Hirdetés
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
fanthomee #17523 üzenetére
2 kollega teszteli, egyik kollega system tunerral mar belenyult a rendszerbe de ennek ellenere mindketten pozitivan valaszoltak. Minimalis dolog de megvarjuk a holnapot hogy kicsit hasznaljak aztan kirakom. Csak azert akarom igy csinalni hogy ne placebot adjak. Bagyusznak is szoltam, mar nezi hogy miert van ez.
-
NÓPARA
aktív tag
válasz
fanthomee #11200 üzenetére
Elnézést!
Akkor írom ugy ahogy van most. A telefonba bekapcs. a WI-FI-t. Akkor a be gomb világít... semmi más nincs
Ha rányomok a hálózat hozzáadásra akkor beugrik az a lehetőség hogy beírhatom a SSID-t és állíthatok biztonségi szintett és a jelszót beírom... Csinálok mentést és akkor kiírja azt amit megadtam nevet és alatta hogy hatósugáron kivül
ennyi. a térerő mellet nem látom a WI-FI jelét se szürkébe se zöldbe. Rá katt a speciálisra akkor megint bejön több lehetőség.Itt ír MAC címet és az IP cím alatt viszont megint az van hogy nem áll rendelkezésre
.
-
NÓPARA
aktív tag
-
-
V.T.CS.
senior tag
válasz
fanthomee #7809 üzenetére
értem, ha valaki kérdez, válaszolok.
most csak azért írtam le 86.-ora, mert a kolléga szerint puszira vittem szervizbe.
én is unom, ne aggódj. ha nem lennének memória, és szövegértési problémák, akkor elég lett volna 1szer is leírni az ok-okozatot.
ha pedig megnézed a bejegyzésemet, ott láthatod, hogy nem csak nekem voltak hasonló gondjaim. akiknek nincs gond a telefonjukkal, inkább örüljenek, ne a szerencsétlenebbek vérét szívja. -
tlac
nagyúr
-
butyek
senior tag
-
Badboys
őstag
válasz
fanthomee #1046 üzenetére
Bocs lehet ,hogy neked csak alul világít be a led nekem először csak az alsó led és a baloldal végig másnapra meg már körbe minden oldalon.A kibontott zsír telók is mind ilyenek voltak.Mai technológia mellett ez szvsz. nem megengedhető.Ott vannak a Skate k ilyen hiba nem volt és sorra mentek vissza poros kijelzővel.Ami szerencse ott,hogy cserélték itt viszont van javító háttér ez cserével nem megoldható.
-
rolywrx
tag
válasz
fanthomee #1018 üzenetére
Jók az emlékeid.
A fekete hátlapja gumi hatású műanyag, "jól tapad", nem csúszik ki az ember kezéből a telefon.
A fehér az valóban fényes. Nagyon jól bírja ez is, nem karcolódik egyenlőre, mert volt aki nálunk fehéret választott.
A korábbi hírek szerint nyáron lesz fém hátlapos verzió. De azért ritka, hogy a kicsiny országunk szolgáltatói behozzanak egy 3. színt.De azért reménykedjünk.
-
balazsnba
csendes tag
válasz
fanthomee #983 üzenetére
Kösz a választ. Hm, hát érdekes, a kiállított Alcatellel valahogy nem így volt. Amúgy arra gondoltam, hogy lehet, hogy az volt a gond, hogy a Bladem meglehetősen "bezsírozódott" már, viszont ahogy láttam, nem sokan tapogatták előttem azt az Alcatelt, így oda sokkal jobban tapadt az ujjam, még nem csúszott úgy fizikailag, ahogy annak kell. Meg a Blademet megszoktam már, ezt meg nem.
-
EczkE
veterán
-
SkyLaci
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- Milyen házat vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Windows 11
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Házi hangfal építés
- Külpolitika
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest