- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
WinPho
senior tag
Szerintem kicsit furcsa... Sok helyet elvesz az asztalról, a win7 kevesebbet foglal, a csempék lényegét (folyamatos információátadás) tönkre teszi ezen a kis területen. (Nem mellékesen az a fájlkezelő mintha csak valamelyik Linuxból emigrált volna, csak szögletes.
) A kettő nem egymásra lett teremtve szerintem, hanem egymás mellé. mint ahogy a 8(.1)ben.
-
WinPho
senior tag
válasz
King Unique #84 üzenetére
+1000000000 és egy csillagromboló!
Megszerettem csempét és az egész metro designet erre most az egyszer nem olyan makacs az MS. Szerintem igenis ezerrle, radikálisabban nyomja le a torkukon ezeket a csempéket. Kicsit jobban kéne terelni az embereket Win8-ra, pl.: nagyobb kedvezmények (ennél többet hogy lehet adni?), Win7 fokozatos "szabotálása"(Miért van olyan érzésem, hogyha ezt az epöl "találta" volna föl, akkor a hívők ugrálnának örömükben és hurráepöl? Na de ez már nagyon OFF)
-
WinPho
senior tag
Újra megkérdezem. Mi olyan használhatatlan a Win8(.1)-ben? A csempe ronda még mindig?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest