- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az 5G-s páncélnak ára van
Új hozzászólás Aktív témák
-
amphenol
csendes tag
válasz
abteam2008 #22183 üzenetére
Ilyen hibám nekem is volt , kétszer szervíz , majd csere .... azóta örülök ... szerettem a 995-t , de jelenleg egy LG sokkal -sokkal -sokkal megbízhatóbb .. nincsenek egyéni csengőhang keveredések , atomstabil a
GPS ( mindennel ) nincsenek meglepetésszerű akksilefogyások .... viszont a fülest azt sajnálom mert az tényleg nagyon jó volt ... LG eléggé egyszerűt ad ...Eleinte küzdöttem mindenféle segéd progival ami a GPS-t életben tartotta , majd GPS conf file javítás ami fél évig jó volt majd végleg vége a GPS-nek .... ha garis akkor SZERVIZ ...
Egyébként ha itt a fórum keresőbe beírod GPS akkor megtalálod , hogy sok usernek rossz lett a GPS-e ICS frissítés után , Alcáék facebookon egy darabig ígérgettek frissítést , majd miután kijött a frissítés ( ami nem segített ) pár héttel megszüntették a fórumot az oldalukon ... így nem tudom hányan reklamáltak , de előtte
jópáran ....
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest