- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyépés
aktív tag
Nem érted úgy látom. Egyrészt a duplája az mondjuk plusz 20 ezer forint. Ami azért nem ugyanaz, mintha 5 milliónak a duplája lenne. Sajnos 20 ezer forint manapság nagyon nem számít nagy összegnek egyrészt, másrészt maga a telefon több, mint duplája érték. Minden szempontból. Én nem mondtam, hogy egy kategória, de igenis összevethető a kettő. Szóval úgymond kis felárért sokkal, de sokkal jobb telefont lehet venni, ez a lényeg.
És el is jutottunk a másik lényeghez: ez az egész belépő kategória értelmetlen szerintem. Amiket leírtál alapfunkciók használhatók rajta, de kizárt dolognak tartom, hogy kompromisszummentesen, és hogy hosszabb használat során sem lenne még több gond. Ha tényleg megbízható belépő telefont akarunk, az a 35 ezres kategóriától indul, és min 3/32, de inkább 4/32 manapság. Ami ez alatt van, felesleges legyártani szerintem. Csak arra jó, hogy a kis pénzű, nem hozzáértő embereknek elvegyék a pénzét. Marginálisan pár minimalizmusra vágyó hóbortos szereti tényleg, a többieknek inkább fájdalmas. Nekem ez a véleményem, nem változott.
Egyébként ha édesapád épp telefoncsere előtt áll, vesztek neki egy ilyen kategóriás telefont, vagy inkább a 35 ezer + kategóriából nézegetsz? Én biztos az utóbbiból válogatnék...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel 1B a legalsó kategóriában próbál up to date alternatívát nyújtani azoknak, akik a lehető legalacsonyabb áron szeretnének már okosnak mondható eszközt beszerezni. Az Android Go rendszer jó választás volt, de csodára nem érdemes számítani.
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4238
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4237
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest