- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
quasimidi
aktív tag
válasz
kliszi #15665 üzenetére
Tudnod kell, hogy bár van és elérhető működő flash player ARM6 processzorokra, de igazán az nem más mint egy emulált környezet. Amikor flash oldalakat nézel meg reklámoknál, régebbi flash-es játékoknál működik, de az újabbaknál nem.
Teljes értékű mobil flash player SZVSZ nem lesz ARM6 processzorokra.@15668: Szerintem ez: XDA
-
Nara19
aktív tag
2823 hsz. Dyrg válasza Foose 2810 üzenetére:
"Szia!
Azt, hogy nem tudod, így beállítani a csengőhangot:
Hogyan tudok saját csengőhangot/SMS hangot betenni?
Az SD kártyán egy ilyen stuktúrát kell létrehozni:
/media/audio/alarms
/media/audio/ringtones
/media/audio/notifications
Vagy Marketből is leszedhető sok erre képes app, pl RingDroid.arról eddig még senki se panaszkodott...
Milyen mp3-at akarsz beállítani? 192 kbit/s-nál ne legyen nagyobb (szerintem...)" -
mkRoland
senior tag
1, Használsz valamilyen Task Killer / Híváskezelő progit?
a, Ha igen, akkor milyet? Hol tárolod a csengőhang fájlt?
b, Ha nem, akkor változtass csengőhangot, hallgasd meg előtte (Android op. rendszeren belülit használj)!
2, Régebben is ez volt vele?Gyúrma! Ez egy telefon, 600MHz-es procival, 512MB RAM-mal. Nem kell csodát várni tőle, nem fog tudni mindent röccenésmentesen futtatni/lejátszani! Próbáld meg egy másik (kevésbé jó minőségű és nem agyontömörített) videóval!
-
Kari915
tag
Én is így jártam tegnap este, miután "Foose"-nak a hozzá szólására elkezdtem álítgatni a csengőhangot, de 1 újra indítás megoldotta a problémát. Próbáld meg Te is.
Hívás bontáshoz:
A kikapcsoló gomb hívásbontást a Menű - Beállítások - Hozzáférés alatt tudjátok ki-bekapcsolni akinél nem működne (szintén nagyon magyaros: "A Befejez gomb befejezi" kipipálásával. (Ha valaki nem tudná!?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged