- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Akkor 99%, hogy a HDD a ludas a lassúságban. X40-ről X60-ra váltva nekem is annak a tempója tűnt fel leginkább. A Toshibának már vannak 160 GB-os és nagyobb 1,8"-os winchesterei is, persze durva áron. Lehet, hogy náluk a szintén ritka 1,8"-os SSD-k jobb alternaítvák. Az E sorozatos Latitude-ra váltástól meg sok céges Latitude D tulaj retteg. Állítólag nem oktalanul...
-
Alchemist
addikt
Ez inkább a lassú merevlemez vagy eleve túltömött rendszer miatt van, a procinak viszonylag kevés köze van hozzá.
Apám papíron izmos asztali gépe is sokat szöszmötöl, mert a felesleges rendszerkomponensek mellett a Skypetól a SimpleViewer-ig mindenféle program betöltődik indításkor (amelyek jórészét ritkán használja). -
parandroid
félisten
Nem igazán értem a problémát, az én notimban Pentium M proci van alulfeszelve 0,7V-ra, ez egy új akkuval elmegy 4 órát, mindemellett kb 1,5 perc alatt használatra kész rajta a Win7 RC, amit most használok, de a hozzá járó win XP-nek sem kellett sokkal több idő.Már ha el kell indulnia egyáltalán, mert az esetek 90%-ában csak suspendben van, szinte csak rendszerfrissítéseknél kap szabályos restartot.
Mondjuk ez csak internetezős, szövegszerkesztős, alap táblázatkezelős gép, ráadásul nekem a méret is számított, úgyhogy 12" szubnoti, ráadásul lassan négy éves, de még mindig nem bírtam rájönni, hogy milyen ürüggyel tudnám újabbra cserélni, mert mindenben tökéletesen megfelel az igényeimnek. Talán éppen akkuidőben tudnék többet elképzelni, a teljesítményével elégedett vagyok (persze nem kódolok rajta videót, és végképp nem játszok vele, legfeljebb UNO-t, vagy valami régi stratégiát), pedig ha megnézed az asztali gépemet, akkor azért látod, hogy van összehasonlítási alapom.
p
-
rudi
nagyúr
Nem lehetséges, hogy nálad egy 80 GB-os 2,5"-os, ne adj isten egy 1,8"-os HDD szab gátat a ficánkolásnak? Nálam az 500 GB-os HDD-vel szerelt CULV gépek egészen fürgék szoktak lenni betöltésben meg úgy általában is. A privát 1,8-as Core 2-s notim is csak akkor vált feljebb az alapórajelről, ha fotókat kezdek retusálni vagy nekiállok tömöríteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple asztali gépek
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Formula-1 humoros
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mercedes topic
- További aktív témák...
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest