Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Wolflaci

csendes tag

válasz <Lacy85> #99 üzenetére

Így van. 8-at 1 napig használtam.
    Komolyabb bajom nekem nem azzal van, hogy tapipadra optimalizáltak egy os-t, hanem az, hogy azonnal rá lett erőltettve mindenkire. Ezt szép lassan kellett volna csinálni. Elsőnek választható opció, hogy ki mélyket akarja, aztán meg lassan el lehet engedni a régi vonalat. Úgy 5-7 év átfutási idővel. És ez idő alatt pedig közben fel lehetne mérni, hogy akkor mire is van igény.
    De végülis ez a lehetőség is megvan a win7 átal nemigaz? Akkor nem is tudom mi a bajom. Legfeljebb az, hogy ez esetben 5-7 évig a win7 is kapjon meg minden olyan extrát amit a 8 is megkap.
    Szóval nem a win8 al van komolyabb bajom, hanem ezzel az üzletpolitikával.

• Wolflaci

csendes tag

A múlt ismétli önmagát.
    Volt a dos amiről elindult a windows ablakos filekezelő --> most elidul a win8 és kell hozzá valami ablakos filekezelő program, hogy lehessen használni normálisan. (tudom-tudom a csempést is lehet használni, bla bla trollok kíméljenek)
    És aztán megjelent a tiszta windows 95 ami nem dosból indúlt --> megjelenik a win9 és újra ablakos lesz ami nem win8 alól indul.
    Remélem a win9- nél már külön lesz az ablakos start menüs asztali pc verzió és a tapikra kiadott verzió.
    És ez a kijelentés, hogy sok még a pc-s aki bill-t és egeret használ, és erre most jöttek rá??? Mért mit használnánk asztali pc-n?? A win 7 még abszolút egér és billbarát, aztán kiadják a 8 -at ami tapis, és akkor megszűnnek az egérhasználók vagy mi?? pff :W

Új hozzászólás Aktív témák