- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
sh4d0w
félisten
válasz
<Lacy85> #127 üzenetére
Ha jól rémlik, az Office 2013 metrós. Faja is, ha excelbe bedobsz egy csomó számolnivalót, aztán csinálnál mást, amíg végez, de nem végez, mert metrós a lelkem és addig fel van függesztve, amíg nem ő az aktív (feltéve, hogy nincs kikukázva a rendszer által...). Ez nem multitask, hanem fos.
-
Wolflaci
csendes tag
Így van. 8-at 1 napig használtam.
Komolyabb bajom nekem nem azzal van, hogy tapipadra optimalizáltak egy os-t, hanem az, hogy azonnal rá lett erőltettve mindenkire. Ezt szép lassan kellett volna csinálni. Elsőnek választható opció, hogy ki mélyket akarja, aztán meg lassan el lehet engedni a régi vonalat. Úgy 5-7 év átfutási idővel. És ez idő alatt pedig közben fel lehetne mérni, hogy akkor mire is van igény.
De végülis ez a lehetőség is megvan a win7 átal nemigaz? Akkor nem is tudom mi a bajom. Legfeljebb az, hogy ez esetben 5-7 évig a win7 is kapjon meg minden olyan extrát amit a 8 is megkap.
Szóval nem a win8 al van komolyabb bajom, hanem ezzel az üzletpolitikával. -
törölt tag
1. metro dizájn vs korábbi ikonok;
2. merto dizájnt vagy követik a külső fejlesztők vagy nem, ha nem, akkor izgő-mozgó csempék és színes-szagos régifajta ikonok katyvasza, ráadásul kisebb méretben az izgő-mozgók kevésbé informatívak, ráadásul a neveik sincsenek mindig ott, tehát csak az ikon alapján kell(ene) megtalálni;
3. csoportosítható, miért nem automatikusan csoportosul, ahogy a Gnome, a KDE és a többi már lassan 15+ éve tudja ezt? Csoportok, azon belül programok ABC-sorrendben.
4. vizuális gyilkosság a "csak" 60 egydizájnú, retardált színvilágú csempe, ráadásul az akár évtizede használt programok ikonjának lecserélése nem a könnyebb megtalálást segíti. Ez a dizájn az ötletadó helyen (tömegközlekedés) lehet, jól működik, de ott nincsenek több tucatjával az emberek pofájába nyomva.
"Kárcóra" vs mutatós óra használatakor felismerés, azonosítás utóbbinál könnyebb, gyorsabb, bármilyen színű, méretű, formájú számlap esetében.(#84) King Unique
Azzal azért tisztában vagy, hogy
1. ha az emberek nem buzulnak annyit a gépük beállításával, mint te, attól még végezhetnek értékes munkát, sőt, talán éppen annak ellenére;
2. egy törpe kisebbség képviselője vagy? Az MS döntéseit pedig a bevételi számok nagyban befolyásolják.(#86) WinPho
"Szerintem igenis ezerrel, radikálisabban nyomja le a torkukon ezeket a csempéket."
Mondjuk képzeld el, hogy a te bevételeid múlnak azon, veszik-e az emberek a kis szutykokat vagy sem? Egy egész iparág mondott majdnem teljes nemet a metro-ra. Te mit erőlködsz még?
Kis összehasonlítás a konkurenciával:
MS vs Apple vs Samsung"pl.: nagyobb kedvezmények (ennél többet hogy lehet adni?)"
Hol is vannak kedvezmények? Egy évvel le vagy maradva. A kedvezményes vásárlási lehetőség egy éve véget ért. Amúgy ennek az addig sosem volt kedvezménynek (sosem volt alacsony ár sosem volt hosszú ideig) is csak az volt az eredménye, hogy még az amúgy azóta az MS által is bukásnak ítélt Vista piaci részesedését sem közelítette meg. -
NGA
addikt
"Pl. azt nem tudom, lehet-e egyáltalán MS mail cím nélkül használni?"
Igen, át lehet lépni, de lehet használni cégeset is. Ez azért van, mert a rendszer felhőbe menti magát, és onnan állít vissza. Ha nincs beállitva, nincs skydrive.
"Meg ha mondjuk 2 meeting között rinyálna a market, hogy frissítés van az Angry Birds-re."
Nálam a win8.1 nem rinyál. Háttérben frissít. Még soha nem láttam üzenetet erre.
-
törölt tag
"hanem előtted van az egész."
Kivétel ez alól, ha görgetned kell. Azaz majdnem minden eset.De ne kelljen már nekem megmagyarázni, miért is vagytok fáziskésésben, mikor már a tetű lassan reagáló MS-dinoszaurusz is visszalép!
"Azon kívül, hogy negyed annyi idő megtalálni metro-n..."
Hát persze... -
Yeffy
veterán
én nem is "tiltom"
alap sima asztal + start menü, plusz bónusznak egy metro. Teljesen jó lenne, és megnyugodhatna mindenki.
nem ezt ugatom én is?vagy választható legyen telepítéskor. fel nem fogom, miért kellett ilyen elcseszett, arrogáns módon erőltetniük. láthatják, hogy mire mentek vele.
többire nagyjából +1, bár a fb app kicsit fura volt fullscreenben, de annak tényleg jól "áll". de ettől a skizó rendszertől én meghülyülök. meg némelyik apptól, lásd ie.
-
Yeffy
veterán
lásd pl. #48.
és engedtessék meg, hogy attól, mert neked tetszik, másnak még nem biztos, hogy fog. de biztos én vagyok a hülye, és passzióból nem váltanak az emberek olyan tempóban, mint várták nagyokosék.
és itt nem csak a csempékről van szó, hanem mondjuk a skizofrén rendszerről is. ritka elbaszott az is.használtam kb egy hétig, de elég is volt. vannak benne jó ötletek, a tető alatt jól pörögnek a dolgok, de a felszín, és bizonyos dolgok megvalósítása nem gyere be.
egyébként meg egyáltalán nem "sírás". elvagyok én w7-en. gondolom majd a 9 olyan lesz, mint ennek kellett volna lennie
-
vicze
félisten
Azért vannak kiakadva mert nem kell nekik és soha nem használnák, ha nem kellene. MS ráerőltetett valamit a userektre, amit nem akartak. A választás szabadság elvételének az eredménye a közutálat lett.
Mert a widgetek nem ezt csinálják... és még külön screenre se kell váltsak. Az esztétikusság pedig ízlés kérdése.
A Metro appok sutaságáról meg akkor nem is mondok semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest