nos a helyzet az hogy nem egy 7" tablet van a 480*800 felbontással pl a huawei ideos s7 slim... és nem azt mondom hogy nem látszik hogy pixelekből van a kép.(huaweien nemrég próbáltam) . de nem zavaró.. szóval ha 7"-en elviselhető.. akkor 4,3-on is.. annyival meg nem nézem távolabbról azt sem.
szóval aki nem nagyítózik hanem böngészik olvas képet néz stb és közben az árcédulát sem felejti el annak egy szava se lehet.
-
Bailey
senior tag
Ez a méret azért is csak egy szűkebb rétegnek volt jó mert eddig a 4.3-as kijelzős telefonok csak a csúcsmodellek voltak, és azt sokan nem engedhették meg maguknak. Egyetlen kivétel a ZTE Skate volt, viszont szerintem a legtöbben azt nem vennék meg mert azt mondják hogy gagyi kínai cucc. Az Alcatelnek azért van neve még itthon, és a többség azt sem tudja hogy már az Alcatel is kínai. Aki meg ért a telefonokhoz az tudja hogy a Skate hardvere már kicsit elavult, viszont ez az Alcatel már a használható kategória, a hardvere tulajdonképpen egyezik egy Galaxy S Plusszal, vagy egy SE Arc S-el. Ha bekerül a szolgáltatókhoz akkor vinni fogják.
-
lacix76
őstag
Nem értem,hogy tudják ott 15000 forinttal olcsóbban adni.Független készülék volt?
Mostmár azon sem csodálkoznék ha tényleg még lejjebb menne az ára,mivel szerintem nagyon nem vásárolják ezt a készüléket a neve miatt annyian,hiába jobb pár nevesebb és gyengébb hardverű társánál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- Milyen házat vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Windows 11
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Házi hangfal építés
- Külpolitika
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest