- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Nem igazán értem a problémát, az én notimban Pentium M proci van alulfeszelve 0,7V-ra, ez egy új akkuval elmegy 4 órát, mindemellett kb 1,5 perc alatt használatra kész rajta a Win7 RC, amit most használok, de a hozzá járó win XP-nek sem kellett sokkal több idő.Már ha el kell indulnia egyáltalán, mert az esetek 90%-ában csak suspendben van, szinte csak rendszerfrissítéseknél kap szabályos restartot.
Mondjuk ez csak internetezős, szövegszerkesztős, alap táblázatkezelős gép, ráadásul nekem a méret is számított, úgyhogy 12" szubnoti, ráadásul lassan négy éves, de még mindig nem bírtam rájönni, hogy milyen ürüggyel tudnám újabbra cserélni, mert mindenben tökéletesen megfelel az igényeimnek. Talán éppen akkuidőben tudnék többet elképzelni, a teljesítményével elégedett vagyok (persze nem kódolok rajta videót, és végképp nem játszok vele, legfeljebb UNO-t, vagy valami régi stratégiát), pedig ha megnézed az asztali gépemet, akkor azért látod, hogy van összehasonlítási alapom.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest