- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Idehaza 100k fölött van az 5600X, de nekem nincs erre szükségem, csak nyugdíjaznám a régi konfigot. Lehetne 3300X-et ugyan, de csak jobb lenne friss architektúra. De csak az 5600X annyi, amiből kijönne egy 3300X, a lap, meg a memória is, bár 4 magosra már nem igazán költenék. Tekintve, hogy az A10-6800K is meddig kiszolgált anélkül, hogy azt éreztem volna gyenge pontnak, most se kell nekem csúcskategória. Bár emiatt nem is kell sietnem a nyugdíjazásával.
Még R5 3600/3600X jöhetne nagyon max szóba árban, az legalább már 6 magos. De szerencsére én várhatok. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
Még 2-3 generációig biztosan kell emelniük (vagy fenntartani a mostani Zen3 szintet legalább), mert pénzből lehet fenntartani a helyzetüket.
Akármekkora bénázásban van az intel, ők biztos letesznek az asztalra valami durvát ha nem is mostanában, de 5 éven belül biztos, és nem kéne lemaradniuk megint.
Szóval az, hogy 5 év múlva ne nagyon drágán tudj csak intel procit venni és olcsón lassú AMD-t, ahhoz most kell a simán csak drágább AMD proci.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Ford topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- Mafia: The Old Country teszt
- Medence topik
- Hálózati / IP kamera
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Be quiet! Pure Rock procihűtő
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-13900 24-Core 3.0GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor!
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest