- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
Bogyó bá' #12 üzenetére
Pedig a Modern UI-t bekapcsolás után nem kellett többet nézni, a 8.1 után meg már eleve az asztalra bootol, ha beállítod. Mindenki csak a kezelőfelületen csámcsog, pedig azalatt is van ám sok dolog, nagyon jó rendszer szerintem. Egy éve használom, és elégedett vagyok vele nagyon.
-
vicze
félisten
válasz
Bogyó bá' #16 üzenetére
De érted, a userek a gépet 90%-ban default használják, illetve most úgy látszik a többség "kikapcsolta" a MetroUI-t. Ha most a Start screen eltűnik a szem elöl (esetleg végleg, mert jön a Start Menü pótlék) akkor egy raklap fejlesztő kenheti a hajába ez eddig fejlesztet appjait. (Persze tudom ott a "nagy tömegű" Win tablet piac...) És ezzel sokadszorra szívatja meg őket az MS, mint a torkosborz. Vajon mennyinek lesz elege és megy át másik platformra?
Persze a Win 8 nem bukás, nyilván...
-
musculus
tag
Felesleges, 15 hónap múlva jön a Win9. A Win8 hírét már nem lehet megmenteni, nem fognak váltani az emberek.
( mondom úgy, hogy én szeretem a 8-at, de azért kellett egy hét, mire a metrós f***ságokat kiirtottam belőle, start menüt állítottam be, boot-to-desktop default, stb)
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- Spórolós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest