Új hozzászólás Aktív témák

• gyépés

aktív tag

válasz Timer #90 üzenetére

Nem érted úgy látom. Egyrészt a duplája az mondjuk plusz 20 ezer forint. Ami azért nem ugyanaz, mintha 5 milliónak a duplája lenne. Sajnos 20 ezer forint manapság nagyon nem számít nagy összegnek egyrészt, másrészt maga a telefon több, mint duplája érték. Minden szempontból. Én nem mondtam, hogy egy kategória, de igenis összevethető a kettő. Szóval úgymond kis felárért sokkal, de sokkal jobb telefont lehet venni, ez a lényeg.
    És el is jutottunk a másik lényeghez: ez az egész belépő kategória értelmetlen szerintem. Amiket leírtál alapfunkciók használhatók rajta, de kizárt dolognak tartom, hogy kompromisszummentesen, és hogy hosszabb használat során sem lenne még több gond. Ha tényleg megbízható belépő telefont akarunk, az a 35 ezres kategóriától indul, és min 3/32, de inkább 4/32 manapság. Ami ez alatt van, felesleges legyártani szerintem. Csak arra jó, hogy a kis pénzű, nem hozzáértő embereknek elvegyék a pénzét. Marginálisan pár minimalizmusra vágyó hóbortos szereti tényleg, a többieknek inkább fájdalmas. Nekem ez a véleményem, nem változott.
    Egyébként ha édesapád épp telefoncsere előtt áll, vesztek neki egy ilyen kategóriás telefont, vagy inkább a 35 ezer + kategóriából nézegetsz? Én biztos az utóbbiból válogatnék...

Új hozzászólás Aktív témák