- Telekom mobilszolgáltatások
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
válasz
attilav2 #18952 üzenetére
Hálistennek 11 hónap alatt csak összesen ha 4 újraindulásom volt. Sygic 11.2.6-ot használtam, azzal se jelentkeztek problémák, de nálam simán ment 900 MHz-en is a teló, viszont voltak akik panaszkodtak.
Valahol már én is olvastam, hogy néha a régi sim kártyák eléggé szépen betudnak zavarni és galibát okozhatnak. -
mkRoland
senior tag
válasz
attilav2 #6047 üzenetére
Jogos a felvetés. Azon az állásponton vagyok, hogy a root-olásból, ROM-cseréből, Recovery telepítésből nem származik kára a mobiltelefon-szolgáltatónak, ellenben a SIM-kártyazár (nem hivatalos forrásból származó) feloldásából már igen. Ezt pedig Magyarország piacvezető internetes mobiltelefonos oldala és fóruma nem engedheti meg magának. Nem lenne jó összeveszniük egyik (vagy mindegyik) szolgáltatóval sem. Buknák a premier mobil-teszteket, bemutatókat, támogatásokat, helyette elkezdenék nyomni a többi oldalt a szolgáltatók, ahol szigorúbbak a szabályok, szépen lassan elpártolna a jónép az oldaltól, ami súlyos anyagi és presztízs-vesztést jelentene számukra! Jó ez a fórum úgy, ahogy van. Őrizzük meg ilyennek, hisz' ingyé' van, tartsuk be azt a pár szabályt magunk miatt is!
-
Dyrg
aktív tag
válasz
attilav2 #6042 üzenetére
Hát éppen nem sokat értettem meg belőle de azért köszi a választ!
Amúgy nem értem, hogy mi olyan nehéz egy 2.3.4-et rárakni erre a telóra???
Ez is egy OP-rendszer mint a Linux, el tudom képzelni, hogy szinte ugyan olyan alaplap-ot (a prociról tudjuk, hogy u.a.) tesznek bele mint a legtöbb ilyen olcsóbb kategóriás telóba... akkor mit kell itt a kernelen szenvedni???
Már kezdem sajnálni, hogy nem "Márkásabb" telót vettem, ahol ilyen problémákkal nem szembesülnöm, vagy alapból megvan rá a friss, vagy biztos meg lesz...
Bocsi, ha ilyen türelmetlen vagyok a 2.3-al kapcsán, de félek hogy nem is lesz rá...10Mb 200 Forint, húha...
kártyás vagy?
-
mkRoland
senior tag
válasz
attilav2 #6037 üzenetére
Most néztem meg a telefon alatt és a dobozon: nincs Wifi MAC-érték jelölve sehol, csak BlueTooth.
Vannak telefonok, amiket nem hoztak hivatalosan forgalomba Magyarországon (legutóbb például ez a Philips keltette fel a figyelmemet). Igaz, hogy a OneTouch esetében ígérték (ahogy a gingerbread-et is a polcokra kerüléskor), de mégsem lett belőle sokminden. Ennyire azért nem látunk a színfalak mögé, hogy értsük, mit éri meg behozni és mit nem? Hozzá nem értőként az a véleményem, hogy van a piacon
ZTE BladeWayteq Libra, Galaxy ACE. Ki vállalná be a meglévő készletei mellé, hogy behoz egy Alcatel nevű eszközt egy olyan országba, ahol a vásárlók fele szerint a mobiltelefon gyártójának nevében csak 5 betű szerepelhet: NOKIA, esetleg APPLE? -
attilav2
őstag
válasz
attilav2 #6037 üzenetére
Aztán még az is elég gáz hogy minden ilyen telónak ugyanaz a mac adresse, a 845-ben az akku alatti matricán virít a mac, ez gondolom minden 845-nél más, eddig nem panaszkodot senki.
Esetleg a dobozon vagy az akku alatt keressétek hátha nektek is fel van oda írva, aztán valahogy vissza lehet írni. -
mkRoland
senior tag
válasz
attilav2 #6026 üzenetére
Nem éri meg behoznia a többi szolgáltatónak! Ki venne 25.000-ért T-Mobile MOVE-t, Vodafone 858-at 23.000-ért vagy 35.000-ért Huawei Ideos X3-at? (Bár ez utóbbi mellett szól a 2.3-as android megléte!)
-
0xmilan
addikt
válasz
attilav2 #5927 üzenetére
Mindent wipeoltam restore előtt..és nem. Kernel forráskód elvileg Január, 2.3 kitudjamikor, ha lesz egyáltalán... Én recoveryben particionáltam és megy rendesen asszem ext3-ként ismerte fel a Link2SD. ...láttam írt valaki XDA-ra, de ilyen angollal egy szót nem lehet érteni belőle, jobban járt volna az illető egy google-fordítóval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (191)
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest