- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem simán le lehet, valamint ha végiggondolod az ember felkel, leveszi a töltőről a telefont, kimegy konyhába, megreggelizik, felöltözik, elindul munkába, ez már lehet két-három óra. A munkahelyen sem biztos, hogy tud tölteni, ugyanis a) nem mindenki dolgozik irodában, b) a konnektor sem mindenhol triviális elem. Arról ne is beszéljünk, hogy egy 5" FHD telefon aktívan használva, hálózaton lógva nekem négy órát bírt 2300mAh akkuval, s itt 2/3-ad kapacitást emlegetnek, bizony már a határeset tartományban mozgunk.
-
f_you
tag
Szvsz egy 1000 mAh-s akksit simán le tudnék meríteni egy háromnegyed órás vonatút alatt játékkal/filmnézéssel/netezéssel.
Egy 5V/50A "töltőt" pedig azért ne úgy képzelj el mint egy átlag telefontöltőt(#63)Forest48: A csatlakozó még hagyján de mi van a nyákkal? Amúgy visszatérve az előzőre, ha 50A megy keresztül az adott vezetéken, tök mindegy, hogy mekkora a feszültség az áramkörben, ugyan akkora hő disszipál rajta.
-
Cathulhu
addikt
Latom te sem probaltal meg meg asztali modban netezni ugy hogy kb percenkent valt a telefon adotornyot. Ne adj isten meg vilagos is van es jar a kijelzo maxon. Meglepodnel, hogy kicsit tobb, mint 1 ora utan mennyi aram marad egy 3A-es akkuban. Pont ezert szeretem a G2-t, mert ezzel kenyelmesen megvan egy nap (2 ut), a 2A-es S2 mar etetni kellett napkozben, mert hazafele gondok lehettek. En tapasztalatbol beszelek. Es te? Remelem nem csak a levegobe puffogsz.
Es visszaterve az elozo hozzaszolasodra, nem tudom hol fikazas az, hogy szerintem sokkal jobb a lassan toltheto nagyobb akksi, mint forditva, foleg mivel a fel vilag azon pampog, hogy nem bir ki a telefonja ket napot. Nekem legalabb az esti toltessel nincs semmi gondom.
Es nem tudom hol fikazas az sem, hogy viszont rogton latom a letjogosultsagat autoknal. -
Cathulhu
addikt
Koszonom, hgy ilyen okos vagy, es felnyitod a szemem. Talan mielott lenduletbol fikaznal, esetleg kepzelj el mas szituaciokat is a tieden kivul.
1) ingazok, minden nap, a telefon a legtobb terhelest reggel befele menet es este hazafele menet kapja. De tudom, ilyen szituacio meg veletlenul se fordult meg a fejedben, mert akkor nem irtal volna ilyen lekezelo baromsagot.
2) Ja, epp kint vagy terepen, vagy csak epp ugyet intezel vagy mittudom en, es hupsz, oda a toltes, aztan ott keress 50A-es toltot.Ertem en, hogy mindenkepp kotozkodhetneked volt igy este 11kor, de legkozelebb gondold at jobban, ahelyett, hogy lenduletbol taknyolsz, hidd el nem faj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest